Arama sonuçlarınız

1. MİCOMİCO

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY çok zevkli gidiyor. Takip.

2. MİCOMİCO

Bende Suzuki Vitara ayrıcalığına sahip olmak istiyorum

Ynt: Bende Suzuki Vitara ayrıcalığına sahip olmak istiyorum 8 Valf araçlar zayıf kalıyor. yıllardır 8v karburatorlu kullanıyorum ve motorun zayıflığını herzaman hissetmişimdir. Ama güzel olan az teknoloji=az dert . şahin motoru gibi düz herkesin anlayabileceği dilde bir motora sahip. kullanım...
  3. MİCOMİCO

Bende Suzuki Vitara ayrıcalığına sahip olmak istiyorum

Ynt: Bende Suzuki Vitara ayrıcalığına sahip olmak istiyorum Eski araçtan değil bakımsız araçtan kork derim.

4. MİCOMİCO

Site Çok Yavas

Ynt: Site Çok Yavas Hergün saat 24 de kasare kendini. sonra yavaş yavaş hızlanır. ben artık sitem dahi etmiyorum. alıştım. bir kaç defa moderatore yazdık. değişen bişey olmadı
  5. MİCOMİCO

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası güzel fikir!...

6. MİCOMİCO

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası Benimde çok hoşuma gitmiyor 20 yaşında araca binmek. Zaten evladım gibi oldu artık . ama değiştiremiyoruz. parasızlıktan. hatta son dönemde bakımlarını bile zorlanarak yaptırabilir olduk. Şimdi sen gelecen benden eski araç kullanıyom diye fazla vergi isteyecen. zaten o...

7. MİCOMİCO

Vitara 3Kapı Jeep Almak İstiyorum - Nasıl Bir Arabadır

Ynt: Vitara 3Kapı Jeep Almak İstiyorum - Nasıl Bir Arabadır az yakar , az kaçar , bağımlılık yapar.
  8. MİCOMİCO

Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi

Ynt: Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi yine zam geldi:(:(:(
  9. MİCOMİCO

Off Road Haberleri

Ynt: Off Road Haberleri Abicim eline sağlık. 10 numara olmuş. hemen sık kullanılanlara ekledim.

10. MİCOMİCO

jeep toprak yarısları ıle ılgılı bılgılerı olan yazabılır mı?

Ynt: jeep toprak yarısları ıle ılgılı bılgılerı olan yazabılır mı? yeni fenomenimiz!.....

11. MİCOMİCO

GAZ Arıyorum.

Ynt: GAZ Arıyorum. İşteee!.... Malum sitede 100700478 nolu ilan. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-gaz-69-1958-model-100700478/detay ama bu seni sarmaz abi. senin eski aletin yanında bu süs köpeği gibi kalıyor. Alcan bununla günbatımında kordona çıkacan.
  12. MİCOMİCO

kıbrıs vitara (selamlar)

Ynt: kıbrıs vitara (selamlar) arkadaş kayıp

13. MİCOMİCO

yeni eve geldim . şimdi okudum talihsiz tespitinizi. konuyu soğutmaya çalısıyoruz siz kaşıyorsunuz. moderator konuya hakim. Bende kısa keseyim. Hakaret yazdıklarımın neresinde?...
  14. MİCOMİCO

kıbrıs vitara (selamlar)

Ynt: kıbrı vitara (selamlar) doğru yerdesin. :) hoşgeldin
  15. MİCOMİCO

Reha bey iyi pazarlar. Öncelikle ilginiz ve ılımlı yaklaşımınız için teşekkur ederim. Bende yeni yakıt aldığım için acınızı paylaşıyorum. Bu hafta penguen dergisi bu konuyu güzel karikaturaze etmiş. Bugünlerde yakıt alan arkadaşların affına sığınarak paylaşıyorum.esen kalın. Ahmet

16. MİCOMİCO

siyasi konuyu açan ben değilim . sadece dahil oldum. Rahatsızlığınızı lütfen moderatore bildiriniz. Esen kalın.
  17. MİCOMİCO

herkes kendi yorumundan sorumludur. Sonuna kadarda savunurum. Bu platfomda özgür düşüncelerimizi beyan edebileceğimizi düşünüyorum. yoksa bir süzgeçten geçirilip belli noktalardan onay mı alınması gerekiyor?...........Düşüncelerimizin salıverilmesi için.
  18. MİCOMİCO

Zamanlamaya bakarmısın her yerden şehit haberleri geliyorken gündem birden balyoz kararı oluverdi şehitleri unutturdular akıllarınca İşte tamda bu anda zamlar geliverdi. kaynar diye düşündüler

19. MİCOMİCO

herkes hakkettiği hayatı yaşarmış. Oylarını şuursuzca kullanan %50 ye mustehak bu zamlar
  20. MİCOMİCO

93 vitara direksiyon hidrolik yağı kaçırıyor. Sorun ne olabilir?

Ynt: 93 vitara direksiyon hidrolik yağı kaçırıyor. Sorun ne olabilir? gecenlerde bornovada tesadüf bi tamirciye gösterdim. aracın altına hafifce eğildi tornadan filan bahsetti. arkama bakmadan kaçtım oradan. yağ sızıntısıyla tornanın ne alakası var ki? ayrıca daha ne olduğunu tam anlamadan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri