Arama sonuçlarınız

1. yigit uygur

Defender Uretiminin Durması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Eğer fotoğraftaki gibi olucaksa hiç gelmesin daha iyi. İsim benzerliğinden ileri gidemez

2. yigit uygur

Defender Uretiminin Durması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kesinlikle yazık ancak bu Otokar'ın da üretimi durduracağı anlamına gelmiyor (umarım). Zaten parça üretimi daha uzun yıllar devam edecektir. Kapitalist sistemde üretici firma için çok tercih edilecek bir model değil Defender. Yeni nesil araçları üreten firmalar, kullanıcıların araçlarını 10...
  3. yigit uygur

İşte bir defender daha

Ynt: İşte bir defender daha Kolay gelsin Serdar Bey, ne güzel bir heyecan şimdi onu toplamak, güle güle kullanın...

4. yigit uygur

İşte bir defender daha

Ynt: İşte bir defender daha Son halinin fotoğrafı yok mu, merakla bekliyoruz :) Parçaları nereden alıyorsunuz? En uygun fiyata İstanbul'da Kayalar Oto'dan bulabilirsiniz. http://www.kayalaroto.com.tr/ Kolay gelsin.
  5. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Özgür, lastik ebatları 245 75 16, en alttaki fotoğrafta geniş açıdan dolayı oldukça tabanlı çıkmış ama orijinal ebattan 1 cm kalın. Vinçi Mayıs'ta taktım. Daha ancak bir iki kere kullandım, gerekmedikçe de kullanmam inşallah. Biliyorsun değil mi, yağmurlu havada...

6. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları .

7. yigit uygur

Woswos motoru arıyorum

Ynt: Woswos motoru arıyorum Evet öyle olacak gibi zaten çıkma motor daha ucuza gelmeyecek belli oldu. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
  8. yigit uygur

Woswos motoru arıyorum

Ynt: Woswos motoru arıyorum Mehmet Ali Bey, görüştüm Süleyman Usta'yla ancak o da aynı şeyi söylüyor, motor yok elinde 2 taneden bir tane çıkart, ruhsatla da uğraşma diyor. Sağolsun ilgilendi. Telefonu 0 532 342 19 51, belki diğer woswosçu arkadaşlara lazım olur telefonu. Saygılar
  9. yigit uygur

Woswos motoru arıyorum

Ynt: Woswos motoru arıyorum Çok teşekkür ederim, arıyorum hemen.

10. yigit uygur

Woswos motoru arıyorum

Ynt: Woswos motoru arıyorum Olcay Bey, haklısınız, sanırım ben de öyle yapacağım, elimdeki iki motordan bir tane çıkartacağım ve eksik parçaları tedarik edeceğim, tabii bu arada çok uygun bir motor düşerse diye hala bakınıyorum. Elimdeki motorlardan biri kötü durumda, diğeri ise çok temiz ama...

11. yigit uygur

Woswos motoru arıyorum

Ynt: Woswos motoru arıyorum Obas'ın verdiği telefon numarasını aradım. Bekir Usta'yla konuştum, çok ilgili davrandı 1700 TL'ye faturalı 2. el motor gelecek dedi. 500 TL'sini devlete ödüyormuş. Bu yüzden fiyat biraz yüksek sanırım. Biraz daha araştıracağım. Tekrar teşekkürler
  12. yigit uygur

Woswos motoru arıyorum

Ynt: Woswos motoru arıyorum Çok teşekkür ederim. Hemen arayacağım.

13. yigit uygur

Woswos motoru arıyorum

Ynt: Woswos motoru arıyorum Teşekkür ederim, elimde yatakları bozuk ve krank kırmış bir eski motor, bir de fatura alamadığım için ruhsata işletemediğim bir yeni motor var. Bu iki motordan bir yeni çıkar mı, ya da parça parça alıp toplasam nasıl olur ve daha pahalıya çıkar mı açıkçası...
  14. yigit uygur

Woswos motoru arıyorum

1974 model Volkwagen (kaplumbağ) 1303 S Big model (çift manifoltlu) aracıma faturalı motor arıyorum.
  15. yigit uygur

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Merhaba, motor güç kaybeder özellikle yokuşlarda anlaşılır, vitesler zor geçer, anlamak için; el freni çekili durumdayken 1. vitese takıp kalkmaya çalışın, stop ederse baskı balata sağlam demektir, zaten kavrayışından da anlaşılır...

16. yigit uygur

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Tüp konusunu bilmiyorum, ben dizel kullanıyorum ancak lastik ve jant: Deanvefik haklı, en ideal jant orijinalidir. lastikler konusunda tavsiye: 235/85/16 veya 245/75/16 ideal ölçüler, daha geniş lastik aracı yorar, aks kırar vs...
  17. yigit uygur

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Aracınız ruhsatta M1G gözüküyor olması lazım KArayolları Trafik yönetmeliğine göre "M1 Sınıfı: Sürücü dışında en fazla sekiz kişilik oturma yeri olan, yolcu taşımaya yönelik motorlu araçlar" olarak geçer, M1G ise bunun arazi taşıtı...
  18. yigit uygur

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. güle güle kullanın. dikkat etmeniz gereken en önemli unsur sürat, 80-90 km/saat'le gidin 100'ü pek aşmayın, yanınızda yedek kayış bulundurun, koparsa yada çok çürümüşse, motoru kapatın, kayışı yuvasından çıkarmak ya da takmak için...

19. yigit uygur

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Vayy Ahmet, biz de senin dedikodunu yapıyorduk. İzmir'de Land ustasını bilsen sen bilirsin diyorduk Bülent'le :)
  20. yigit uygur

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri