Arama sonuçlarınız

1. erdalyaman

Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Bu çok güzel kareler ve bilgilerin Paylaşım için çok teşekkürler. Rotanızda arazi aracıyla gidilemiyecek bölümler hangileri not olarak yazabilirmisiniz ? (Benim gibi tembellikten yürümeyi göe alamayanlar için :))

2. erdalyaman

Gezi Rotası - Sarnıç - Karagöl

Ynt: Gezi Rotası - Sarnıç - Karagöl Evren bey selam, bir süredir gezenbilire girmemiştim. Sizin gps ve kullandığınız format nedir bilmiyorum ama size GTM formatında tüm karagöl bölgesini ekliyorum. GPSBABEL kullanıyorsanız istediğiniz formata çevirebilirsiniz. (gpx, gdb... vb) [attachment=1]
  3. erdalyaman

Gezi Rotası - Sarnıç - Karagöl

Ynt: Gezi Rotası - Sarnıç - Karagöl İzmirdeki offroad grubumuzla çok kereler karagöle ve civarına gezi yaptık. Karagöle çıkan kaydedilmiş 9-10 adet rotamız var. İsterseniz bu kayıtları size gönderebilirim. Ancak size önerim tek araçla çıkmamanızdır. Bendeki rotaların bir kısmı hard offroad...

4. erdalyaman

Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları

Ynt: Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları Gönül öyle istiyor ;) bütçeye bakıcaz tabi ::)
  5. erdalyaman

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker ...

6. erdalyaman

Ynt: Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları Teşekkürler araştıracağım. Benim izmirdeki ustam aynı zamanda diferansiyel konusunda çok çok iyi. O bakımdan gönlüm rahat

7. erdalyaman

Ynt: Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları Bilgilendirme için çok teşekkürler. Orijinal lastik ebadı 29" dür. Takmayı düşündüğüm lastik ise 32" veya 33" . Bu durumda 4.11 dif. oranı bence de uygun olacak. Ancak ön ve arka ayna mahruti seti 700 TL demişsiniz bu fiyat çok uygun ama...
  8. erdalyaman

Ynt: Discovery 1 Dişli Oranları Değişimi ve Sonuçları Arkadaşlar Konu oldukça soğudu ama ben yine de sormak istiyorum; Öğrendim ki benim disco-300 tdi nin transfer h.oranı 1.22, diferansiyel oranı da 3,54 imiş. Bu durumda standart üstü lastiklerde güç kaybı yaşıyorum. Bu durumda diferansiyel...
  9. erdalyaman

Power Winçler Nisan Ayına Özel

Ynt: Power Winçler Nisan Ayına Özel Fiyat ve özellikler çok uygun ancak bence en önemlisi servis, garanti, yedek parça tür hizmetler nasıldır? bilgilendirebilirmisiniz?

10. erdalyaman

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Ben de takipteyim :=)

11. erdalyaman

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı Defenderlerde bu önemli bir sorun. Çözümünü ben de merakla beklyorum
  12. erdalyaman

Pajero 3500 Yükseltme İnegöl

Ynt: Pajero 3500 Yükseltme İnegöl çok güzel bir çalışma :)

13. erdalyaman

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution merakla bekliyoruz
  14. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010) Değerli fikirlerinizden yararlanmak isteriz ;)
  15. erdalyaman

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları Merhaba, Bu parkur trekking parkuru mudur?

16. erdalyaman

Disco 1 yol tutuş problemi !

Ynt: Disco 1 yol tutuş problemi ! Bu durumun normal olmadığını söylemeliyim. Ben de 5 yıldır disco-1 kullanıyorum, böyle bir sorunum olmadı. Özellikle belirtmeliyim ki direksiyonda da zeminin engebesini anlattığınız şekilde hissetmedim. Direksiyon kutusunu da gözden geçirin derim. sevgiler
  17. erdalyaman

Disco 1 yol tutuş problemi !

Ynt: Disco 1 yol tutuş problemi ! Burak bey merhaba, Bir arkadaşımız da yeni aldığı Disco-1 de benzeri şikayetleri vardı. Aracında özellikle 90 km/h üzerindeki hızlarda yol tutuş zayıflığı ve virajlarda çok tedirgin edici tepkiler aldığından bahsetmekteydi. Arka alt kısmına bakınca viraj denge...
  18. erdalyaman

Vitaranın Orjinal Tamponuna Vinç Takılır mı ?

Ynt: Vitaranın Orjinal Tamponuna Vinç Takılır mı ? Vinç tablası her durumda şase bağlantılarına bağlanmak zorundadır. Tampona takmak isterseniz orijinal tamponda kesip biçmeli tadilatlar yapmanız gerekecektir. Tavsiyem çelik tampon alın/yaptırın, orijinal tamponu da muhafaza edin. Aracı...

19. erdalyaman

Satılık 97 Disco-1 300Tdi

Ynt: Satılık 97 Disco-1 300Tdi Aracın satışını şimdilik ertelemiş bulunuyorum. Moderatör arkadaşlar bu konuyu silebilirler
  20. erdalyaman

Gezenbilir İzmir ; Ödemiş Gölcük'te Kamp - Trekking Etkinliği Duyurusu (28 30 Ağustos 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Ödemiş Gölcük'te Kamp - Trekking Etkinliği Duyurusu (28 30 Ağustos 2010) Murat merhaba, Geçtiğimiz aylarda Gölcük civarında GE. de alternatif yollar araştırmıştım. Gönderdiğim haritada yeşil renkli yol bu yeni alternatif yoldur. Ancak bu yol sadece Google Earth üzerinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri