Arama sonuçlarınız

1. reis35

12. İzmir Yamanlar Karagöl Kampı (27 Ekim 2010)

Site üyelerinden kankam wolkhan ben ve daha birçok arkadaşım geleneksel hale gelen 12. Karagöl kampımıza gitmeye hazırlanıyoruz Zaman daha var ama her sene olduğu gibi heyecan bastı Bu kampı Wolkhanın açtığı araç üstü kamp televizyonu başlığından hatırlarsınız :) :) Hadi hayırlısı

2. reis35

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü Erdinç bey öncelikle kolay gele Bir defender hayranı olarak sizin araca bayılmadım desem yalan olur Naçizene bir fikir olarak neden kırmızı düşünmüyorsunuz renk olarak Eminim çok yakışır bu heybette bi araca İşiniz kolay günleriniz uzun olsun Selamlar Temel
  3. reis35

Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Kolay gele İzmirden sevgiler

4. reis35

Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Valla Yıldırım bey ne diyeyim dert büyük ama ne olursa olsun defender sahibi olmaya engel olamaz sevda bu içimize işlemiş bi kere sökülecek takılacak bişey varsa ben hazırım arcın altına yatmaya yada ne bileyim ne varsa yardıma hazırım böle...
  5. reis35

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... REZALET BU REZALET BÖYLE REZİLLİK OLURMU CANIM YAPAN VAR YAPAMAYAN VAR HER NEYSE SÜPER OLMUŞ DAHA NİCE REZİLLİK ÇEKERSİNİZ İNŞALLAH

6. reis35

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları Serhat bey nereden buldunuz bu siteyi bi an benimde ingiltereye gidesim geldi valla süper ee nede olsa ana vatanı kolay gele

7. reis35

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları Serhat bey bu böle olmayacak benim gibi 40 ından sonra defender a tutulanlar için bitane alalım ortak herkes para koysun çekiliş yapalım artık kime çıkarsa :) kolay gele
  8. reis35

Kırıkkaleden defender almak isteyen İzmirliler. . .

Ynt: Kırıkkaleden defender almak isteyen İzmirliler. . . Hasan bey birde sahibinden com da ilan nosu 29166381 olan bi araç var bi bakın isterseniz sizin aradığınız gibi bişeye benziyo kolay gele
  9. reis35

Ynt: Kırıkkaleden defender almak isteyen İzmirliler. . . haklısınız hasan bey ne diyeyim iki sene sonra olsa türkiyenin her yerine giderdim sizle defender bulmak için yani benim daha vaktim var sizin için kulağım açık bilginiz olsun kolay gele

10. reis35

Ynt: Kırıkkaleden defender almak isteyen İzmirliler. . . Hasan bey başka bi yazınızda aliağada yok demişsiniz ama ben her hafta sonu yazlığa yani y. foçaya giderken görüyorum içeride 5 veya 6 adet var mesai saatlerinde bakmanızı öneririm bilginize saygılar kolay gele Temel ALÇIK

11. reis35

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum izmir oldukça yeterli demişsiniz bildiğiniz usta falan varsa alayım hemen adresini ben hala tatmin edici bi kapı bulamadım bu konuda defender evlattır doğru katılırım hemde sonuna kadar ayrı bi dünya çoğu insana bahsettiğimde ya oda ne falan diyen...
  12. reis35

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum valla hocam ha malatya ha istanbul bende izmşrdeyim biraz şans olacak o kadar derim yola çıkıldımı varılır bir kere değilmi? kolay gele

13. reis35

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum hakan bey selamlar dediğiniz gibi sancılı bir durum her doğum sancılı olur derler sizin çektiğiniz bu sancılarda iyi sonuçlar doğuracaktır inanın bende uzun süredir aynı sancıları çekmekteyim ama benim daha var zamanım iki yıla yakın bi süredir ne...
  14. reis35

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı herkes yazmış bide ben söyleyeyim su su su en önemlisi hevesini kırmak değil ama bu mevsimde benim yazdığım gibi bağırmanı istemem önce sağlık, sonra keyif zaten gelir (su ikmali ve sağlıklı kalabilme ilk konu gerisi yemek vs bi şekilde hallolur) kolay gele
  15. reis35

Tek Başına Yolculuk..

Ynt: Tek Başına Yolculuk.. güzel bi plana benziyo bol bol foto çekte bizde görelim iyi yolculuklar kolay gele

16. reis35

Defender 110-servis ve ustası aranıyor

Ynt: Defender 110-servis ve ustası aranıyor aynı soruyu bende sorayım ama izmir için
  17. reis35

Bir de Defenderim Olsa...

Ynt: Bir de Defenderim Olsa... Kanka aşmışsın gene olum ben sana dedim demi yapma başına iş alırsın diye bak talep çok ne yapacan bırak işi sen bunlarla uğraşmaya başla banada bi boxer yap :) ad soyad kan gurubu falan sen zati hepsini ezbere biliyosun neyse eline sağlık can dostum bu...
  18. reis35

Land Rover Defender Topluyoruz

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz kolay gele gönlünüze göre olsun

19. reis35

Bahar Geldi Geçiyor, Yazda Geliyor, İzmir Civarlarında İyi Kamp Alanı Var mı?

Ynt: Bahar Geldi Geçiyor, Yazda Geliyor, İzmir Civarlarında İyi Kamp Alanı Var mı? o zaman sana bir iki yer tavsiye edeyim eğer kız arkadaşında yanında olacaksa kıyı kesiminde bi kamping tercih et derim ama bu sezonda daha açık bi tesis bulman zor izmir civarı için karaburun mordoğan arası...
  20. reis35

İlk Deneyim Ve Kampçılık

Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık genç arkadaşım doğada vakit geçirmek hem eğelenceli hemde macera doludur. benim sana tavsiyem (20 yıldır kampçılık yapan birisi olarak) bir gölet kenarı demişsin iyi olur ama içme suyunu sağlamayı göletten kesinlikle düşünme ve bu konu için tedbir al malum havalar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri