Arama sonuçlarınız

1. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Çökertme sırtları

2. yigit uygur

Defender Araç Muayenesi ...!

Ynt: Defender Araç Muayenesi ...! Doğrudur. Aslında bir istasyon, bir diğerine uymuyor. Biraz da görevlinin inisiyatifi devreye giriyor. Bunların her sene bir aylık geçmişi kapsayan denetlemeleri oluyor. Denetlemeye girecekleri tarihten bir ay öncesini çok sıkı tutuyorlar. Benim ruhsatta m1g...
  3. yigit uygur

Ynt: Defender Araç Muayenesi ...! http://www.otobil.net/blog/dokumanlar/kitap/2011_kusur_tablosu.swf 51 ve 52. sayfalarda çeki demiri ile ilgili tablo var. Ama baştan sona incelemek lazım vinçle ilgili de var muhakak

4. yigit uygur

Ynt: Defender Araç Muayenesi ...! Sayın Foremost, benim bildiğim E belgesi ticari ya da yolcu taşıyan araçlarda isteniyor. Sizinki hususi ise sorun olacağını sanmıyorum, yine de çıkartıp girmeniz daha sorunsuz olacaktır. Ama port bagaj sorun teşkil etmiyor. Bende rollcage + portbagaj var. 2...
  5. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Belli ki Jeep'ten ağzı yanmış 8)

6. yigit uygur

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Ankara listesinin son güncellenmiş haliyle İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan)...

7. yigit uygur

2cv6 Döşovo yeni sahibini bekliyor

Ynt: 2cv6 Döşovo yeni sahibini bekliyor Hüseyin Bey, arabanın ilanını koymamı arkadaşım istedi. Fiyat ve detaylar için yukarıdaki telefon ya da e-mail'den bilgi almanızı rica edeceğim.
  8. yigit uygur

Ynt: 2cv6 Döşovo yeni sahibini bekliyor O 112 mesaj benim forumdaki genel mesaj sayım :) Henüz kimse birşey demedi Tuncay :(
  9. yigit uygur

2cv6 Döşovo yeni sahibini bekliyor, Araç çok temiz, tam bir klasik, 1985 model, motoru, kaportası, boyası, şasisi, yürüyeni, tamamen muayyer, bütün parçaları orijinal. Araç Bodrum-Gümüşlük'tedir. Detaylar için Tuncay Torun Tel. 0 542 271 61 40 e-mail: ente1965@yahoo.com

10. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Fesleğen Yaylası

11. yigit uygur

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Aynı Ahmet'ten bahsetmiyoruz galiba :) Siyaha yakın bir ambulans karavanı var. bir de Unimog aldı sanırım. 2009'da LRAT grubunda o da vardı. Bildiğim kadarıyla Kıbrıs'ta değil o. Aslında forumda görüyorum Ahmet'i hep ama bu konuyu fark etmedi galiba :)
  12. yigit uygur

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Sevgili Bülent harika bir iş yaptın bu başlıkla. Aslında Ahmet'ten (Şahin) sormak lazım İzmirli ustayı.

13. yigit uygur

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' İzmir'de de vardır mutlaka ama Milas, Alanya'dan daha yakın. Tabii acil bir durumda Milas da çok uzak olacaktır.
  14. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları sırf görüntü :P
  15. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları ...

16. yigit uygur

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Cevaplara teşekkür ederim. Ben de bu arada tüm bu maliyete rağmen performansın beklenen kadar artmadığını yani orijinal Tdi motorun yerini tutmadığını öğrendim. Düz dizele devam :)
  17. yigit uygur

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru :P Bu mektup benzinden dizele çevrim olayına son noktayı koymuş sanırım. Benim bir sorum var Nailox41 arkadaşa ve başka bilen, tecrübesi olan varsa... Düz dizele turbo ve intercooler takıldığını biliyorum. Performansı gerçekten orijinal Turbo Dizel gibi oluyor...
  18. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Eeeğ zaten benim çocukluğumda Defenderlar yoktu, biz bu araçları bu serieslerle sevdik. Şu safari tavan, şaşı gibi birbirine yakın farlar, köşeli hatları, kaputun üstünde stepnesi, tepesinde lambaları, yok bagajıydı, jerrycan'leriydi hep o uzaklara duyulan merakın...

19. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Barış, şu üstten ikinci süpermiş. Benim bir arkadaş topluyor serie 2 sanırım o da. Daha görmedim ama çok iyi oluyormuş, bakalım çıksın ortaya da, fotoğraflarını koyacağım.
  20. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yok ben de fotoğrafların üstüne sitenin linkini paylaştım da, orada aracın sahibi bayan aracı tanıtırken yazmış, yoksa serieleri ben de karıştırıyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri