Arama sonuçlarınız

1. atakanogan

2006 ve üzeri yeni kasa grand vitara arazi için uygun değil midir?

Defranselden 2" net aldık kupa yükseltmede tam alamadık sanırım tam emin değilim yanlız araç en az 8 cm ve fazlası yükselmişti zamanla biraz alçaldı gibi geliyor sanırım yayların esnemesi / ezilmesi ile alakalı mehmet abi şuan için bu kasayı geliştirme aşamasında ilerleyen günlerde kit haline...

2. atakanogan

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Takip Fiat justitia et pereat mundus...
  3. atakanogan

Toplamda 2"+2" yükseldi yerden çamurluk yüksekliklerini ölçmedim Fiat justitia et pereat mundus...

4. atakanogan

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Bir sonraki gezi için bir kaç şey düşündük necdet ile umarım çok daha güzel kareler elde ederiz.. Fiat justitia et pereat mundus...
  5. atakanogan

Hoşgeldiniz diyelim o zaman forumu takip ederseniz burdanda duyuru yapacağız. Selamlar Fiat justitia et pereat mundus...

6. atakanogan

Karışık resimlerimizden burayada atalım :) Geziden kareler :)
  7. atakanogan

Selamlar ; aralık ortalarında tekrar bir organizasyon yapmayı planlıyoruz buradanda duyururuz.

8. atakanogan

Yükseltme kitini Mehmet Becce yaptı. alt koruma ile birlikte

9. atakanogan

Selamlar, Araç benzin + LPG , Gazda normal kullanımda 30 krş seviyelerinde arazide zorlamaya bağlı 40-45 krş seviyelerinde tüketim maliyeti var yükseltme ile ilgili yol tutuşunda herhangi bir problemle karşılaşmadım mt lastik olduğu için çok fazla hızda yapamadım işin açıkçası yaza asfalt...
  10. atakanogan

Selamlar hoşgeldiniz 1 ay kadar önce aynı rotaya bende girdim yol çok dar baya bi çizik aldık. Aracın üstündeki lastik kaç inç siz kaç inç takacaksınız veya aracınız ne kadar büyük lastiği çevirecek, bissürü soru var lastik ile çok fazla yükselmiyor ama mutlaka yararı olacaktır. Ben en iyisi...

11. atakanogan

Son katılım listemiz bu şekilde katılmak isteyen olursa listeye ekleriz [emoji106] Fiat justitia et pereat mundus...
  12. atakanogan

Pazar bulutlu 17 derece gözüküyor pazartesiden sonra yağmur gibi gözüküyor Fiat justitia et pereat mundus...
  13. atakanogan

Sabah eklerim Fiat justitia et pereat mundus...

14. atakanogan

Özledik azcık araziye girelim [emoji4] doğayla buluşalım eşli veya eşsiz nasıl isterseniz bence ilk buluşma eşli olmasın keşif amaçlı azıcıkta zorlanacağımız gibi bi rota çok iyi olur kimse el atmadı whatsapp grubunu kurma görevide bende olsun [emoji4] yarın eklerim herkesi Selamlar Tapatalk...
  15. atakanogan

Arkadaşlar selamlar ayın 27 si pazar günü bende katılabilirim hatta süperde olur 2008 grand vitara mt lastik takılı vincim henüz yok hafif veya orta farketmez kaldığım yerde çekerseniz gelebilirim [emoji4] karamandere rotası çokta dikkatimi çekti whatsapp grubu yapacaksanız 5332731653...
  16. atakanogan

Suzuki Swift 1.3 MT 4x4 Nasıl Bir Araçtır?

Selamlar, Araç işi biraz şans birazda kullanım diye düşünüyorum, 2009 swift 1,3 mt vardı bende 40 bin kmde aldım 235 binde sattım ve bakım dışında tek kuruş masraf ettiğimi hatırlamıyorum. Ayrıca servisinden 600 binde motor yapılmayanı olduğunu duymuştum. Saygılar Tapatalk kullanarak iPad...

17. atakanogan

Yeni Kasa Grand Vitara Off Road Tampon

Selam arkadaşlar, Yeni kasa gv aracıma off road tamponu almak veya yaptırmak istiyorum yardımcı olabilecek satıcı veya üretici bulabilir miyiz? Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  18. atakanogan

Selam arkadaşlar istanbul civarında hafif veya orta off road planlanırsa bende gelmeyi çok isterim. Genelde Çatalca civarına çok gidiyorum, aracım GV 2.0 JLX-AL

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri