Arama sonuçlarınız

1. S

Satılık Zj Orijinal Kriko Takımı

1998 model orijinal ZJ kriko takımı satılıktır.

2. S

Satılık Suzuki Samurai Kaparta Aksamı

Merhabalar, Suzuki samurai satılık tüm kaporta aksamı.
  3. S

Satılık Hella Ff300 Sis Farları

Merhabalar, Hella nın FF300 serisi 3 adet sis farı satılıktır.2 si iyi durumda 1 si bacak kısmı kırıktır . Set olarak satılacaktır.

4. S

Satılık Suzuki Samurai Makas Takımı

Merhaba, Suzuki samurai makas takımı satılıktır.
  5. S

Satılık Suzuki Samurai Ayna Mahruti

Merhabalar, 3 adet sağlam ayna mahruti set olarak satılıktır.

6. S

Suzuki Samurai Differansiyeller

Merhaba, Dört adet iyi durumda differansiyel satılıktır.

7. S

Suzuki Samurai Yardım!

Ynt: Suzuki Samurai Yardım! Aracım 86 model.Açıkcası ne kadar yaktığını ölçebilecek kadar kullanamadım ve hala aracım sanayide ama 5.9 motor grand cherokemden baya az yaktığı kesin:)Tahminim bakımsız haliyle yaktıgı yakıt 30 kuruşu geçmez biraz bakımla dahada aşağı çekmek mümkün olabilir ama...
  8. S

Suzuki Samurai Yardım!

Ynt: Suzuki Samurai Yardım! Merhaba, Bende yeni bir suzuki samurai sahibiyim.Sanırım benim yaklaşık 1 ay önceki kafa karmaşam içerisindesiniz.Aldığım samuraim benim 13. aracım oldu.Yaşımız itibariyle aramızda çok fark yok bende 28 yaşındayım.En üst segment olarak bindigim araç 2006 passattı.Son...
  9. S

Son Samurai'nin Yeniden Doğuş Hikayesi

Merhaba arkadaşlar, Daha önce uzun yol önerileriniz diye bir mesaj yayınlamış ve tavsiyelerinizi istemiştim.Mesajı yayınladığımda, almaya karar verdiğim aracı görmemiştim.Gördüğüm zaman anladımki ne samurai uzun yola çıkmak istiyor nede ben onla.Sonrasında birgünlük bodrum seyahatinden sonra...

10. S

Samurai Uzun Yol İçin Önerileriniz

Ynt: Samurai Uzun Yol İçin Önerileriniz Tolga Bey Merhaba, Cevabınız için teşekkür ederim.Açıkcası tek başıma ve bilmediğim bir araçla bu denli uzun yol mesafesini yapmayı gözüm kesmedi.aracım çekici üzerinde geldi maliyet 3 aşağı 5 yukarı aynı oldu.

11. S

Ynt: Samurai Uzun Yol İçin Önerileriniz Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve iyi temennileriniz için.Aslında uzun yol tecrübem çok.Bayram trafiklerinde az memleket yolu tutmadık.Ama bu denli yaşlı bir araç daha önce kullanmadım.En eski aracım 1998 model Grand Chorokee idi.Ondaki donanım...
  12. S

Ynt: Samurai Uzun Yol İçin Önerileriniz Teşekkürler benim için şuan önemli olan onu istanbula sorunsuz getirmek araziyi burada hallederiz.Varmıdır bi tavsiyeniz öneriniz dikkat çekmek istediğiniz birşey?

13. S

Ynt: Samurai Uzun Yol İçin Önerileriniz Açıkcası bir iki yerle görüştüm var olduğu bilgisine vakıf olduğum için alıyorum.
  14. S

Merhaba değerli gezenbilir üyeleri, Aslında uzun zamandır forumunuzu misafir kullanıcı olarak takip etmekteydim.Ama artık ben de aktif bir kullanıcı olmaya karar verdim.İsmim Serkan ve İstanbul'danım. İki hafta öncesine kadar bir amerikan grand chorokee 5.9 ZJ sahibiydim.Aracım standart...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri