Arama sonuçlarınız

1. botiara

Özel Suzuki Servisi

Ynt: Özel Suzuki Servisi Usta Selam, Tavandaki çıtaların sol arka plastik kapağı, Torpido gözü kapağı, Teyp üstündeki havalandırmaların sağ taraftaki, Stepne üzerindeki Suzuki yazılı jant kapağı, Orijinal sis farı (servislerde çok pahalı) veya onun yerine olabilecek ebatta (varsa...

2. botiara

Cooper Off Road Lastikleri Satış ve Servisi

Ynt: Cooper Off Road Lastikleri Satış ve Servisi 205/70/15 veya 205/75/15 lastik elinizde varsa resim ve fiyat görmek isterim
  3. botiara

Jimny Yedek parçalar

Ynt: Jimny Yedek parçalar Parçaları halen arıyorum

4. botiara

Jimny Yedek parçalar

Ynt: Jimny Yedek parçalar İstanbuldayım
  5. botiara

Jimny Yedek parçalar

Merhabalar, 2004 jimny için; Tavandaki çıtaların sol arka plastik kapağı, Torpido gözü kapağı, Teyp üstündeki havalandırmaların sağ taraftaki, Stepne üzerindeki Suzuki yazılı jant kapağı, Orijinal sis farı (servislerde çok pahalı) veya onun yerine olabilecek ebatta (varsa. denendiyse) farklı...

6. botiara

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim sayın Hakkım lastikleri nereden ve ne kadara aldığınızı da öğrenebilir miyim?

7. botiara

jimny lastik yardım

Ynt: jimny lastik yardım Merhaba, Bridgestone W800 215/70/15 fiyatı 285 tl Continental CrossContact 205/70/15 fiyatı 250 tl Hankook RF10 205/70/15 fiyatı 210 tl Lassa Competus 205/70/15 fiyatı 205 tl Toyo Open 205/75/15 lastikleri arasında bildiğiniz kullandığınız veya tavsiye...
  8. botiara

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim selam arkadaslar 2007 otomatik jimny sahibiyim 215/75/15 bf lastik arabama 1 - 1/5 ay once lavato lpg taktirdim tank 37 lt 60 tl lik gaz ile 200 km yolu zor yapiyor bazen 160 170km bitiyor hesabima gore lpg km de 0.30---0.35 kurus yakiyor.bu gaz icin bana biraz fazla...
  9. botiara

jimny için lastik öneri

Ynt: jimny için lastik öneri bu lastikleri nereden bulabileceğimizi bende öğrenmek istiyorum. teşekkürler

10. botiara

Jimny 2" lift by ARWIN

Ynt: Jimny 2" lift by ARWIN Merhaba, yükseltmeden, orijinal jantlarına 215-75-15 lastik takmamın bir zararı olur mu? veya şöyle sorayım bu lastikleri takarsam iyi bir lastik takmış olur muyum? 205-75-15 de olabilir ama bu ebatta çok seçenek lastik yok maalesef.

11. botiara

Kaz Daglari Rota Planlama

Ynt: Kaz Daglari Rota Planlama Kılavuz almanız için sizin aracınızda yer olması gerekiyor sizinle geliyorlardı. 2 sene önce gitmiştim. Fakat 3-4 araç giderseniz de tek bir kılavuz alabiliyorsunuz, grup gezisi sayılıyor. Orada bekleyip bir veya daha fazla araç gelmesini beklerseniz o zaman daha...
  12. botiara

Bisikletle İstanbul'dan Çanakkale'ye

Ynt: Bisikletle İstanbul'dan Çanakkale'ye Bravo çok güzel bir seyahat yapmışsınız. toplam bisiklet sürdüğünüz süre na kadar oldu (sadece gidiş)

13. botiara

Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu

Ynt: Cemal Gülas, Vahşi Hayat Derneğini Kurdu ellerinize sağlık çok güzel
  14. botiara

Kaz Daglari Rota Planlama

Ynt: Kaz Daglari Rota Planlama bu yaz bende o taraflara gideceğim, hafif off road yapabileceğim güzergahlar var ise tavsiyelerinizi bekliyorum, tek gecelik çadır kampı da yapabilme imkanım olacak
  15. botiara

aranıza yeni katıldım ve lastik önerisi istiyorum

Ynt: aranıza yeni katıldım ve lastik önerisi istiyorum hayırlı olsun o zaman diyelim :)

16. botiara

Jimny için rehberlik.

Ynt: Jimny için rehberlik. Araç aldınız mı bilmiyorum ama gerçekten alınacak bir araç olarak düşünüyorum. bende çok araştırdım 2 tane usta ile belki 6-7 araca baktım sonunda en uygununu buldum ve aldım. Bu iş biraz risk ama en kesin yolu güvenilir bir usta ile gidip aracın denemesini yaptıktan...
  17. botiara

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim benim aracım otomatik ve şehir için kullanımında (bir de eşim kullanıyor biraz acemidir :)) ,40 kuruş yaktı. Sanırım uzun yolda ve aynı orijinal ebatlarda yeni lastiklerle takviye yaparsam ,30-,35 kuruş aralğına düşer diye düşünüyorum (ben kullanırsam tabi)
  18. botiara

Yeni Jimny'ciler Buraya

Ynt: Yeni Jimny'ciler Buraya bu resimde benim aracım, otomatik 2004 model, yakın bir zamanda yeni lastikleri ve sis farları ile de arazi resimlerini yükleyeceğim

19. botiara

aranıza yeni katıldım ve lastik önerisi istiyorum

Ynt: aranıza yeni katıldım ve lastik önerisi istiyorum 195-65-15 ebat lastik aracın yakıtına nasıl bir etki yarattı? bende 205/75/15 almayı düşünüyorum
  20. botiara

Jimny ?

Ynt: Jimny ? rot başlarında da sorunum yoktu benim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd