Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.
Şelale'den döndükten sonra yemek yedik, otel sahipleri ile epey sohbet ettik ve gece 2011 yılında geldiğimizde yemek yediğimiz ve sohbet ettiğimiz, o zaman daha yeni açılan Çifteköprüler'deki restorana gittik.
Yemeğimizi...
21.08.2014 günü Macahel'den Arhavi Kamilet Vadisi'ndeki Mençune Şelalesine geçtik. 2011 yılındaki seyahatimizde Mençune şelalesine gelmiştim ama yanlışlıkla yol üzerindeki başka bir şelaleyi Mençune zannedip, oradan...
Ynt: Bursa Ve Civarı
Güzel şelale. Ağaçlara ve şelalenin altındaki adama bakınca şelalenin büyüklüğünü idrak edebiliyorsunuz. Duster ve karavan ikilisi uyumlu olmuş ;)
Bölgenin güzelim ballarını yapan, Kafkas ırkı arı.
Macahel'de ki ahşap camiler oldukça meşhur ve ilginç.
Maral Köyü - İremit Mahallesi Camii. Cami ve minaresi ahşaptan olduğundan, zarar görmemesi için sac kaplamışlar...
Maral Şelalesi, Türkiye'nin tek seferde en yüksekten dökülen şelalesi imiş.
Şelale yolundaki ormanda oldukça büyük kayın ağaçları vardı. Kayın ağacının bu kadar ihtişamlı olduğunu bilmiyordum.
Ynt: Rize Yaylaları
1. Kamp kurmakta sıkıntı olmaz
2. Aracınız çoğu yayla için uygun değil
(Aşağıda linki verili olan, benim D.Kardeniz gezimden yararlanabilirsiniz)
Kaldığımız Maralköyü ve konakladığımız otel. Yerleştikten sonra kısa bir tur atarken zararsız bir yılana rastladım. Fotoğraflamadan yapamadım.
19.08.2014 sabahı Şavşat Karagölden ayrılıp, Artvin, Borçka-Karagöl sapağı üzerinden Macahel'e gittik.
Nihayet Karagöl'deyiz. Gündüz göl kıyısını dolaştık. Kayıkla gölde dolaştık. Konakladığımız, bir işletmeci tarafından kiranalarak işletilen, mülkiyeti Milli Parklar'a ait olan 7 odalı otelde gece olunca tüm ışıkları...