Arama sonuçlarınız

1. erdalyaman

Satılık 97 Disco-1 300Tdi

Ynt: Satılık 97 Disco-1 300Tdi İyi dilekleriniz için çok teşekkürler :)

2. erdalyaman

Ynt: Satılık 97 Disco-1 300Tdi Teşekkürler Volkancım :)
  3. erdalyaman

Arkadaşlar, 5 yıldır büyük bir keyifle kullandığım aracımı farklı projelerim nedeniyle satmaya karar verdim. Aracımda Motor, ve tüm hareketli yürür aksam son derece bakımlıdır. Özelliklerini aşağıda sıraladım ve fotolar da ilave ettim. Fiyat olarak 32.500 TL düşünüyorum. Değerini bilecek bir...

4. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Türker bey merak etmeyin bir şey kaçırmıyorsunuz. Yaz aylarında genellikle offroad gezileri pek yapılmaz, zira çok toz oluşur ve çamur bulunamaz :)) Haftasonları denize daha çok zaman ayrılır. Eylül ve yağmurlarla birlikte geziler de sıklaşır :))
  5. erdalyaman

Discovery 1 Aldım Nereler Yapabilirim.

Ynt: Discovery 1 Aldım Nereler Yapabilirim. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :)) Disco-1 lerde 2 " (yaklaşık 5 cm ) yükseltme genel olarak yeterlidir. Daha fazla yükseltmenizi önermem. Hem masraflı olur hem de yol tutuşta sıkıntılar oluşabilir. 2" yükseltme ise sadece +2" olarak satılan...

6. erdalyaman

Kronik Hararet

Ynt: Kronik Hararet Merhaba, Siz sorunun birinci kısmını zaten keşfetmişsiniz. Hortum patladığından hararet değil, hararet yaptığından hortum patlıyor :) Ustanız soruna odaklanmadığından aynı işlemi yapıp durmuş. Öncelikle iyi bir usta araştırın, Termostat çalışıyorsa, radyatör tıkalı değilse...

7. erdalyaman

Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Discovery V8i ' me Sonunda Kavuştum. Geliştirmek İçin Yardımlarınızı Bekliyorum. Öncelikle aracınızı güzel günlerde kullanın. Bence acele etmeden hangi şartlarda offroad yapacağınıza karar verin. Aracınızın standart haliyle dahi offroad yeteneği düşündüğünüzden iyidir. İlk...
  8. erdalyaman

Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ?

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ? Çok yönlü düşünmek gerekirse G.Vitarayı tercih edin derim. 5 yıl kullandıktan sonra ssyang satmak çok zorlaşır, çok değer kaybeder
  9. erdalyaman

Satılık 96 XJ 4.0

Ynt: Satılık 96 XJ 4.0 Aslında çift kabin 4x4 pikap da iyi fikir :) Bence araştırmaya değer hem de senin işin için oldukça fonksiyonel olabilir ;)

10. erdalyaman

Kemalpaşa - Kurudere - Ovacık (Burhan Amca) Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Kemalpaşa - Kurudere - Ovacık (Burhan Amca) Gezisi (21 Mart 2010) Gezinizi yeni farkettim :) Burhan'ı resimlerde de olsa gördüğüme sevindim :D Yani, ortama imrenmedim dersem yalan olur :D Bunu saymayız başka bir zaman o mekana "Burhan amca-2 gezisi" yapmamız şart oldu ;D

11. erdalyaman

Satılık Pathfinder

Ynt: Satılık Pathfinder Aracınızın km si yaşına göre çok azkullanılmış görünüyor bu çok olumlu bir özellik :) Biraz daha detay bilgi verip foto eklerseniz iyi oulr diye düşünüyorum; İlk sahibimisiniz? Araç hangi il / ilçede ? Aksesuar durumu LPG var/yok vb. gibi
  12. erdalyaman

Ölüce Feneri

Ynt: Ölüce Feneri Harika bir paylaşım, çok beğendim :) özellikle fenere giden yol, Teşekkürler

13. erdalyaman

Jimny Sis Farı Önerileriniz

Ynt: Jimny Sis Farı Önerileriniz Aslında tavana takılanlardan alsanız yakışırdı. (4lü olup kendi muhafazası ile tavana yapıştırılanlardan)
  14. erdalyaman

Jimny Sis Farı Önerileriniz

Ynt: Jimny Sis Farı Önerileriniz Ben de bunları kullanıyorum, çok ucuz , 4 tanesi 35-40 TL civarında (ampul hariç) ;D Çalınma kırılma olsa da üzülmezsin, biraz ışığı zayıf ama ne kadar ekmek o kadar köfte ;D
  15. erdalyaman

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları Bildiğim kadarıyle yardımcı olmaya çalışayım; Gdb, gtm, gpx tipi uzantılı dosyaları "gpsbabel-1.3.6" programını kullanarak "gtm" formatına çevirip "trackmaker" ile açabilirsiniz ya da yine "gpsbabel-1.3.6" programını kullanarak "klm" formatına çevirip "Google Earth"...

16. erdalyaman

Defender Hakkında Bedava Akıl Arıyorum :)

Ynt: Defender Hakkında Bedava Akıl Arıyorum :) Bence de kilit daha iyi bir seçim olur. ;) Defenderin yüksekliği ve lastik ebadın zaten her tür yol dışı etapta yeterli ama difflock' un getirisi çok farklı olacaktır
  17. erdalyaman

Satılık 96 XJ 4.0

Ynt: Satılık 96 XJ 4.0 Sabri umarım gönlüne göre bir disco alırsın. XJ de çok temiz bir araç ama senin ihtiyaçlarını disco daha rahat görecek :)) Emin bey XJ ve ZJ hakkında fikrimi söylemek isterim; XJ, ZJ ye nazaran daha az elektronik makina. Bu da daha az sorun demektir :)
  18. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010) Arkadaşlar Bu haftasonu ve daha sonraki haftasonu işlerim ve izmir dışı seyahatim nedeniyle gezi düzenlemesi yapamıyorum. :'( Grup hazır ısınmışken sizler kendi aranızda programlar yapabilirsiniz ;) 4 Nisanda yeni bir...

19. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010) Turgutlar- şelale arası yaklaşık 4 km mesafenin çoğunu araçlarla gidebildik. En son mangal için kamp yaptığımız noktadan şelaleye kadar yaklaşık 300 mt bölümü yürüyerek tamamladık. Yağmursuz ve kuru bir havada 4x4...
  20. erdalyaman

Mitsubishi Pajero Pinin Hakkında Bilgi Rica Ediyorum

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Hakkında Bilgi Rica Ediyorum Merhaba, belki kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler ama ben bildiğim, yorumladığım kadarıyla yanıtlamaya çalışayım. Pinin, Pajeronun daha farklı bir müşteri segmentini hedefleyerek çıkardığı bir araç. Bence artıları: 4...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri