Arama sonuçlarınız

1. off road runner

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Yolda, Kemah'ta Sultan Melikgazi türbesi varmış. Fırat nehrinin kenarındaki türbeyi gezdik, bekçiye rica edip özel olarak türbenin içine, Melikgazi ve evlatlarının sandukalarının olduğu odaya girdim. Sultan Melikgazi...

2. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Doğa müzesinden fotolar. En alttaki "Kemaliye Semenderi" olarak adlandırılan, bu şehre özgü bir hayvanmış.
  3. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Kemaliye, küçük ama şirin bir ilçemiz. Bir yılda, nüfusunun neredeyse iki katı turist geldiğini öğrendik, şaşırdık. Bunda, "Doğa Müzesinin", şehirdeki güzel belediyeciliğin katkısı varmış.

4. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Harput'ta dolaştıktan sonra Erzincan'a doğru yola çıktık. Erzincan'a uzun yoldan, Kemaliye üzerinden gitmeye karar verdik. Yolda offroad severlerin hoşlanacağı bir kasabadan geçtik, CİP :) . Keban Barajı'nı gördük...
  5. off road runner

Kısa Geziler; Evsekler 'de Kahvaltı

Ynt: Kısa Geziler; Evsekler 'de Kahvaltı Güneş, yeşil, su ve güzel bir kahvaltı. daha ne olsun ki. Hayat gezince güzel :)

6. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. .

7. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Arap baba türbesinde, bozulmadan kalmış 700 yıllık ceset varmış (eskiden görülebiliyormuş, sonra çekilen fotoğraflardan-flaş ışığından dolayı artık göstermiyorlar)
  8. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. İtalyanların eğri kuleleri varsa (Pisa kulesi), bizim de Harput'ta eğri minareli tarihi camimiz varmış :)
  9. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. 15.08.2015 günü sabahı Malatya'dan hareketle Elazığ'a vardık. arkeoloji ve etnografya müzesini gezdik. Şehirde bir tur attıktan sonra Harput'a geçtik. Harput, Elazığ'ın eski, tarihi ve Elazığ'a gelince görülmesi gereken...

10. off road runner

Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015)

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Yunanistan'a gitmeyi hiç düşünmezdim ama güzel anlatımınız ve özellikle Atatürk'ümüzün evi ile ilgili paylaşımınızdan sonra neden olmasın diyorum. Paylaşımınız için teşekkürler. :D

11. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Otelimize varıp üzerimizi değiştikten sonra, daha Antalya'da iken belirlediğimiz Türk Kahvesi isimli mekana geldik (adına bakmayın, burası yöresel yemeklerin yapıldığı bir lokanta) Sahipleri çok candan insanlardı. Kiraz...
  12. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Malatya'ya yaklaşırken Tigem'e ait çiftlik ve hara'yı gördük. Görevlilere rica ettik ve atların bulunduğu meraya kadar gittik. Bu kadar çok atı ilk defa bir arada gördüm (80 adet at vardı )

13. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Günpınarı şelalesi. Biraz abartıldığını düşünüyorum. Mevsim olarak su azdı. Ancak, daha önemlisi etraf çok düzensizdi. Piknikçiler, her tarafa yayılmışlar ve her taraf pek de hoş olmayan mangal- et kokusundan geçilmiyordu...
  14. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Somuncu Baba Camii, türbesi. Burada bir de müze var. Ancak ne türbede, ne müzede fotoğraf çekmeye izin vermiyorlar (türbenin içnden çektiğimiz 2 foto yasak olduğunu bilmeden çektiklerimiz. Sonradan çekemedik ).
  15. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. 14.08.2014 sabahı yaptığımız şehir turundan sonra, yaklaşık 110 km mesafedeki Darende - Günpınar Şelalesi - Tohma Kanyonu ve Somuncu Baba Türbesi'ne varmak üzere yaptığımız yolculuk gayet güzeldi. Nihayet hedefe varmıştık.

16. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Yolda, Kürecik radar üssünün yakınından geçtik. Minaresi ve mimarisi çok değişik bir cami gördük.
  17. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. - Malatya - Kayseri yolunda, Levent Vadisi'ni gösteren tabela - Seyir terası
  18. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Darende'ye doğru giderken Cilaı Taş Devrine (Neolitik çağ) ait aklıntılara rastlanan ve Tohma Kanyonu'na birleşen LEVENT VADİSİ'ni gezdik.

19. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. 14.08.2015 günü sabahleyin önce şehri dolaştık, müzeye gittik. Kaldırıma araç çıkışına engellemek için konulan babaların kayısı şeklinde olması ilginçti. Ortasından su akan bir caddeyi keşfettik. Vatandaşların, akşamları...
  20. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri