Arama sonuçlarınız

1. botiara

Kiş Çadir Kampi

Merhaba, Eski sayılan bir üyeyim ama uzun zamandır aranızda yer alamadım. 4x4ü geçen sene sattıktan sonra biraz da 2 teker deneyimi yaşayalım derken maalesef dikkatsiz bir araba sürücüsünün hatası ile 3 kırık (omuz-kürek-köprücük), peşine ameliyat, peşine fizik tedavi süreci vs vs derken 2...

2. botiara

Kazdağları Çadır Kamp Alanı

Merhaba, Kazdağlarında çocuklu da kalınabilecek çadır kamp alanı bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum. Denizden ziyade dağ kampçılığı olur ise sevinirim.
  3. botiara

Hacıllı

Ynt: Hacıllı Teşekkürler, bilgiler gayet iyi oldu.

4. botiara

Hacıllı

Selamlar herkese, Hafta sonu Hacıllı tarafına kampa gideceğiz, bölgeyi az çok biliyorum ama hiç kamp yapmadım orada. Hacıllı' da mı Göksu' da mı neresi daha uygun olur kamp için. Özellikle önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Şimdiden teşekkürler
  5. botiara

Sizce Bu Aracın Masrafı Ne Kadardır Ve Alınabilir Mi Bu Fiyata?

Ynt: Sizce Bu Aracın Masrafı Ne Kadardır Ve Alınabilir Mi Bu Fiyata? Araç bana pek güven vermedi, ben olsam almazdım.. Yine de tanıdık iyi bir usta ile gidin bakın derim...

6. botiara

2004 Jimny Otomatik Vites Geçişler

Ynt: 2004 Jimny Otomatik Vites Geçişler Cevaplara teşekkür ederim... Egzoz üzerine yağ damlatıyor bir yerden hafta sonu ustama götürüp bakacağız, hatta o damlamadan sonra hafifte balata kokusuna benzer bir koku oluşuyor. Sabah çalıştırdığımda ve normal kullanımımda beyaz duman atmıyor, park...

7. botiara

2004 Jimny Otomatik Vites Geçişler

Herkese selamlar, Jimny de vites geçişlerinde vuruntular oluyor, bir ara ilk kalkışlarda vites geçmeme problemini de beraber yaşıyordum, özellikle rampa çıkarken geçmiyordu hiç, vuruntuları da çok sert yaşıyordum. Selenoidleri değiştirdim ve büyük ölçüde azaldı. Fakat şimdi başka bir...
  8. botiara

Ayvalık Cunda Çevresinde Kamping Dışı Alternatif Çadır Kurabileceğimiz Alanlar

Ynt: Ayvalık Cunda Çevresinde Kamping Dışı Alternatif Çadır Kurabileceğimiz Alanlar Merhaba, O bölgede güzel koylar ve sakin alanlar var, herhangi bir yerde konaklayabilirsiniz. Karaağaç ı Ayvalık istikametine doğru geçtikten sonra sol tarafta Atatürk kayalıkları var, Atatürk Kayalıklarına...
  9. botiara

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) 01- Mustafa Taştemir 02- Derya Turan 03- Tarkan ve Atıl Kurt 04- Mert Kiğılı 05- Hasan Çalışkan 06- Arman & Mine Boyacı 07- Sedat Açıl + 4 08- Türkan & Reha Yurdakul 09- Burak Dokur 10- Uğur samurai 11- Serkan Efe 12- Mustafa 13-...

10. botiara

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Selamlar Bu aracı bende cok inceledim ama Dacia olmasından dolayı tedirginliğim var. Nasil bir arac kullananlar memnun mu ?

11. botiara

İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum

Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum Merhaba, Bir tek bu hafta sonu başka programım var ama daha sonraki haftalarda aranızda olmak isterim. Eşli olursa ona da uyarım daha da iyi olur. Bu arada Jimny standart ın neler yapabildiğini görünce şaşıracaksınız.
  12. botiara

29 Ekım 2013 Ankara Zıyaret Kampanyası

Ynt: 29 Ekım 2013 Ankara Zıyaret Kampanyası Merhaba, Aslında Ankara cok iyi olur ama salı gunüne geldigi icin belki zamanlama ile alakalı sorun olabilir ama 10 Kasım pazara geliyor :)

13. botiara

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. Merhaba, Hayirli olsun güle gule cekin çekilin:) vinç ne kadara mal oldu?
  14. botiara

Gökçeada Gezi Rehberi

Ynt: Gökçeada Gezi Rehberi resimler süper, tekrar ellerinize sağlık
  15. botiara

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Yazer ağabey, Allah keyfinizi bozmasın. bize de çocuklarımızla bugünleri görmemiz kısmet olur inşallah. :) daha 2,5 yaşında ama dağ bayır geziyoruz, 3 saat arazide bile saplanıp kaldık beraber..

16. botiara

Gökçeada Gezi Rehberi

Ynt: Gökçeada Gezi Rehberi Ellerinize sağlık gerçekten süper olmuş. bende çok severim Gökçeada yı epeydir gitmedim ama yeniden gitmek için açıkçası teşvik ettiniz...
  17. botiara

Yola Çıkıyoruz Ama Rotamız/planımız Belli Değil

Ynt: Yola Çıkıyoruz Ama Rotamız/planımız Belli Değil Reha ağabeye bende katılıyorum, aynı gezinin bir benzerini 5 günlük bayram tatili için bende yapacağım...yalnız Burhaniye de yazlık konaklaması garanti...:)
  18. botiara

Herkese Meraba 2004 Model Suziki Jimny Var Bu Araçlar İçin Chip Tuning Uygulamas

Ynt: Herkese Meraba 2004 Model Suziki Jimny Var Bu Araçlar İçin Chip Tuning Uygulamas Merhaba, az çok bildiğim üzere biraz performans arttırıcı bir uygulama sanırım. jimny lerin motor küçük, kasa ağır çok fazla gücü arttırmak sorun teşkil edebilir mi? etmezse bende deneyebilirim

19. botiara

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Gezi çok güzel, paylaşımlar için de teşekkürler. bu arada havyarın sadece tadına bakmayın, orijinali çok fazla ülkemize gelmiyor, varsa hani getirirseniz de hiç fena olmaz :)
  20. botiara

Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım Merhaba, Aramıza hoşgeldiniz, aracınızın birkaç görselini de paylaşabilir misiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri