Arama sonuçlarınız

1. Aknsrp

1995 Zj Ön Panel Elektrik Arızası

sorunu bulabildin mi?

2. Aknsrp

1998 Zj 5.2 Hakkında Birkaç Soru

780 tl verdim duruyor hala elimde.Başka yerden 1500 2000 tl fiyat aldım.
  3. Aknsrp

5.2 Her Sabah Akü Bitmesi Acil

Elektrikçi deneme yanılma yöntemi ile akuyu ne bitiriyor kontrol edecekmis bu arada klima sadece ön cama ufluyor dediklerinizide soylicem

4. Aknsrp

:) aynen öyle devrem
  5. Aknsrp

Teyp orjinal değil elimle kapatıyorum zaten anahtar o plastik çıkıntı hizasindan başka da çıkmıyor elektrikciye bıraktım bakalım

6. Aknsrp

Çok teşekkür ederim dediklerinizi sırasıyla yapıyorum

7. Aknsrp

Yok devrem benim ilk marşta da alıyor ama 3-5 saniyede alıyor. Diğer marşlarda hemen alıyor. Ama benim yakıt pompasında da sıkıntı var benzinde binemiyorum arabaya. Kaça aldın pom 780 tl ye aldım amerika na bizim fuat var tanıdık ıstanbul dan o gönderdi cuma elimde
  8. Aknsrp

Günaydın herkese sabahları aracım 4 5 marş dan sonra akü zayıflıyor bitiyor.Aktarma yapıp çalıştırıyoruz tekrar bitiyor.Akü temmuzda alinda değiştirmem mi lazım? Teşekkürler
  9. Aknsrp

Aynı sorun bende de var 8 9 marsta alıyor geçen akuyu bitirdim bu yüzden. cumaya yakıt pompası siparişi verdim elimde olur.Büyük ihtimal pompa sıkıntılı yakıtı alamıyor

10. Aknsrp

Aynı sorun bende de var 8 9 marsta alıyor geçen akuyu bitirdim bu yüzden. cumaya yakıt pompası siparişi verdim elimde olur.Büyük ihtimal pompa sıkıntılı yakıtı alamıyor

11. Aknsrp

95 Zj 5.2 Klima Ekranında Err Yanması

Ekran kolay sokuluyor mu peki ekstra yapmam gereken birşey var mı?
  12. Aknsrp

:)))) peki sorun neymiş

13. Aknsrp

Bu hangi kart klima ekranını mı sökmem lazım.Ayrıca soğuk lehim varsa herhangi bir elektrikçi de ne yaptırmam lazım?
  14. Aknsrp

Arkadaslar Zj De Fren Sorunu

Doğru def. sesi var 100 den sonra vov vov diye ses yapıyor yağ da katkı da aldım ama daha sesin hangisinden geldiğini çözemedim.Bana abs sensöru dediler ama dediklerinizde olabilir kontrol ettireyim.
  15. Aknsrp

merhaba klima sorunu ile alakalı bir sorum olacak.Dediğiniz gıbı yaptım 00 ekranı çıktı 31 yada...

merhaba klima sorunu ile alakalı bir sorum olacak.Dediğiniz gıbı yaptım 00 ekranı çıktı 31 yada 32 ye kadar ceviriyorum. Sonra normal haline aldım kaputun sağından duman çıktı indim baktım su gibi seyler akmış aşağıya baktım hep su fışkırmış neden böyle oldu acaba. bir bilginiz var mı. Ayrıca...

16. Aknsrp

Arkadaşlar aracı çalıştırdığım da klima ekranında err yazıyor ve çalıştığından sadece ön cam dibini ısıtıyor sorun nedir sizce?
  17. Aknsrp

Yardımmmm

Teşekkűrluk bir durum yok fuat bey Turkiyede bu isi yapan hakkı ile yapan tek firmasınız. Asıl teşekküru siz hakediyorsunuz.Saygilarımla
  18. Aknsrp

Arkadaslar Zj De Fren Sorunu

Gunaydin herkese zj ile frene bastigimda tam durmaya yakin zzzzz diye bir ses geliyor ve tir tir tir edip sanki biri frene aralikli vuruyormus gibi oluyor. Tabi bu olay 3 saniye gibi bir zamanda oluyor. Ayraci yavaslarken onden tak diye bir ses geliyor alttan her yavasladigimda bir...

19. Aknsrp

Herkese Merhaba 5.2 Zj Sabah Geç Çalışma Sorunu

Evet aracı götüreceğim ustaya ne var ne yok yaptırmak istiyorum zaten.Ama bu ufak tefek işleri halletmek istiyorum şimdilik. Dediğiniz motoru kontrol ettireyim bir.
  20. Aknsrp

Herkese Merhaba 5.2 Zj Sabah Geç Çalışma Sorunu

Bu devreyi nasıl görebiliriz veya tespit ederiz.Sabah böyle yapıp çalışırsa araç kesin var diyebilir miyiz peki?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri