Arama sonuçlarınız

1. off road runner

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. 12.08.2014 sabahı Antalya'dan başlayan yolculuğumuz, 30.08.2014 gecesi Antalya'da son buldu. 19 gün süren yolculuğumuzda yaklaşık 5000 km yol yaptık. Yurdumun her yeri birbirinden güzeldi. Benim için vazgeçilmez ise...

2. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. .
  3. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Antalya'ya doğru ilerlerken, Kapadokya civarında tepelerde ilginç yapılar gördük. Ne olduğunu merak edip oldukça zor bir tırmanışla yanlarına vardık. Bunlar dünyaca ünlü bir sanatçının, yöre halkıyla birlikte oluşturduğu ve...

4. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Kapadokya civarı
  5. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Sivas'tan, Kayseriye geçtik. Burası ata memleketim olduğundan, akrabalarımı görmek için bir kaç gün kaldım. 26.08.2014 akşamı geldiğimiz Kayseri'de 4 gece kaldıktan sonra, 30.08.2014 günü Antalya'ya dönüşe geçtik.

6. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Sivas Müzesini gezdik.

7. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Sivas
  8. off road runner

9. off road runner

10. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Tokat kebabımızı yedikten sonra, Sivas'a devam ettik. Geceyi Sivas'ta geçirdik. 26.08.2015 sabahı ( 15. gün) Sivas'ı gezmeye çıktık. Sivas, pek çok Selçuklu eserine sahip güzel ve tarihi bir ilimiz. Önceden belirlediğimiz...

11. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Ballıca mağarasını gezdikten sonra yakındaki küçük bir şelaleye gittik. Oradan da, valilikten ismini öğrendiğimiz, mağaraya da yakın olan Mahperi Hatun Kervansarayı'na giderek Tokat kebabımızı yedik.
  12. off road runner

13. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Ballıca Mağarası
  14. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Türkiye'deki önemli mağaraların pek çoğunu gördüm. Ballıca Mağarası benim için en güzellerinden birisi oldu. Daha önce gezdiğim mağaralarda sarkıtlar ve dikitler gördüm. Bu mağarada ise sütünlar vardı (sarkıt ve dikit...
  15. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Tokat'ta tarihi sulu sokağı, yazmacılar çarşısını gezdik. Müze'yi gezecektik ama maalesef o gün kapalı idi. Tokat'ın meşhur nohutlu çöreklerinen aldık. Valiliğe uğrayarak, oradaki polislerden en güzel Tokat kebabının nerede...

16. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Tokat'tayız. Tokat oldukça tarihi bir şehir.
  17. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Giresun'da durmadan devam edip gece Ordu'ya vardık. Şehri dolaştık, pidemizi yedik, fındığımızı aldık. Bence Giresun, Karadeniz sahilindeki en güzel şehirlerden. 25.08.2015 sabahı Ordu'da araçla bir tur attıktan sonra...
  18. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Tirebolu sahili

19. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Gümüşhane - Torul ilçesi - KARACA MAĞARASI. Mağarayı gezdikten sonra tekrar Karadeniz sahiline yani K.Batıya Tirebolu'ya doğru yol aldık. Yoldan manzaralar.
  20. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Özür. Torul Mağarası değil, Gümüşhane KARACA MAĞARASI ;) Mağara çok güzeldi ama içeride fotoğraf çekmek yasaktı. Biz de, panodaki fotğrafların fotoğraflarını çektik. :-[

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri