Arama sonuçlarınız

1. ruhi

Yakıt sarfiyatı konusunda acil yardım.

Ynt: Yakıt sarfiyatı konusunda acil yardım. İlgine teşekkür ederim. İsmail Usta Bu aracı Çanakkale'nin uzak bir sahil köyünde kullanmak için almıştım. Fakat ilk denememde 30 lt. benzinle köy yolunda takviyesiz 30 veya 40 km. gittikten sonra benzin bitti ve yolda kaldık. şaşkınlık...

2. ruhi

Yakıt sarfiyatı konusunda acil yardım.

Merhaba Arkadaşlar 1969 uzun kasa 4 silindir orijinal hurricane motor normal yolda 100 km.de kaç litre benzin yakar, yakıt sarfiyatını minimize etmek için ne gibi önlemler almak gerekir. karar aşamasındayım ne kadar çok bilgi gelirse o kadar doğru karar vermemde etkin olacağını düşünüorum. Selam...
  3. ruhi

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Teşekkür ederim dostlar, kafamdaki soru işaretlerinden birini daha çözmüş oldum, sanırım bu konularla ilgili size sık sık başvurmam gerekecek. Sağolun, varolun.

4. ruhi

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Hayırlı olsun, keyifle kullan arkadaşım, Bende sizin gibi 67 model uzun kasa şasesi Tuzla, ama 4 silindir hurricane motorlu bir willys aldım, Benim araçta normal 3 vites ve ilave sadece arazi vitesi var, takviye yok. sizin aracınızda böyle mi, Yoksa bu...
  5. ruhi

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Teşekkür ederim Seyit kardeş, dediğim gibi bu araçlardan fazla anlamadığım için birşey diyemeyeceğim. Yalnız araç Aydın'dan alınma, belki oradan tanıyanlar veya arabanın tentesini yapan ustalar bilebilir. Yılbaşında Çanakkale de olacağım. motor şase...

6. ruhi

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Merhaba Arkadaşlar, Ben İstanbul'da olamama rağmen, Fırsat buldukca gitmeye çalıştığım, Çanakkale Sivrice'de kulanmak üzere 1967 model CJ6 tabir edilen bir willys aldım. (yaş 53 buda çocukluğumuzdan kalma hayranlığımızı, şimdi giderme fırsatı bulmuş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri