Arama sonuçlarınız

1. erdalyaman

Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet Ferozaya uyup uymadığını bilmiyorum. Bijon adedi ve ölçüleri aynı ise uyar

2. erdalyaman

Lastik yanaklarını büyütmek 60/70 yanak

Ynt: Lastik yanaklarını büyütmek 60/70 yanak Lastik çapınız 68,84 cm den 73,54 cm ye çıkmış oldu. Aracınız yerden 2,35 cm yükseldi. Esp yi bilmiyorum ama abs de sorun olmaz. Aracınızın süspansiyoru biraz yumuşar. Yol tutuşunda biraz bozulma, özellikle virajlarda yana yatma eğilimi olur...
  3. erdalyaman

Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012)

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) Çok teşekkürler

4. erdalyaman

Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012)

Ynt: Aydın - Karlık Zirvesi Gezisi (22 Ocak 2012) Çok güzel bir gezi olmuş :)) Karlık zirvesine nasıl ulaşılıyor, yolu tarif edebilirmisiniz? sevgiler
  5. erdalyaman

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet 350 TL Fiyat Güncel

6. erdalyaman

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Mesaj sayısı demek tabii ki bilgi demek değildir, Öncelikle cümleleri doğru anlayalım, benim ifadem aynen şöyle : "Sizi yanıtlayan arkadaşların da forumda pek eski olmadıkları mesaj sayısından görülüyor. " Yeni katılmış bir arkadaşa "Sitede yeni olduğunuz gibi off road...

7. erdalyaman

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Sizi yanıtlayan arkadaşların da forumda pek eski olmadıkları ;) mesaj sayısından görülüyor. Haklısınınız burası bilgi paylaşım yeri. Ama sizin de biraz forumu araştırmanızda yarar görüyorum. :) Her iki aracı da kullanan arkadaşlar varsa en doğru yanıtı vereceklerdir...
  8. erdalyaman

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet Orijinal ölçüler aynı diye biliyorum 5 x 139,7 diye geçiyor. Ekteki linkte samurai ölçüsü de aynı ; http://www.trtuning.com.tr/fanclub/showthread.php?p=112117
  9. erdalyaman

Tuz Gölü / Rota Bilgisi / Konaklama Bilgisi

Ynt: Tuz Gölü / Rota Bilgisi / Konaklama Bilgisi Ben size yanıt vereyim; Konu başlığı "Tuz Gölü / Rota Bilgisi / Konaklama Bilgisi" olunca ben yararlanabileceğim bir bilgi olduğunu düşünerek sayfayı açtım :) Eğer başlıkta "bilgi istiyorum" tarzı bir ifade olsaydı, bilgim olmadığından açmadım...

10. erdalyaman

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet En son olacak rakam Kargo size ait 350 TL dir.

11. erdalyaman

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet Evet duruyor
  12. erdalyaman

Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.

Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim. Hem şehir içi hem arazide kullanacaksanız Defender sizi zorlar. Disco TD5 manueli var mı bilmiyorum, V8 disco-1 de manuel az bulunuyor. Disco-1 300 tdi de düşünebilirsiniz

13. erdalyaman

Vinç Montajı Görselleri - Çeşitli Araç Modellerinde

Ynt: Vinç Montajı Görselleri - Çeşitli Araç Modellerinde Dursun bey selam :) İzninizle iki sorum olacak; Disco-1 de orijinal tampona vinç bağlamak düşüncem var. (Ayrıca vinç tamponu olmadan) a-) Radyatör önündeki ızgarayı kesmeden, vinç montajı yapılabilir mi? Böyle bir montajın winç hariç...
  14. erdalyaman

Discovery 2 Hastalığına Tutuldum

Ynt: Discovery 2 Hastalığına Tutuldum Discolar 98 yılına kadar disco-1, 98-2003 arası disco-2 diye anılır. Disco-1 ; 200 Tdi ve 300 Tdi (2.5 Turbo dizel), ve 3.9 V8 benzinli olarak 2 tipdir. Disco-2; Td5 (2.5 Turbo dizel) ve 4.0 V8 olarak 2 tipdir. Tüm bu araçlar için LR bölümünde çok detaylı...
  15. erdalyaman

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet Bu ürünün sıfır maliyeti, nakliyesiyle çok daha fazladır. Piyasada tornada yapılanlarla kıyaslıyor olabilirsiniz. Seçim sizin.

16. erdalyaman

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet Güncel
  17. erdalyaman

Taşınabilir Kamp ocağı

Ynt: Taşınabilir Kamp ocağı Merhaba Arkın bey, Bu ocağın tüpleri kolay bulunabilir cinsten midir?
  18. erdalyaman

Arkadaşlar Yurt dışından getirttiğim ve kısa süre (4-5 ay) kullandığım 4 adet wheel spaceri satıyorum. Rocky-Road sitesinden siparişle alınmış, hafif alaşımdan yapılmış, 1 " genişlikte, çok kaliteli bir üründür. İleride tekrar suzuki alırım düşüncesiyle bekletiyordum ama satmaya karar verdim...

19. erdalyaman

Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Bilgilendirme için çok teşekkürler :) Kısa bir gezimizde kiraladığımız fiat siena araç ile ayder, galler düzü, zilkale, palovit şelalesi çat köyü ve elevit yaylalarına kadar gidebilmiştik. Ama daha çok gezilecek yer var. ileride yapacağım...
  20. erdalyaman

Rize Gito Yaylası ve Arhavi Mençuna Şelalesi Temmuz 2011

Ynt: Rize Gito Yaylası ve Arhavi Mençuna Şelalesi Temmuz 2011 Paylaşım ve güzel kareler için çok teşekkürler, ulaşım yolunu kabaca tarif edebilirmisiniz ? sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri