Arama sonuçlarınız

1. cey1971

HİDROFOR VE GENLEŞME TANKI

Merhabalar, Yapmakta olduğum Motorkaravanda (Otokar Sultan 115L) (350 Litrelik temiz su deposu) su tesisatına, hidrofor seçimine ve genleşme tankı seçimine geldim. Araçta 24V elektrik üretimi olacak. Bu nedenle hidrofor olarak Vetus WP 7,6/dk. 24V hidrofor kullanmayı düşünüyorum ve yanında...

2. cey1971

Mİdİbüs Karavan Başlangiç

Dostlar merhabalar; dün başka bir sosyal platformda midibüs araçların karavana dönüştürülmesiyle ilgili olarak bir arkadaş "PROJE HAZIRLAYAN MAKİNE MÜHENDİSİ BİR ARKADAŞIMA SORMUŞTUM BUNLARA KARAVAN PROJESİ HAZIRLANAMIYOR ARTIK DEMİŞTİ." diye bir yorum yaptı. Doğruluk payı var mıdır? Ve...
  3. cey1971

SULTAN 115 S
  4. cey1971

Çok teşekkürler.

5. cey1971

Çok teşekkür ederim.

6. cey1971

İzmir'den merhabalar.. Uzunca bir aradan sonra nihayet karavan için ilk adımı atmış bulunmaktayım. 2004 model Otokar Sultan 115s midibüs satın aldım. İlk fırsatta burada fotoğraflarını yayınlayacağım. Araç 350 bin km civarında. Genel olarak fena değil. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama Öğretmen...
  7. cey1971

Öncelik Ile Herkese Selamlar. Ikinci El 12 Volt Buzdolabı Bulabilirmiyim

Elinizde bulunan set altı ,130cc gibi dolabınız var ise 12v dc sisteme çevirin derim. Bu konuda yardım aldığım , bu sistemi kurabilen İzmir de bir yer var Forumda " soğutma bölümünde "atom elektronok" başlığı altında bir bölüm var bilgi edinebilirsiniz . Yer tarifinde ...

8. cey1971

DOKTOR63, Öncelikle sizinde karavanınız hayırlı uğurlu olsun. Verdiğiniz cevap için çok tşk ederim. Gayet aydınlatıcıydı. Gerekli notları aldım. İyi günler dileği ile..
  9. cey1971

Tabiki. Sonuçta bana bir plaka vermeleri lazım, bende onu öğrenmeye çalışıyorum. Verilecek plaka ne olarak verilecek? Hususi mi? Ticari mi?

10. cey1971

Merhabalar. Ben Ceyhan, size İzmir’den yazıyorum. Siteye yaklaşık 2 yıl önce üye oldum. Bugüne kadar sadece izledim, öğrendim, öğrenmeye de devam ediyorum. Bu nedenle emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Toplamda 4 kişilik bir aileyiz. Eşim ve ben öğretmen olduğumuz için tatil zamanları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri