Arama sonuçlarınız

1. Aknsrp

Yardımmmm

2. el şanzıman bulamıyorum.full box için 3000 tl diyorlar.Bulabileceğim yerler hakkında bana yardım edebilecek var mı.Ben fethiyedeyim ve il il gezerek şanzıman arama gibi bir lüksümde yok malum aile hayatı :worried: sizden yardım bekliyorum devrimkurt77@gmail e e mail atabilirsiniz eğer...

2. Aknsrp

Herkese Merhaba 5.2 Zj Sabah Geç Çalışma Sorunu

Hocam dediğiniz gibi yaptım buji ve kablo siparişi verdim pazartesi taktiricam eğer devam ederse benzin pompasini degistiricem.
  3. Aknsrp

Yardıma Ihtiyacım Var 5.2

Şimdi bende de sorun var sabah geç çalışıyordu araç istanbul dan amerikan buji ve kablo istedim pazartesi elimde değiştirdikten sonra lpg ayarı yapıp bakicam sorun devam ederse ustaya birakicam trabzonda. Sende dilinden anlayan birine götür herkese elletme aracı

4. Aknsrp

Anlamadım
  5. Aknsrp

Boğaz kelebegini temizlet olmazsa buji ve buji kablolarını kontrol ettir en son filtre ve pompaya bakarsın

6. Aknsrp

Boğaz kelebegini temizlet olmazsa buji ve buji kablolarını kontrol ettir en son filtre ve pompaya bakarsın

7. Aknsrp

Benzinde yapıyor mu benzinde çalıştır benzinde devam et
  8. Aknsrp

95 Grand Cherokee Alıcam Nerde Off-road Tarzı Yaptırabilirim.ayrıca Bu Aracı Almalı Mıyım?

Karlı yoldan kastı sanırım asfalt şehirlerarası günlük kullanılan yollar.Yayla yolları gibi daha offroada yönelik yollarda tabi derin kar olmamak şartı ile AT harici alternatif yok zaten. Bulunduğum yerde kar çok derin değil sulu kar ve buz oluyor onun için lastik arıyorum. üstündeki m+s ama...

9. Aknsrp

95 Grand Cherokee Alıcam Nerde Off-road Tarzı Yaptırabilirim.ayrıca Bu Aracı Almalı Mıyım?

kış içinde AT lastik almayın, karda üzerinde duramazsınız.. Kars'tan size 15 yıllık bir tecrübe : )) imkan varsa Bridgestone blizzak, 235/70/16... iyi çalışır... Ebatlarım 225 75 15 çok zor bulunuyor.üstündeki M+S ama buz simgesi yok sadece ana yolda buz ve karda kullanicam

10. Aknsrp

Sadık beyin telefonu var mı internette bulamadım da
  11. Aknsrp

Tamam teşekkürler ederim gidip kontrol ettiricem.

12. Aknsrp

Arkadaşlar merhaba 5.2 zj aracım sabah 3. marşta çalışıyor bunun sebebi nedir. ayrıca araç lpg de gaz ayarsız ve bazen kendi kendine gaz veriyor benzinde böyle birşey olmuyor.Teşekkürler.
  13. Aknsrp

Devrem telefonlaşalım lazımsın bana usta yok ağrıda

Devrem telefonlaşalım lazımsın bana usta yok ağrıda
  14. Aknsrp

Polis misin devrem ağrıda çalışıyorum bende 0551 434 5200 akın ismim

Polis misin devrem ağrıda çalışıyorum bende 0551 434 5200 akın ismim

15. Aknsrp

Hocam merhaba.Vanda bildiğin 5.2 ustası var mı.Ya da sen kime götürüyorsun

Hocam merhaba.Vanda bildiğin 5.2 ustası var mı.Ya da sen kime götürüyorsun
  16. Aknsrp

Erzurum Zj Ustası Acil

Ne bu
  17. Aknsrp

95 Zj Arazi Şanzıman Sesi

Merhaba aracı boştayken arazi moduna alınca sıkıntı yok ama tekrar 4 çeker moduna getirince gürültülü bir ses geliyor şanzımandan bunun sebebi nedir. Teşekkürler

18. Aknsrp

Erzurum Zj Ustası Acil

Çok teşekkür hocam
  19. Aknsrp

Erzurum Zj Ustası Acil

Şaft arızası var Erzurum da bildiğiniz usta var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri