Arama sonuçlarınız

1. Aknsrp

95 Xj Aldım. Ankara'da Kime Gösterebilirim

Merhabalar.Xj aldım.Ben bu aracı ustaya mı expere mi sokayım.Çünkü herşeyini yaptırıp bulunduğum yere öyle getirmek istiyorum.Ya da araçta bütün arızayı sıkıntıyı gösterecek bir özellik var mı? Teşekkürler

2. Aknsrp

95 Grand Cherokee Alıcam Nerde Off-road Tarzı Yaptırabilirim.ayrıca Bu Aracı Almalı Mıyım?

Çok doğru ankara da ve Eskişehir de ustalar varmış oraya gidicem
  3. Aknsrp

95 Grand Cherokee Alıcam Nerde Off-road Tarzı Yaptırabilirim.ayrıca Bu Aracı Almalı Mıyım?

Anlıyorum çok teşekkürler.O terimlere yabancıyım internetten araştırayım biraz.

4. Aknsrp

Kütahyadan alıcam eğer 1 gün sürerse evet gidebilirim İstanbula ve ağrıda yok diyebiliyorum
  5. Aknsrp

Anladım Ağrı'dayım arizi olarak kullanmicam karda kışta kullanıcam.Çok soğuklarda çalışır mı?Ya da bilmem gereken neler var soğuk bölgeler için.

6. Aknsrp

Arkadaşlar 95 5.2 Cherokee buldum bu aracı almalı mıyım? Ayrıca off-road haline hangi ustada uygun fiyata yaptırabilirim.Teşşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri