Arama sonuçlarınız

1. off road runner

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. .

2. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. 18.08.2014 sabahı Şavşat Karagöl'e gitmek üzere Kars'tan ayrıldık. Çıkışta, Kars'ın adeta simgesi olan kazlar bizi uğurladı :) Güzel manzaralar eşliğinde önce Ardahan'a, oradan da Şavşat Karagöl'e doğru yol aldık.
  3. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Kars kalesinde, kale ile ilgili bir konu hakkında oradaki Kars'lı bir hanıma soru sorduk. Sağlık İl Md.lüğünde çalıştığını öğrendiğimiz hanım, işini gücünü bıraktı bize kaleyi ve Kars'ın tarihini anlattı. Üşenmedi, tüm...

4. off road runner

5. off road runner

6. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Kars Kalesi, Taş Köprü ve Muradiye Hamamı

7. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Kars Fethiye Camii. gördüğüm en güzel camilerden biri.
  8. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Yemeklerimizden birini, seyahate çıkmadan önce araştırıp belirlediğimiz Hanımeli Mutfağında yedik. İçerisi çok şirin, otantik döşenmiş bir mekan. Yemek saatini kaçırdığımızdan müşteri olarak sadece biz vardık. Restoranı...
  9. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Yeri biraz sapa ama zorla da olsa, arayıp bulduğumuz Kars müzesini gezdik.

10. off road runner

Kırklareli (kışlacık~bulanıkdere)

Ynt: Kırklareli (kışlacık~bulanıkdere) Bir günde güzel gezmişsiniz. Ben, oralara 2012 yılında gelmiştim. Gerçekten güzel yerler.

11. off road runner

Izmirden Nemruta (gezi Basladi)

Ynt: Izmirden Nemruta (gezi Basladi) Fotoğraflardan, şimdiden güzel gezi olacağı anlaşılıyor. Yurdumun güzelliğini, yurdum insanının misafirperverliğini ve sıcaklığını tadmaya başlamışsınız bile. Mutlu gezmeler.
  12. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Ertesi gün Kars'tan ayrılacaktık. Bu sebepten görmediğimiz taş ev kalmamasını arzu ederek, gece geç saatlerde taş evlerin olduğu sokakları dolaşıp, binalara baktık. Baktığımız bir binanın yanındaki binanın önünde bulunan...

13. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Ertesi gün Kars'tan ayrılacaktık. Bu sebepten görmediğimiz taş ev kalmamasını arzu ederek, gece geç saatlerde taş evlerin olduğu sokakları dolaşıp, binalara baktık. Baktığımız bir binanın yanındaki binanın önünde bulunan...
  14. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Ani Harabelerinden dönünce Ruslar tarafından yapılan taş evleri dolaştık. (Fotoğraf makinesinin pili bittiğinden, gece cep tel.den çektiklerim karanlık çıktı >:( )
  15. off road runner

16. off road runner

17. off road runner

18. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Kars'a gidip de Ani Harabelerine gitmek olmazdı. En alttaki fotoğrafta görülen akarsu, Türkiye-Emenistan sınırını oluşturuyor. Burada, zamanında Ermeni mezaliminden kaçan pek çok Türk boğularak ölmüş. Kars - Ani ören yeri...

19. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Erzurum'a uğramadan, kenarından geçip (önceki seyahatimde uğramış ve kalmıştım) doğruca Kars'a geçtik. Yol üstü manzaraları.
  20. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Akşam saatlerinde Erzincan'a varıp, konaklayacağımız öğretmenevi'ne yerleştik. Daha sonra, emekli olmadan önce, son olarak çalıştığım ve kuruluş aşamasında geldiğim şantiyede çalışan bazı arkadaşlar ve eşleriyle bir araya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri