Arama sonuçlarınız

1. M

Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010)

Ynt: Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010) serkan bey yükseltme ve lastik değişiminden sonra ne gibi bir performans değişikliği gözlemlediniz

2. M

Kar yağdı Böyle Oldu:)

Ynt: Kar yağdı Böyle Oldu:) çok güzel kareler, enfes manzara... elinize ayağınıza sağlık.
  3. M

Meraklısına Sadece Offroad Amaçlı Samurai

Ynt: Meraklısına Sadece Offroad Amaçlı Samurai yükseltme yapıldı mı yapıldıysa kaç inç? bir de ayna mahruti değişimi varmı? standart difrensiyeli bu tekerleri kaldırmaz diye düşünüyorum.

4. M

Antalya - Sarıçınar TRT Vericisi

Ynt: antalya sarıçınar TRT vericisi ayağınıza sağlık üstadım, antalyada böylesi yerler!!! insan görmese inanmaz.. jimny de yakışmış hani...google earthe göre sarıçınar dağı 1800 mt. rakım civarında..çok güzel yerler
  5. M

2002 Model Suzuki Samurai'm İçin Fikir ve Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai'm İçin Fikir ve Yardımlarınızı Bekliyorum orsa arkadaşımın cevabına binaen, şunu öğrenmek istiyorum. sj410, 413 ve samurai serilerinde motor ve beygir gücü değişik olmasına karşılık şanzıman sistemleri de değişikmidir ve arazi koşullarında bu serilerin en çok...

6. M

Amanoslar'da Yemek Arası Off-Road Kaçamağı :)

Ynt: Amanoslar'da Yemek Arası Off-Road Kaçamağı :) devam edemediğiniz yerde fazla kar görünmüyor.. bunda lastikyerin mi etkisi oldu.. lastikler kar tipi değilmiydi

7. M

Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010) arkadaşlar elinize sağlık güzel gezi olmuş ama darılmayın ama sunu çok zayıf... deminden beri gezinin nerde olduğu izlenen rota hakkında bilgi arıyorum bu kısım bir meçhul.. andoff sitesini gezdim orda da yazmıyor.. belki gizli...
  8. M

TDF Allahuekber Şehitlerini Anma Tırmanışı (25 - 27 Aralık 2009)

Ynt: TDF Allahuekber Şehitlerini Anma Tırmanışı (25 - 27 Aralık 2009) hepinizin ayaklarına sağlık . çok zor şartlar altında başarılı bir tırmanış yapmışsınız..tebrikler...
  9. M

Grand Vitara Performansı

Ynt: Grand Vitara Performansı yanlışım varsa üstadlar düzeltsin...öncelikle videodaki araç konu başlığında sorulan tek kapılı grand vitara olmayıp, son kasa vitaralarda tek kapı ve 5 kapılı vitaralar teknik olarak çok farklıdır. tek kapılılar offroada uygun olmayıp suv cinsi tabir edilen...

10. M

Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz

Ynt: Satılık Suzukı Buldum, Tavsiyeleriniz hayırlı olsun, darısı bizim başımıza...

11. M

1,6 JLX Lastik Seçimi

Ynt: 1,6 JLX Lastik Seçimi benim arazi aracım yok beni ne kadar dinlersiniz bilemem ama bu konuda sitede yazılanların tümünü okudum.. bi defa bir lastiğin kar çamur toprak zemin asfalt gibi bütün zeminlerde başarılı olması diye bi şey söz konusu değil... ama karma olarak optimum fayda sağlamak...
  12. M

Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009)

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009) güzel gezi olmuş hemşerim.. ayaklarınıza sağlık... bende geçen hafta yaylalardaydım, işyerine uğradım yoktun..yeni gezilerinizi bekliyoruz...

13. M

Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 )

Ynt: Tokat - Niksar Keltepe Geleneksel 7. İzci Yürüyüşü (7 Haziran 2009 ) hemşerim elinize sağlık güzel gezi olmuş....yüksek rakımlı ve daha çok mera olarak kullanılan yaylalarda ağaçların seyrek olması doğal.. çamiçi bölgesinde bol orman resimli gezi fotolarınızı bekliyoruz....
  14. M

Çamlıyayla - Baştepe Tanışma ve Off-Road Gezisi (12 Nisan 2009)

Ynt: Çamlıyayla - Baştepe Tanışma ve Off-Road Gezisi (12 Nisan 2009) muhteşem bir gezi muhteşem manzara ve fotoğraflar....birlikteliğinizi de kutluyorum.... adana mersin ekibine emekleri için teşekkürler....
  15. M

Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI)

Ynt: Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI) 1- Multipoint sıvı enjeksiyon sayesinde motorun orijinal gücü değişmemekte ve sürüş benzinli araç gibi olmaktadır.Sıvı püskürtmeli Vialle LPG sistemi, "sıvı" haldeki LPG'i emme valfinin hemen önünden gönderdiği için, silindirde bir...

16. M

Artık Benim de Jimny'im Var...

Ynt: Artık Benim de Jimny'im Var... kırmızı da çok güzel gitmiş hayırlı olsun arabanız .. darısı bizim başımıza
  17. M

Turhal Çoban Tepe Off-Road Gezisi (29 Mart 2009)

Ynt: Turhal Çoban Tepe Off-Road Gezisi (29 Mart 2009) antep den sonra yine tokat dağlarını hallaç pamuğu gibi atmışsınız göktuğ bey.. keçeci dağı turhalın ne tarafında ve rakım konusunda bilgi verebilirmisiniz
  18. M

Gezenbilir 2. Suzuki (Modifiye Araçlar) Off-Road Gezisi Duyurusu (5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir 2. Suzuki (Modifiye Araçlar) Off-Road Gezisi Duyurusu (5 Nisan 2009) şimdiden, çok süper bir gezi olacağına ve çok güzel kareler seyredeceğimize inancım tam... gelemiyoruz ama gönüllerimiz sizlerle arkadaşlar... bir an önce geziyi tamamlayıp resimleri yükleyeceğiniz günlerinizi...

19. M

Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009)

Ynt: Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009) güzel gezi olmuş ..yeni aracınız hayırlı olsun...kızıldağ adanaya bağlı bir yermi.. sanıyorum yayla burası... bir de geziyaptığınız yerlerde rakım neydi acaba bünyamin bey
  20. M

Hasan Dağı Tırmanışı (21-22 Mart 2009)

Ynt: Hasan Dağı Tırmanışı (21-22 Mart 2009) güzel birtırmanış olmuş hepinizin verdiği emek için ayrı ayrı ellerinize sağlık demek isterim. bu bana geçen yıl yaptığımız haziran erciyes tırmanışını hatırlattı. tabi buna göre oldukça amatörceydi bizimkisi.. haziran olmasına rağmen 3000 metrelerden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri