Arama sonuçlarınız

1. ONTURK

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Şanzuman üzerinde bir sticker bir ibare yoksa nasıl anlayabiliriz bizim şanzumanın eski mi yenimi olduğunu ve dişli oranını?

2. ONTURK

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

Bu malzemeyi çok uzun süre önce almıştım fiyat konusunu bilemiyorum ama gittiğimde öğrenir paylaşırım. Asıl motor içi için ateş duvarına kaplamalık bir malzeme buldum arkası cam elyafı 700 dereceye kadar dayanıklı ön yüzü aleminyum kaplamalı. kendinden yapışkanlı değil ama özel silikonu ile...
  3. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Biz ana şanzumanı hiç açmadık. o sağlam bizim problem arazi şanzumanında ses oradan geliyor. o yüzden bilemedim şimdi hangisi olduğunu

4. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Tam anlamadım sorunuzu?
  5. ONTURK

Bendede bir örnek var resimlerini ekliyorum bu mu acaba? Bir yüzü aleminyum kaplı diğer yüzü kendinden yapışkanlı yaklaşık 10mm kalınlığında

6. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Gerçekten Zevk alarak yapıyorum.

7. ONTURK

Defenderler için Koltuk Dizaynı

Ynt: Defenderler için Koltuk Dizaynı Nereden bulabiliriz bu koltukların mekanızmalarından?
  8. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Şasede Çalışmalara devam.
  9. ONTURK

Bahsettiğiniz Malzeme Bitülself midir?

10. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Garanti verdiler 1000 Tl aldım Antalyadan

11. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Komple almak daha mantıklı geldi Sesin sebebi arazi şanzumanında buluna büyük grup dişlide çüçük bir kırık olması o dişliyi değiştirmektense komple almak maddi açıdan daha mantıklı geldi. Çünki şanzımanı açınca tüm keçeler rulmanlar...
  12. ONTURK

Defender Özlüsözler

Ynt: Defender Özlüsözler Kırılmadıysa Değiştirme

13. ONTURK

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Bu arada elektrik tesisatını ne yaptın yanlış hatırlamıyorsam tesisatı komple atmıştın. Nasıl yaptılar ve neye maloldu
  14. ONTURK

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Bencede güzel olmuş; Gerivites e bağlasaydın :)
  15. ONTURK

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Duran arkada Tepedeki havalandırma deliklerine led mi taktın? Ben mi öyle algıladım

16. ONTURK

Defender Özlüsözler

Forumda gezerken rastladığım ve devamının çok ilginç olacağını düşündüğüm bir konu başlığı hadi bakalım defendercılar görelim yetenekleri
  17. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Şanzımandan gelen ses üzerine Şanzımanı komple değişim kararı aldım. Haftaya geliyor yeni şanzumanım. Birkaç resim;
  18. ONTURK

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Hüseyin resim koyabilirmisin? bmc nin hangi modeli

19. ONTURK

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Vatan sana emanet. Güle güle git ve gel
  20. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Tavsiyelerinizi dikkate alacağım Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri