Arama sonuçlarınız

1. ONTURK

İzmir'de iyi Defender Tamircisi

Ynt: İzmir'de iyi Defender Tamircisi Ne tür bir tamirciye ihtiyacınız var? Kaporta mı Mekanik mi?

2. ONTURK

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Boya bitti . Araç parçaları bir araya gelince resimleyip koyarım siteye
  3. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Severim Bizim ufaklığı Çarşamba akşamları www.İzmirrcmodel.com buluşmalarına beklerim :)

4. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Muhtemelen yanlış aracı gördünüz araç şu an Bornova OTOMERSUN'da ve daha toplanmadı
  5. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Boyaya Devam Sona Yaklaşıyoruz

6. ONTURK

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... Kupa ayrılırken tavan camının yan kısmı çöktü mü ben mi öyle görüyorum

7. ONTURK

Artık bende Defenderimle Forumdayım

Ynt: Artık bende Defenderimle Forumdayım Hoş geldin. İyi günlerde kullan :)
  8. ONTURK

Roll Cage Teknik bilgi

Ynt: Roll Cage Teknik bilgi Çelik çekme boruya Kaynak yapmadan ve CNC makinede Kıvırarak yapılacak bir projede varım. hatta Taner arkadaşımın adınada konuşursam bize 2 araçlık takım lazım.Fiyat uygun olursa Varız.
  9. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Motor ve Mekanik Ustam Narlıderede Rally Oto Ali Usta. Kaporta Alsancakta Güven Oto Hüseyin Usta. Boya Bornova da OTOMERSUN Mehmet Usta. Fiyat vermem doğru olmaz sanırım. Tanışmak dileği ile. :)

10. ONTURK

Roll Cage Teknik bilgi

Ynt: Roll Cage Teknik bilgi Türkiyede kim yapıyor bu işi... Kime yaptıracağız?

11. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Boyanan Kupa Şaseye oturtuldu Bu gün.
  12. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Bu arada Orta konsul için Butonlarda hazırlandı Çetalar Yerlerine alıştırıldı

13. ONTURK

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Boyadan ilk görüntüler....
  14. ONTURK

Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz.

Ynt: Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz. Süper bir çalışma.... Ben böyle led falan pek düşünmüyorum. Ford kargo yada J10 farı alsam direk uygulayabilirmiyim yoksa tadilat gerekecek mi?
  15. ONTURK

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Bence aracınız çok sağlıklı duruyor. bu şekilde biraz kullanın derim. Zira bu yeniden toplama işi hiç de öyle kolay değil. Hele birde her detaya takılırsanız. Ben aracımı alalı 1 sene oldu nerdeyse...

16. ONTURK

Defender'e J10 minibüslerin Farlarını uygulayabilirmiyiz.

Arkadaşlar bu Karsan'ın J10 minübüslerinin far çanağı çok hoşuma gitti geçen alıcı gözü ile inceledim. gayet başarılı Kristal far. Defener a uygulamayı düşünüyorum. Nedersiniz?
  17. ONTURK

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları otokar ın ve Isuzuların Minibuslarinde kullanıldığı için bu lambalar. Alt adaptörlerine ihtiyaç duymuyorlar. Ancak Defender'e uygulamada alt adaptörsüz olmazsa olmaz.
  18. ONTURK

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Kırmızı ve sarı türkiye pazarında var ancak beyaz olanı bulmak zor. Alt parçalarını da beraber veriyorlar. Size hak veriyorum 40 TL çok pahalı ancak bulamıyorum tam takım. 100 Adet siparişte Tanesi "Beyaz olan ve alt adaptörü ile birlikte Hatta ampülü...

19. ONTURK

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Beyaz olan Adaptörü dahil 40 TL civarında fiyat verdiler
  20. ONTURK

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Malesef Bolca bulamadım. Farplas firmasının Bayine uğradım bu gün ancak nafile adamlar yeni tip göstergeleri İç piyasaya vermiyorlar illa istiyorum dersen 100 adet olarak yurtdışından getirtiriz diyorlar. Bulabilen varsa bende isterim. Yada 100...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri