Arama sonuçlarınız

1. Passha

Bursa - Teleferik - Erikli Yayla (17 Ocak 2010)

Ynt: Bursa - Teleferik - Erikli Yayla (17 Ocak 2010) Tebrikler, Hasarlanan arkadaslara gecmis olsun, selametle...

2. Passha

En Çılgın vx 80 ve 100 Resimleri

Ynt: En Çılgın vx 80 ve 100 Resimleri birkac ornek daha ...
  3. Passha

En Çılgın vx 80 ve 100 Resimleri

Ynt: En Çılgın vx 80 ve 100 Resimleri Ustadim hayirli olsun linkteki slayti inceleyebilirseniz a-z ye 100'u bastan yaratiyorlar. detayli resimler vs cok guzel anlatmislar. http://www.sleeoffroad.com/project_vehicles/100SAS/100sas_main.htm bu projeye ait birkac ornek resimde ekledim umarim...

4. Passha

Bir 4x4 üm Yok Diyenler....

Ynt: Bir 4x4 üm Yok Diyenler.... Off Ooff Ooooffff ... diye ilk konuyu actiginiz mesajdaki anlatiminiza uygun bir giris yapayim :) Aslinda hakikaten off yani, yas 36, Kendi Yolumun yarisini; Beton yiginlari arasinda, suni yaratilmis kaplama cim bahceler, omru 1-2 haftalik mevsimlik...
  5. Passha

Yaylalarda Kar Var.Hendek / Sakarya (16 Ocak 2010)

Ynt: Yaylalarda Kar Var.Hendek / Sakarya (16 Ocak 2010) Serkan bey gecmis olsun, paylasim icin sagolun

6. Passha

Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009)

Ynt: Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009) Cok guzel bir Kar gezisi olmus, Dogma buyume Izmitliyim guya, buralari hic animsayamadim Ama dusundumde universite icin memleketten ayrilali 18sene olmus, pehh ... Nasilda unutmusum bu guzellikleri, insallah en kisa...

7. Passha

Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010) Gecmis olsun arkadaslar, Paylasim icin tesekkurler
  8. Passha

Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 3 (17 Ocak 2010)

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 3 (17 Ocak 2010) Cevre cok guzel, Arazi, Cekimler, Paylasim Super, Dostluk Yardimlasma Mukemmel... Katilimci arkadaslara ve paylasimda bulunan ustalara tesekkurler, selametle
  9. Passha

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? Zevk için Düz, Ulaşım için Otomatik. heleki Istanbuldaysan ...

10. Passha

Sakarya Hendek Çiğdem Yaylası Çarşamba Günü (13 Ocak 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Çiğdem Yaylası Çarşamba Günü (13 Ocak 2010) of off offf dedim giptayla baktim resimlere, En kotu gununuz boyle keyifli olsun insallah paylasim icin tesekkurler.

11. Passha

Jeep Fotoğrafları ve Videoları

Ynt: Jeep Fotoğrafları ve Videoları bunlarda bende, bol keyifler
  12. Passha

Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) Ustadim tebrik ediyorum, siteye ve off road'a yeniyim umarim bir firsat yaratip bu guzelliklerin tadini bende cikartabilirim, selametle ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri