Arama sonuçlarınız

1. off road runner

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Malatya'ya geç saatlerde vardık. Kalacağımız yere yerleştikten sonra şehirde kısa bir tur yapmak için dışarı çıktık. (Fotoğraf makinemin şarjı bittiğinden, cep tel.den bir kaç foto çektim ama pek kaliteli olmadı). Şehir...

2. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Yolda, K.Maraş - Malatya yol ayırımında Malatya istikametine saptıktan az sonra (K.Maraş sınırlarında) yemek molası için durduk. Burada akaryakıt istasyonu ve Akdo isimli restoran vardı. Kısa bir sürede atıştırıp devam...
  3. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Mersin - Adana yolunda Tarsus'a uğradık. Müzeyi ve Şelaleyi gezdik. Şelalede mevsim itibarı ile oldukça az su vardı.

4. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Mersin'e akşam saatlerinde vardık. 20 günlü gezimizde kalacağımız tüm yerlerin rezervasyonlarını önceden yaptırmıştım. Mersin'de sahile yakın bir otelde kaldık. Gece yürüyerek sahilde dolaştık. Dondurmacı Halil'de baklava...
  5. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. D.Karadeniz'e 2. gezimiz için 12.08.2014 günü Antalya'dan hareket ettik. 2011 D.Karadeniz gezimizden sonra her gün D.Kardeniz'i sayıklar olmuştum. Bir daha gidebilmek için adeta gün saydım. Safrakesemden ameliyat olmam...

6. off road runner

Münferit Offroad Ordu Gölköy Gezisi

Ynt: Münferit Offroad Ordu Gölköy Gezisi "karadeniz kitesurf" gruba yeni gelmişsin ama tam gelmişsin. Yaşadığınız yerlerin kıymetini bilin. İyi gezmeler. ;)

7. off road runner

Bolu - Düzce / Yaylalar - Göller - Şelaleler

Ynt: Bolu - Düzce / Yaylalar - Göller - Şelaleler Gezenbilir'in eski günlerini özlüyorum. Dediğiniz gibi uzun süredir paylaşım yok. Sadece reklam kokan yazılar, araçlar ile ilgili yazılar. Oysa ki, facebook buranın yerini hiç bir zaman tutmaz. Burada eski yazıları, fotoları aramak, bulmak daha...
  8. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Yeni yıl herkese mutluluk getirsin, ağzınız Trabzon'da Laz böreği yemiş kadar tatlı olsun :D
  9. off road runner

Dacia Duster 4x4 2011 Stop Etme Sorunu Hakk.

Ynt: Dacia Duster 4x4 2011 Stop Etme Sorunu Hakk. Şantiyede kullandığımız 2. bir aracımız da (1989 yılı - benzinli Anadol) sabahları çalışmıyordu. Elemanlar, karbüratöre biraz benzin döküp çalıştırıyorlardı. Sonra bütün gün çalışıyordu. Ertesi sabah yine aynı durum. Yakıtın geri kaçtığını...

10. off road runner

Dacia Duster 4x4 2011 Stop Etme Sorunu Hakk.

Ynt: Dacia Duster 4x4 2011 Stop Etme Sorunu Hakk. Yıllar önce bir aracımda benzer sorun yaşamıştım. Yakıt pompasından olduğunu düşünüyorum.

11. off road runner

Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında

Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında Bu arada aracım 4x2.
  12. off road runner

Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında

Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında Benim Duster (1.5 DCI) 2010 Mayıs çıkışlı ve tam 50.000 km de. Haftaya servise götüreceğim. Triger için katalokta 4 yıl - 75.000 km diyor. Burada bazı arkadaşlar 5 yıldan bahsediyor. Bu beş yıl nereden çıktı. 2010...

13. off road runner

Dağlara Misafir Olduk -1

Ynt: Dağlara Misafir Olduk -1 Yurdumun dağları, ovaları, yaylalarının her biri ayrı güzel. Nice gezmeler...
  14. off road runner

Hızlı Norveç turumuz

Ynt: Hızlı Norveç Turumuz Çooook güzel gezi ve paylaşım. Gemi ile gitmeyi düşündüğüm bir ülke. Paylaşımınız için teşekkürler.
  15. off road runner

Bergama Gezi Notları ; 07.kasım.2014

Ynt: Bergama Gezi Notları ; 07.kasım.2014 Paylaşımınız ve detaylı anlatımınız için teşekkürler. Bergama, görmediğim ender yerlerden biriydi. Gitmem gerekecek :)

16. off road runner

Bolu - Düzce / Yaylalar - Göller - Şelaleler

Ynt: Bolu - Düzce / Yaylalar - Göller - Şelaleler Akçakoca'ya ve Acarlar Longözüne 2013 Batı Karadeniz gezimde gitmiştim. Gerçekten güzel yerlerdi...
  17. off road runner

2004 Model Suzuki Grand Vitara 2.0 Otm Full Becce Donanımlı

Ynt: 2004 Model Suzuki Grand Vitara 2.0 Otm Full Becce Donanımlı Aracınız hayırlı olsun, kazasız ve mutlu kullanın. Kullanımla ilgili yorumlarınızı da bekliyoruz.
  18. off road runner

Ilgaz hacet dağı zirve

Ynt: Ilgaz Hacet Dağı Zirve Dağlarda gezmek, ormanlarda gezmek daima çok güzel. Hele bir de geyike rastlamışsınız. Geyik fotoğrafını ne kadar mesafeden çektiniz ? Nice güzel geziler :)

19. off road runner

Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra

Ynt: Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra Güzel gezi olmuş. Gezdiğiniz yerlerin hemen hemen tamamını değişik zamanlarda ben de gezmiştim. Epey zevk almışsışsınızdır. Bu sene haziran ayında da Beyşehir'e gitmeye niyetliydim ama ameliyat olmam gerektiğinden gidememiştim. Sayenizde...
  20. off road runner

Mengen-pazarköy-sorgun-keltepe

Ynt: Mengen-pazarköy-sorgun-keltepe Ben Yenice Ormanlarını 2010 yılında görmüştüm. Siz daha içlere dalmışsınız. Güzel doğada, güzel gezi olmuş. Hayat Gezince Güzel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri