Arama sonuçlarınız

1. off road runner

Aps Acıkınca Pastırma Sucuk

Ynt: Aps Acıkınca Pastırma Sucuk Nördünüz siz ! Gelsek de yisek ;D

2. off road runner

Doğu Karadeniz Gezimiz

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz Şu kadarcık fotoğraflardan bile anlaşılıyor ki güzel gezmişsiniz. Ben bu yıl 20 gün süren 2. D.Kardeniz gezimi yaptım. Görüyorum ki bitirememişim :) Başka fotoğraflar da olduğunu tahmin ediyor ve bekliyoruz.
  3. off road runner

Satılık 2007 Grand Vitara

Ynt: Satılık 2007 Grand Vitara Gönlünüzce satış olsun, ancak merak ettim. Suzuki'lerin 2. eli bu kadar zor mu satılıyor. 10 aydır satamamışsınız (Ben de Suzuki almayı düşündüğüm için soruyorum).

4. off road runner

Fluence'de Lpg Uygulaması Başarılımı ?

Merhaba. Oğlum benzinli Fluence alıp, LPG taktırmayı düşünüyor. LPG nin her araçta verimli olmadığını, bazı araçlarda sıkıntı yarattığını duymuştum. İçinizde LPG li Fluence kullanan var mı? Varsa herhangi bir sorunla karşılaşıyormu, aracı kaç CC, kaç BG. Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden...
  5. off road runner

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Fırtına deresi kenarında keyif Hamsiköy...

6. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. 12.08.2014 günü başladığım yeni gezimi, 30.08.2014 akşamı tamamladım. 4680 km yol yaptığım gezime ait bazı fotoğrafları paylaşmayı istedim. Yüzlerce fotoğrafı sonra paylaşacağım. Şavşat - Karagöl Macahel Arhavi Mençune...

7. off road runner

Giresun Genel Bilgiler

Ynt: Giresun Genel Bilgiler Sevgili Girseunlu'lar, öyle Giresun'luyum demekle olmaz. Biraz da bizlere bilgi verin lütfen ;) Kısmetse Antalya'dan 12 Ağutos'ta yola çıkıp, 25 Ağustos'ta Giresun'da olacağım. Bir gün kalmayı planladığım Giresun'da, gezmemi tavsiye edeceğiniz ilk 3 yer, yemek...
  8. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Kısmetse 12.08.2014 salı günü Antalya'dan Mersin-Adana-Malatya-Elazığ-Erzincan-Kars-Ardahan-Şavşat Karagöl-Macahel-Arhavi Mencune - Çamlıhemşin yaylaları (Elevit-Trovit-Palovit vs) - Çayeli - Rize- Of - Trabzon -...
  9. off road runner

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Burak bey ile telefon ile görüşüp, Macahel ve kaldıkları otel ile ilgili bilgi aldım. Aynı otelde rezervasyonumu yaptırdım. Kısmete salı günü yola çıkıp, bir kaç gün sonra bende oralarda olacağım. Darısı diğer dileyenlerin başına :)

10. off road runner

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Sizin de bayramınız kutlu olsun. muhtemelen yola çıkmışsınızdır. İyi yolculuklar ve iyi tatiller :)

11. off road runner

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Merhaba Burak Bey. Şimdiden hayırlı yolculuklar. Sizinle maalesef bu sefer karşılaşamayacağız. Zira ben 12 ağustos tarihinde yola çıkmaya düşünüyorum. Ben rotayı biraz uzatmaya kara verdim. Kısmetse Antalya - Mersin - Adana - Malatya - Elazığı -...
  12. off road runner

Hayat Gezince Güzel -11-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -11- Bizim diyarları güzel gezmişsiniz, paylaşım için teşekkürler. Yalnız bir düzeltme yapmak isterim. Kumluca - Hasyurt - Sahilkent - Finike arasında 1 adedi 5yıldızlı otel olmak üzere pek çok otel ve pansiyon var. Özellikle de Sahilkent - Finike arasının denizi...

13. off road runner

Gümüşhane Yaylaları

Ynt: Gümüşhane Yaylaları Kısmetse önümüzdeki ay oralarda olacağım. Bilgilerinizden faydalanarak belirttiğiniz yaylalara da uğrmaya çalışacağım. Bilgilendirme için teşekkürler.
  14. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Teşekkür ederim Burak bey. Çok şükür sağlığıma kavuştum, normale döndüm Sevgilerimle. Kerim Tacettin
  15. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Ayın 7 sinde geçirdiğim bir ameliyattan dolayı, cevap yazmakta geciktiğim için kusuruma bakmayın. Madem Antalya'da imişsiniz ve meslektaşmışsınız, görüşebilmeyi isterim. Arzu ederseniz, bu sitede özelden mesaj atıp...

16. off road runner

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Teşekkür ederim. Burası Gezenbilir. Bizler de, bu site sayesinde gezip gördüklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz :)
  17. off road runner

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

Ynt: 23-28 Haziran Sümela Dan Macahel E 1240 Km Burak Bey, Konaklayacağınız yeri ilgili isim, fiyat ve telefon bilgilerini bana özelden gönderebilirmisiniz (benim e-mail'im sizde vardı. yoksa buradan özel mesaj yazabilirsiniz) Sevgilerimle Kerim Tacettin
  18. off road runner

Gezen Tohumlar'ın Yolculuğu

Ynt: Gezen Tohumlar'ın Yolculuğu Hayat gezince güzel. Hele bir de bir yıl gezebilnce, çok güzel :) İyi yolculuklar, mutlu geziler.

19. off road runner

Ynt: 23-28 Haziran Sümela Dan Macahel E 1240 Km Burak bey, net tarih yazdığınıza göre sanırım programınızı kesinleştirmişsiniz. Kalacak pansiyonu ayarladınız mı, kamp mı kuracaksınız ?
  20. off road runner

Ynt: 23-28 Haziran Sümela Dan Macahel E 1240 Km Çıkış tarihim henüz kesinleşmedi. Ben Ankara'ya uğrayıp, ablam ile eniştemi de alacağım. Umarım denk geliriz Burak bey.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri