Arama sonuçlarınız

1. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Kullanıcısı orta yaşlı bir bayan, fotoğrafçı, hem geziyor, hem çekiyor, hem de içinde yaşıyor ama araç sanırım 1960 model Series II 109

2. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları http://www.expeditionlandrover.info/
  3. yigit uygur

Satılık Land Rover Defender 110

Ynt: Satılık Land Rover Defender 110 Niyazi Bey, siz aracı kaç liradan satmayı düşünüyorsunuz, gerçi sizin arabanın modeli yüksek, takas düşünsek de herhalde üzerine bizim para ödememiz gerekir. Bu arada yanlış anlaşılmasın lütfen araç çok yakın bir arkadaşımın, ben komisyoncu filan değilim :)...

4. yigit uygur

Ynt: Satılık Land Rover Defender 110 Aracın içeriden çekilmiş fotoğrafları:
  5. yigit uygur

Ynt: Satılık Land Rover Defender 110 Aracın fiyatı 19.500 TL'ye düşmüştür. İlgilenenler için irtibat telefonu: 0 530 560 62 09 Araç sahibi: Akın Yükseler

6. yigit uygur

Kırsal Motorinsiz ne yapalım..

Ynt: Kırsal Motorinsiz ne yapalım.. 1992 model 2.5 düz dizel Defender 110 kullanıyorum.

7. yigit uygur

Kırsal Motorinsiz ne yapalım..

Ynt: Kırsal Motorinsiz ne yapalım.. Arkadaşlar, mazot pompalarımızın ayarı kırsala göre ayarlı olduğu için fazla sarfiyat oluyor. Bunun anlamı araçlarımızın emme, püskürtme senkronizasyonu değişti. Pompa mazotu silindirlere yolluyor ama mazot değiştiği için zamanlama ayarı da tutmuyor. bu...
  8. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Güle güle kullan Oktay, bunlar senin yaptığın jantlar mı yoksa?
  9. yigit uygur

Defender 110, Renk Seçimi

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi Çok sevindim işinize yaradıysa. Kolay gelsin, fotoları bekleriz :)

10. yigit uygur

Defender 110, Renk Seçimi

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi Atıf Bey, Sandglow LRC361 camel trophy sarısıdır. CMYK renkleri: C:5 M:26 Y:67 K:2 Gerçi şimdi fark ettim ki 4 ay olmuş siz soruyu soralı, eğer geç olmadıysa. Ayrıca aşağıdaki sitede tüm Land Roverların fabrika renk kodları da bulunuyor. İlgilenen arkadaşlar...

11. yigit uygur

Arkadaşımın arabasıdır. İletişim bilgileri metnin altındadır. Land Rover Defender 110 (Araç çok temiz durumdadır) Ruhsat sahibindendir, ruhsat 7+1 olarak işlidir. Araç muayene geçerlilik süresi (TÜV) 07/2012`dir. Şuanda 50000 km.dedir. 1988 model, 2.5 düz dizel orijinal motor, hidrolik...
  12. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Darısı başımıza :)

13. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları ve devamı...
  14. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bering Boğazı'nı Defenderla geçmek :o detayları için http://capetocape.org.uk/
  15. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları abarttım mı? 15 oldu bunlarla 8)

16. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları .
  17. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları .
  18. yigit uygur

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...

19. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları
  20. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bunlar da benden :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri