Arama sonuçlarınız

1. EldenEle

İlan Silememe Sorunu...

Merhabalar İlanlarımı kendim silemiyorum sitede ciddi bir sorun bu, 10 yıl önceki ilanlarım için arayanlar var ve bu durum sıkıntı vermeye başladı Bana ait olan tüm ilanların silinmesini talep ediyorum..

2. EldenEle

4x4 Araçlara Aksesuar Üretiyoruz..

Sipariş üzerine fiber malzemeden 4x4 araçlara çeşitli aksesuar üretimi yapmaktayız. İş yoğunluğunda dolayı buraya detaylı bilgi giremiyorum, ürünlerin güncellemeleri sadece web sitemizde yapılmaktadır, üretim yaptığımız ürünleri güncel fiyatları wb sitemde ilgili kategoriyi ziyaret ederek...
  3. EldenEle

Satılık 1990 Jeep Cherokee 4.0

Merhabalar, aranızda bu aracı bilen tanıya vardır belki varsa aranızda bilgi paylaşımı yapar araç hakkında bilgi edinebilirsiniz, aracı sizin gibi offroad yapmak için değil keyfi olarak aldım keyfini sürdüm ve keyfi olarak satmaktayım, aşağıda kısaca bilgi geçiyorum diğer resimlerini ve...

4. EldenEle

Fiber Üretim Dodik Çeşitlerimiz..

Ürünler sipariş üzerine fiber malzemeden üretilmektedir. Mat siyah renkte boyalı veya isteğe göre pütürlü olarak teslim edilir. Ürünler tek olarak alınabilir adet alımlarda fiyatları farklıdır. Ürünün cinsine göre yanında cıvata ve fitil verilecektir. Fiyatlara kdv dahil değildir. > İş...
  5. EldenEle

Çeşitli Arazi Araçlarına Çamurluk Ağızları ( Dodik )

Güncel Ürün ve Fiyat Listesi Ürünler sipariş üzerine fiber malzemeden üretilmekte olup mat siyah renkte boyanmış şekilde teslim edilir. Fiyatlar ürünlerin nakit ve peşin fiyatlarıdır cıvata, fitil gibi ekstralar fiyata dahil değildir. Land Rover Discovery TD5 Extreme Çamurluk Ağzı için aracın...

6. EldenEle

Jeep Cherokee 2.5 Düz Vites Araç Hakkında Bilgi Lazım..

90-93 arası Jeep Cherokee 2.5 Düz Vites araç almayı düşünüyorum, forumda 4.0 Limited hakkında çok bilgi var ama bu araçla ilgili bir şey göremedim, bu aracı kullanan huyunu suyunu bilen artı ve eksi yönlerini yazarsa sevinirim, bu araç cip olarak ilk aracım olacak ve off road için...

7. EldenEle

Alınık - Jeep Cherokee Xj 2.5 Düz Vites

Merhaba arkadaşlar, 12-13.000 TL arası, düz vites, 2.5 motor, kare kasa Jeep Cherokee XJ almayı düşünüyorum, İstanbul Anadolu yakasındayım bu benim ilk aracım olacak ve arazi için almıyorum onun için orijinal yani aksesuarsız olabilir, aslında aradığım aracı buldum ama bana uzak bir şehirde...
  8. EldenEle

Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler

Gezenbilir ailesi merhaba, 3 yıldır üretmekte olduğumuz dodiklere yenilerini katarak ürün grubumuzu yeniledik, ürünler sipariş üzerine fiber malzemeden replika olarak üretilmektedir, aşağıda dodik üretimi yaptığımız araçları ve fiyatlarını listeliyorum vakit olmadığından resimlerini...
  9. EldenEle

Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk

Jeep CJ 5-6-7-8 arazi araçlarına uyumlu takım veya tek olarak dıştan vidalı geniş çamurluk ağzı ( dodik ) üretmekteyiz. Bahsedilen araç haricinde başka marka ve model arazi araçlarına uygun ürünümüz yoktur olduğu zaman ilana bilgi notu eklenecektir, lütfen ısrarla aracınıza uyumlu ürün olup...

10. EldenEle

Sanırım bu bölüm yeni açılmış yeni değilse de ben yeni fark ettim bu nedenle satılık vasıta bölümüne vermiş olduğum ilanı bu bölümde tekrar yayınlıyorum, her yere ilan veriyormuşum gibi bir izlenime kapılmayasınız diye bu açıklamayı yapma gereği duydum. Jeep CJ serisi ( CJ 5-6-7-8 ) arazi...

11. EldenEle

Sevgili gezenbilir ailesi, Bu ilanımı yenileme gereği duyduğumdan güncellenmiş olarak tekrar ilan veriyorum, bu ilanla eski ilanım hükmünü yitirmiştir yetkililerden eski ilanımın silinmesini rica ediyorum. Jeep CJ serisi ( CJ 5-6-7-8 ) arazi araçlarına takım veya tek olarak dıştan vidalı...
  12. EldenEle

Satılık Nissan Terrano II 2.7 TDI SE

Satılık Nissan Terrano II 2.7 TDI SE Araç arkadaşıma ait kendisi sıfır binek araba alacağı için satıyor, offroad donanımı yoktur aile arabası olarak kullanılmış olup 7 kişilik kapasiteye sahiptir, sanırım aracın muayenesi 2 ay gibi bir süre gecikmiş işi nedeniyle ilgilenemiyor. Pazarlık payı...

13. EldenEle

Jip kullanıcılarından yardım bekliyorum..

Herkese merhaba, Lada Niva 1.6 jip almayı düşünüyorum ama bir kesim sakın aklından bile geçirme sanayiden çıkamazsın diyor bir kesim bu aracı binek olarak şehir içinde kullanamazsın diyor başka bir kesim ise taş gibi araçtır her şartta kullanabilirsin diyor gel de şimdi çık işin içinden...
  14. EldenEle

HP 6910P ve HP NC4010 Laptop

Herkeze merhaba, Aşağıda göreceğiniz iki laptop acil olarak satılıktır, ürünlerin ikisi de İstanbul içi ümraniye’de elden teslim edilecektir, fiyatları pazarlık payı düşürülmüş olup olabilecek son fiyatlardır ve maalesef takas seçeneği yoktur. Resimler ürünlerin kendi resimleridir, iletişim...
  15. EldenEle

Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Herkeze merhaba, Aranıza yeni katıldım güzel bir forum sitesi olmuş başarılarınızın devamını ve birlikteliğinizin bozulmamasını dilerim.. Size ilgileneceğinizi düşündüğüm iki ürün hakkında bilgi vermek istiyorum, aşağıda resimlerde işaretli olarak göreceğiniz ( sipariş üzerine ) Jeep CJ5 ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri