Arama sonuçlarınız

1. Darkfairy

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhaba, Üç senedir motor kullanıyorum... şu anda kullandığım büyük aşkım ikinci motorum, baharda üstüne airbrush yapınca resmimizi seve seve yayınlarım ...ve o bir poseidon.

2. Darkfairy

Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Umut gerçekten çok teşekkürler bizi arabana aldığın için... gerçi camını falan bozduk, arabanın içinde vızıldadık, mırıldandık, ankara galası diye esteregon galasına gps ortaklığıyla gitmeni sağladık falan ama bizim için tren...
  3. Darkfairy

Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009) Sedat Ayçanın yanındaki +1 ben oluyorum.... yanlışlığa mani olmak istemem.... ankaradan katılacakların arasında da adım geçiyor... görüşmek üzere Naz,

4. Darkfairy

Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009) Ankaradaki mitingden haberiniz var değilmi... ben kalabalıktan biraz korkarım eğer onada katılmayı düşünüyorsanız ben size bir yerde beklerim....
  5. Darkfairy

Honda Eğitim Merkezi Hakkında

Ynt: Honda Eğitim Merkezi Hakkında Ben ilk eğitimimi Vespa akademiden aldım. Daha önceden bisiklet tecrübem bile olmadığı için açıkçası tedirgindim ama Hakan hocanın sabrı ve sakin tavırlarıyla ikinci dersten sonra motor üstünde hem denge kurabiliyor hemde kısa sürelerdede olsa rüzgarı yüzümde...

6. Darkfairy

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Ynt: Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın Merhaba, eğer yakın zamanda boğazda yada karadeniz çıkışında oltayla balık avlamayı düşünen arkadaşlar varsa zevkle aranıza katılırım... özellikle poyraz köy de akın olduğunu duydum. Kalabalık bir grup olursak küçük bir tekne...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri