Arama sonuçlarınız

1. moger

Land Cruiser Yükseltme Kiti

Ynt: Land Cruiser Yükseltme Kiti Haa haahahah Haklısın Erkan......:) :) önce motor freni yapayım......Araba merakı güzelde.....Hepsi ayrı telden çalıp ,ilgi isteyince insan ne oluyoruz diyor :) Tuğsan'la beraber güzel haberlerini bekliyoruz :) Bak jantları aldım ,Toyota'nın içinde gezdirip...

2. moger

VX 80 Gösterge Lambaları Değişimi

Ynt: VX 80 Gösterge Lambaları Değişimi Arkadaşlar radyatör temizliğini kesinlikle tavsiye ederim..en düşük kademe de zaman zaman kapatmak durumunda kalıyorum..Aracın içi çivi çivi :) bir klima bu kadar mı farkeder? Sağolasın Tuğsan...
  3. moger

Ynt: Land Cruiser Yükseltme Kiti Hadi hayırlısı Ersun.....bize de öncü olursun fikirlerinle :) Ne garip adamlarız biz yaaaaa dur durak bilmiyoruz....bitirdiğim bu kaçıncı araç ..bende LC bitince ne yapıcam :) Şu an bütün ilgim LC üzerinde....araya bir an 55 Chevy pick-up girer gibi oldu...

4. moger

80 Seri için Safari Snorkel

Ynt: 80 Seri için Safari Snorkel Recep bey hayırlısı olur inşallah... bu arada ben parçacı veya bu firmayla alakalı biri değilim.. ben sade offroad'cuyum :) ellerinde 80 serisi için 2 adet daha snorkel olduğunu söylediler,diğer seriler içinde getirdiler mi bilmiyorum yoksa bile siparişle...
  5. moger

Ynt: 80 Seri için Safari Snorkel Fiyat konusunda çok iyi araştırın, fiyat konusunda güvenilir bir firma değil..fiyatı o an ki keyfine göre söylüyor. Çağlar birgün evvel 780 tl ye aldığı snorkel'i bana 925 tl dediller. arkadaşım dün bu fiyata aldı deyince ,yanlışınız var bizden...

6. moger

Ynt: 80 Seri için Safari Snorkel 80 seri için fazla getirdiklerini biliyorum..Eğer Umut bey 60 seri için aldıysa mutlaka yedek getirmişlerdir.Gezenbilirden bahsetmiştim.kafa çalışıyorsa getirmişlerdir :)

7. moger

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Heytem bey :) aracınızı ıslatmayı ne zaman düşünüyorsunuz ? yoksa benimkinin bitmesini mi bekliyorsunuz ? :) :) :) :) :) :) Tekrardan kazasız belasız kullan.......Arazi performansına bakalım .... Camel 'a gidelim mi ? :) sen seversin orayı ...ben de bayılırım ...
  8. moger

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Körle yatan şaşı kalkar derler Ergun abi :) şanslısın seni anlayan bir eşin var :) sana uzaylı gibi bakmıyor..........
  9. moger

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Düşüncelerime tercüman oldun :) demek ki benim gibi adamlar da varmış :) ben anormal değilmişim :) iyi ki varsınız dostlar.........

10. moger

Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)

Ynt: Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli) Hey gidi Sarıkız :'(

11. moger

Benim snorkel'le birlikte 3 adet Safari Snorkel gelmiştir.İhtiyacı olan varsa duyrulur......
  12. moger

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Unimog ,Transit kırması olmuş :)

13. moger

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Selam... 76 model 406S,orjinal dizel kullanıcısydım ,yeni sattım..Unimog haricinde başka bir arazi aracınız mevcutsa, araçta temizse gözünüz kapalı alın....ama sadece bu araçla araziye girmeyi düşünüyorsanız 50-60 km çap alanda geziler...
  14. moger

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bunu ben laz fıkrası olarak dinlemiştim :)
  15. moger

Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009) Eğitim şart !!!!!...............bizden birşey olmaz........Gelen yeni nesilden birşey olmaz, o da anasından babasından gördüğünü yapıyor.....Bu halk adam olmaz.......Sevgili Göktuğ anlattıkların kabus gibi .....Kuş...

16. moger

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Alfonse video için teşekkürler... Birkez daha bıkmadan hayranlıkla seyrettim.... Bir daha gelmez....Bir daha gelmez ..... :(:(:(:(:(
  17. moger

Ynt: Land Cruiser Yükseltme Kiti Tarkan Yücel ( Taroto) dan yükseltme kitinin Türkiyeye teslim fiyatı Avustralya'dan gelmiş bulunmaktadır.İsteyen dostlar Taroto ile irtibata geçebilirler.Tarkan'ın gönderdiği mail : İlker Kardeşim, Şimdi gelen fiyatlara göre , 2 adet OME 851 2 adet ome 860...
  18. moger

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Michael Jackson Gezenbilir üyesi olsaydı neye ilgi duyardı diye düşündüm.. Herhalde Doğa Yürüyüşü (Trekking) olurdu... Bundan da en çok Ceranus mutlu olurdu.... Çayırda, yaylada Moonwalk yapar dururdu :) Sabaha karşı son haber olarak TV ekranında haber...

19. moger

Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler....

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Mutluklar dilerim...Bundan güzel haber olmaz :) Gezenbilir,kalanbilir,yiyenbilir'den sonra şimdi de EVLENENBİLİR :) Hayırlısı olsun.........
  20. moger

LC 80 Seri İçin Alt Korumalar

Ynt: LC 80 Seri İçin Alt Korumalar Bu işten en çok keyif alacak kişi ,ilk başta yalnız adamları oynayan Tuğsan'dı...sonra Ersun'la tanıştı.sonra bir anda kızamık gibi etrafında çoğalan Toyotacılar gördü :) hepimizin araçları belli bir seviyeye gelsin sonra birlikte gezilerimizde hepimiz keyfini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri