Arama sonuçlarınız

1. ONTURK

Defender Gösterge Paneli Led Işık Restorasyonu

Ynt: Defender Gösterge Paneli Led Işık Restorasyonu Gönder kardeşim seninkinide halledeyim. Benim ve Taner'in Göstergeler Tamam. Baya bir deneyim kazandım bu konuda :))))

2. ONTURK

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Boyacı biraz üzüyor bizi ... Biraz daha sabır diyip bekliyoruz........ >:( >:( >:( >:( >:( >:(
  3. ONTURK

bu kardeşliğe bir üyede bingölden

Ynt: bu kardeşliğe bir üyede bingölden Hayırlı olsun; Resimlerini bekliyoruz

4. ONTURK

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker bendede yok resimler
  5. ONTURK

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Mevcut yaptığınız paneli ölçülerini verseniz benim için yeterli.

6. ONTURK

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Göğüslükte kullandığınız parçaları ölçülendirebilirmisiniz? Kopya çekelim :) Bir de kullandığınız hava çıkışları hangi araca ait?

7. ONTURK

Bu Far Koruma Nerede Bulunur?

Ynt: Bu Far Koruma Nerede Bulunur? Ben isterim ama fiyat duymam lazım :)
  8. ONTURK

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Gerçekten güzel çalışmalar. Özellikle orta göğüslüğe bayıldım. sorum şu.... Bu halka led grubunu hazır mı aldınız? piyasada ne olarak geçiyor?
  9. ONTURK

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Biraz daha açarmısınız tam anlayamadım nasıl ayırdığınızı

10. ONTURK

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Harika olmuş Bende buna benzer bir çalışma planlıyordum ki sizin yaptığınızı gördüm. Biraz daha fazla resim gönderirsen bana çok yardımcı olursun. Birde Sinyal camı bu modellerde sabit led takmak için nasıl ayırdın sinyal camını Teşekkürler

11. ONTURK

Defender Arka Cam Silecek Motoru

Ynt: Defender Arka Cam Silecek Motoru ebay deki 94 ve üstü sanırım 87 model için elektrik tesisatı uygun olur mu bilemedim
  12. ONTURK

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Takibe Değer bir konu

13. ONTURK

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Ynt: Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü İlgiyle izliyorum bakalım sonuçta neler göreceğiz
  14. ONTURK

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... İşte Budur.....
  15. ONTURK

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

Detay resimleyebilirmisiniz. Bizlerede örnek olması açısından

16. ONTURK

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

Sn Takoser... Aracınıza yeni tip stop lambası taktığınızı görüyorum. Bu modeller aslen sis lambası olarak tasarlandığından içindeki duy tek tırnaklı oysa stop lambasında hem park hemde stop lambası için çift tırnak gerekli. bu durumu nasıl çözdünüz? Teşekkürler
  17. ONTURK

Defender 110 Arka silecek motoru arıyorum

Ynt: Defender 110 Arka silecek motoru arıyorum Walla ben çok baktım uydurulur illaki ama adı üstünde uyduruk bişi olur. milinin uzatılması lazım piyasada bulunan motorların milleri çok kısa artı elektrik olarakda değişiklik olur gibime geliyor.
  18. ONTURK

Defender 110 Arka silecek motoru arıyorum

1987 defendere uyumlu arka cam silecek motoruna ihtiyacım var elinde fazla olan varmı??

19. ONTURK

Blade Runner Model Sürat Teknesi

Ynt: Blade Runner Model Sürat Teknesi Satılmıştır. Teşekkürler
  20. ONTURK

Bir Defenderi Baştan Yaratıyoruz

Bundan daha güzel anlatılmazdı durumumuz. Yüreğine sağlık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız