Arama sonuçlarınız

1. off road runner

Gürcistanda Çekilmiş Öylesine Fotolar.

Özellikle dağ manzaraları değişik ve güzel. Paylaşım için teşekkürler.

2. off road runner

Antalya - Sarıçınar TRT Vericisi

Fotoğrafları göremiyorum. Neden acaba ?
  3. off road runner

Antalya Civari Tavsiye

Aracınız hayırlı olsun. Ballıbucak tarafına gitmek ile işe başlayabilirsiniz.

4. off road runner

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Bu güne kadarki tüm fotoğraflar gözükmüyor. Deneme olarak yeni bir fotoğraf ekliyorum. Yukarı Kavrun Yaylası
  5. off road runner

Duster'ım Soğukta Geç Çalışıyor.

Arkadaşlar, ben aracımdaki sorun hakkında yardımcı olabilecek, fikri olan var mı diye bu sayfayı açtım. Lütfen ( haklı veya haksız ) burada atışmayın, birbirinize laf söylemeyin. Belli ki ikinizde bana yardımcı olmak için cevap yazdınız. Verdiğiniz bilgi doğru veya yanlış ama niyetiniz iyi...

6. off road runner

Oğuz 1134 arkadaşım, öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Soğukta dediğim 8-10 hatta 12 dereceler ( ne yapalım Antalya'da bu havalar bize soğu geliyor :) ) . Aracım bu güne kadar hiç hararet yapmadı. Bakımları yetkili serviste yapıldı.

7. off road runner

Bilgi için teşekkür ederim.
  8. off road runner

Merhaba arkadaşlar. Aracım 2010 model, diesel ve 57.000 km.de. Antalya'da oturuyorum. Aracım bir müddetten beri soğuk havalarda geç çalışıyor. Aküyü değiştirdim, durum değişmedi. Kızdırma bujilerini kontrol ettirdim. Biri arızalı çıktı, değiştirdiler, durum değişmedi. İki ayrı servise götürdüm...
  9. off road runner

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Açıklamanız için teşekkür ederim. Güzel paylaşımlara devam :)

10. off road runner

Lütfen iyi okuyun. Ben beğenmediğimi söylemedim, iyi dileklerimi belirttim ve bir de merak ettiğim için bir soru sordum. Lütfen iyi okuyun. Ben beğenmediğimi söylemedim, iyi dileklerimi belirttim ve bir de merak ettiğim için (sonuna da gülücük koyarak) bir soru sordum. Aslında siz, konu...

11. off road runner

Emekli hayatı yaşıyorsunuz, Allah keyfinizi arttırsın :) Yalnız bu konuyu niye karavanlı gezilerde paylaştığınızı anlayamadım :)
  12. off road runner

4x4pazari.com

Siteniz hayırlı olsun. Yazınızda "4x4 araçlara özel bir site yok" demişsiniz. 4x4 den kastınız, sadece donanımlı araçlar mı? Zira her ikisinin tek başlık altında satıldığı malum site var.

13. off road runner

Fotoğraflar Gözükmüyor

Uzun bir süreden beri bazı paylaşımlardaki fotoğraflar gözükmüyor. Örnek benim paylaşımım ( ki şu an 130.853 okunması var ) Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Başka arkadaşların paylaşımlarında da aynı sorun var. Acaba yönetim bir açıklamada bulunabilir mi ? Selamlar
  14. off road runner

Fotoğraflar Gözükmüyor

Uzun bir süreden beri bazı paylaşımlardaki fotoğraflar gözükmüyor. Örnek benim paylaşımım ( ki şu an 130.853 okunması var ) Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Başka arkadaşların paylaşımlarında da aynı sorun var. Acaba yönetim bir açıklamada...
  15. off road runner

Girdev Camp Fethiye

İnternet sayfanızda bolca foto varmış, sonradan fark ettim :)

16. off road runner

Girdev Camp Fethiye

Girdev Yaylası 2016 yaz başında gitmeyi planladığım, bulduğum bilgileri kaydettiğim bir yerdi. Paylaşımınız faydalı oldu. keşke fotoğraf da ekleseniz.
  17. off road runner

Kastamonu Inebolu Ersizler Ve Karşıyaka Köyü Pazar Gezimiz

Fotoğraflar ve anlatım az ama öz olmuş. Nice güzel geziler dilerim
  18. off road runner

Dublin-irlanda Gezi Notları;23-27.eylül.2015

Yazı ve fotoğraflar çok güzel, elinize sağlık. Gezinize ait yazıları okudum, fotoğraflara baktım ve İrlanda'ya gitmiş kadar oldum. Trabzon'un kardeş şehri, futbol takımının bayrağı konusu çok ilgi çekici ve Türk'lerin cömertliğini anlatması bakmından gurur verici. Çukulata cennetinden...

19. off road runner

Hayat Gezince Güzel-19-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-19- Yeni motorunuz hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız. Güzel gezilerde kullanmanızı dilerim.
  20. off road runner

Alanya İncekum Orman Kampı

Ynt: Alanya İncekum Orman Kampı kamp yerinin otel yapılmak üzere bir şirkete devredildiğini duymuştum. Kamp hala açık mı, önce onu araştırın derim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri