Arama sonuçlarınız

1. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) Turgutlardan itibaren yol araçlarla geçemeyeceğimiz şekilde ise o zaman bu 4 km yolu yürümeyip, Turgutlardan Türkmenköye araçlarla indikten sonra şelaleye alt taraftan ulaşırız. Bu durumda 500-600 mt...

2. erdalyaman

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Nejat çok güzelmiş :) teşekkürler
  3. erdalyaman

vitara ve lr

Ynt: vitara ve lr Low range sadece 5 kapılarda var, 3 kapılarda yok. Eğim iniş-kalkış türü özellikleri bilmiyorum ama resmi sitesine girseniz herşeyi görürsünüz :)

4. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) Bir liste yapalım ki ahali canlansın :D 1 - Erdal & Hayat ................ Disco-1 2- Mustafa Dilek ................ Grand Vitara 3 - Özgür ......................... LR Series IIa 4 - Serkan...
  5. erdalyaman

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) Serkan, Biz turgutlardan, yani şelalenin üst tarafından gideceğiz. Turgutlardan sonra toplam 4 km kadar mesafe görünüyor. Biz sanıyorum 3 yada - 3,5 km kadar araçla gidebileceğiz. Doğru mu tahmin...

6. erdalyaman

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) Ercan bu güzel haber ;D Anneye ve bebeğe sağlıklar diliyorum seni de şimdiden kutluyorum

7. erdalyaman

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) Özgür Menemeni geçince sağa köy yoluna gireceğiz sen menemende gaz alabilirsin. Bu durumda Türkmenköy civarında gaz bulamasan da en kötü ihtimal manisaya kadar 80-90 km var herhalde sorun olmaz :)...
  8. erdalyaman

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) Sinan teşekkürler bilgi için :) Turgutlar-Bozalan yolundan sola dönüp türkmen köyüne doğru rotayı (bir kısmı ormanın açtığı iz sanırım) GE den çıkarttım. Geçemezsek döner başka alternatifleri deneriz...
  9. erdalyaman

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) Seviniriz, bekliyoruz Mustafa bey. :)

10. erdalyaman

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) Tahmini Rota ile ilgili ek bilgiler Toplam km: Konak'tan tekrar Konak' a : 154 km Konak - Menemen arası .....................asfalt................ 37 km Menemen- Turgutlar...

11. erdalyaman

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi 14 Mart pazar yeni gezi duyurusu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51461.new#new
  12. erdalyaman

İzmir'de Kamplı Offroad Gezisi (6 - 7 Mart 2010)

Ynt: İzmir'de Kamplı Offroad Gezisi (6 - 7 Mart 2010) Yeni gezi linkini veriyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51461.new#new

13. erdalyaman

Arkadaşlar 14 Mart pazar günü Menemen üzerinden Dumanlıdağ eteklerinden- Çukurköy yaylası - Turgutlar Su uçan şelalesine gidilecek, sonra turgutlardan orman yolarından Türkmenköye geçilecek. Bu gezide biraz daha doğa, manzara, fotoğraf çekme, daha önce görmediğimiz yeni yerleri keşfetme olanağı...
  14. erdalyaman

Gezenbilir Konya Grubu

Ynt: Gezenbilir Konya Grubu Çok uzun yıllardır İzmir' de yaşamama rağmen ben de aslen Bozkır/Konya' lıyım :) Ad - Soyad: Erdal Yaman Doğum Tarihi Ve Yeri: Bozkır 1952 Memleket: Bozkır-konya Semt: Yukarı mahalle İlgi Alanı: Resim - müzik - Doğa - gezi - kamp - off road
  15. erdalyaman

En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? ** Trafikte gereksiz olduğu halde ön ve arka sis lambalarını yakanlara ** Hava kararmaya başlarken farlarını yakmayanlara (kendileri görüyorlar ama görülmediklerini algılayamayanlara) ** TV de reklamlarda sesin birdenbire yükselmesini sağlayanlara

16. erdalyaman

Vitara ise Böyle Olacak ?

Ynt: Vitara ise Böyle Olacak ? Merhaba, kısaca bildiğim kadarıyla yanıtlamak isterim; 1600 cc kullandım güç zafiyeti yaşamadım, oldukça yeterli. Arazide zaten low rang de kullanırken hiç güç sorunu yaşamazsınız. Daha az yakıt ve vergi avantajı ve bol yedek parça bulabilme olanağı vardır...
  17. erdalyaman

İzmir'de Kamplı Offroad Gezisi Duyurusu (6 - 7 Mart 2010)

Ynt: İzmir'de Kamplı Offroad Gezisi Duyurusu (6 - 7 Mart 2010) Arkadaşlar ben katılamıyorum facebook ta bildirmiştim. Bilgilendirmenin biraz daha kapsamlı olması iyi olur :)
  18. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Hoşgeldiniz :) Bekliyoruz

19. erdalyaman

2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel

Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel Çok güzel görünüyor, Yaptığınız modifikasyonları paylaşırsanız ilgilenenlere yararlı olur
  20. erdalyaman

Galloper 3.0 V6

Ynt: Galloper 3.0 V6 Salim bey, sırayla tüm araçları sordunuz ;D Bundan sonra sıra hangisinde merak ettim ;) Tüm araçlarla ilgili hatta galloper ile de ilgili sorduğunuz pekçok bilgi önceden paylaşılmıştı. :) Biraz ön inceleme yapsanız iyi olurdu diye düşündüm.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri