Arama sonuçlarınız

1. yigit uygur

Gt Radial Lastikleri

Ynt: Gt Radial Lastikleri Evet ben de gayet bi alıştım. Kumda, çamurda, toprakta, stabilize yolda çok başarılı. Asfalttan toprak yola girince lastik kendine geliyor. Kesinlikle offroad lastiği, mükemmel değil ama gayet başarılı bir model bence. Asfaltta yolu güzel kavrıyor, kauçuk oranı...

2. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Land Rover LRC 361 sandglow diye geçer, ancak bu şekilde boyacıya yaptıramayabilirsiniz. CMYK kodlarını ekteki resimde bulabilirsiniz.
  3. yigit uygur

Gt Radial Lastikleri

Ynt: Gt Radial Lastikleri Dün ve bugün 2 günlük tecrübeme göre, OK144'den daha yumuşak ve daha sessiz, Federal ayarında bir lastik diye düşünüyorum. Hemen çamura soktum, güzel geldi ama biraz daha denemek lazım. Asfaltta sert firenaj denedim gayet başarılı. Islak asfaltta daha denemedim ama...

4. yigit uygur

Gt Radial Lastikleri

Ynt: Gt Radial Lastikleri Hayırlı olsun. Ben de az önce taktırdım GT'leri, iyi gözüküyor, bakalım denedikçe fikir sahibi olacağız.
  5. yigit uygur

Gt Radial Lastikleri

Ynt: Gt Radial Lastikleri Tüh :) daha iyisini alırsınız inşallah. Ben galiba GT'yi alacağım, cevap için teşekkürler.

6. yigit uygur

Gt Radial Lastikleri

Ynt: Gt Radial Lastikleri Serkan Bey, forumu yeni fark ettim, aldınız mı GT Radial. Savero MT 245 75 16 sipariş vereceğim, ben de hakkında fazla yorum bulamadım. Ancak güvendiğim bir arkadaşımın arkadaşı bayisinde satıyor bu lastiklerden. Siz de memnun musunuz aldıysanız? Cagman arkadaşın...

7. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları .
  8. yigit uygur

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Sayın tb1bf, İstanbul’da kim yapar bilmiyorum ama gerçekten zahmetli bir iş ve 1500 liradan aşağı yapmadıklarını duymuştum. Diğer yandan Rollcage’i yapacak ustanın gerçekten Defender’ları tanıması gerekiyor. Ben Bodrum’da yaptırdım ve anlayan usta bulamadım. Bu yüzden bir...
  9. yigit uygur

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Evet bunlar gerçekten üzücü haberler ama tartışmayı alevlendirmenin anlamı yok. Yukarıda yeterince tartışılmış. Hepimiz biliyoruz ki, kullandığımız araçlar arazi aracı, ekspedisyon aracı ve biz dişli arazi lastikleriyle asfalta çıkıyoruz. Ordudan gelen kaza haberlerinin...

10. yigit uygur

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Çok güzel olmuş, çok yakışmış ama görüntüden öte hayat kurtarır rollcage...

11. yigit uygur

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Ben internette buldum. Örnek fotoları ekleyeyim. Aslında bizim buralarda gazaltı kaynakla yapılıyor ama orjinalinde civataylarıyla demonte geliyor. Ve kısa sürede derlenip toplanıyor. İlk iki foto örnek. Alttaki sarı Defender benim ki.
  12. yigit uygur

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Teşekkür ederim İbrahim Bey, uzun süredir kafamı meşgul ediyordu...

13. yigit uygur

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Bir süre önce ben de rollcage yaptırdım, ancak ruhsata işletiliyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler...
  14. yigit uygur

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? http://www.gezenbilir.com/index.php?action=printpage;topic=39371.0 ben de merak ettim, yukarıdaki linki buldum. kolay gelsin.
  15. yigit uygur

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Merhaba Bülent ve tabii diğer arkadaşlar Milas'ta Defender ustası Ergün Usta'dan bahsedeceğim. Çok titiz ve bilgili bir usta. 30'lu yaşlarında ama çıraklıktan yetişme ve 6 yıl jeep safarilerde Land kullanmış. Benim motoru yaparken istediği sesi...

16. yigit uygur

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Evet benimki de askeriyeden çıkma. Güle güle kullanın.
  17. yigit uygur

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Olmaz mı, şimdiden harika gözüküyor. Eski asker galiba sizinki de :)
  18. yigit uygur

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...

19. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Aslında mutlaka vardır, biz 110'u olan herkes off road yapıyoruz ama öyle sponsorlu resmi anlamda yarışıyorsan 110 kasalar uzun olduğu için doğası gereği off road'a çok müsahit değil. 110'lar daha çok uzun performanslı ekspedisyonlarda tercih ediliyor. Camel...
  20. yigit uygur

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Pardon, yukarıda epey bir foto varmış. Aslında hangisini kastettiğinizi tam anlamadım ama bu sayfada hiç kesme yok. Ama sanırım bahsettiklerinizi doğru anladıysam onlar 90'lık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri