Arama sonuçlarınız

1. burhankaynar

2006 Otomatik Jimny

selamlar 2006 otomatik jimny satılıktır. 92 binde sağ camurluk boyalı onun dısında tertemiz bir arac bütün bakımları suzuki serviste yapılmıstır 215 75 15 bf at lastıkleri iyi durumdadır. Alarm ve park sensörü vardır. özel yapım tavan sepeti ve 5 adet aydınlatma mevcut. fiyat 30 500 pazarlık...

2. burhankaynar

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi saol Abi
  3. burhankaynar

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Dursun ustayla görüşmek farz oldu telefonu var mıdır birinde

4. burhankaynar

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Bu arada hafta sonuna bana istanbulda acil bir samurai ustası lazım :) kısmetse daha önce yazdığım aracı alıcam ancak bi baktırmak istiyorum
  5. burhankaynar

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Çok saolun yardımlarınız için arac yükseltilmiş 31'' camur lastikleri var üzerinde yarış balatası snorkel vs. donanımları var sadece ufak tefek masrafları var dedi satıcı 1000 lirayı bulmaz dedi tabi birde ist da iyi bir samurai ustası lazım bana

6. burhankaynar

Hudoff, Lopez'den Geçti..

Ynt: Hudoff, Lopez'den Geçti.. Keyifli gezi olmuş videolar ve fotolarda cok güzel emeğinize saglık

7. burhankaynar

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Tesekkür ederim Mehmed Bey jimny i zaten camura sokamıyorum kıyamıyorum o standart halde sadece lastık var bf goodrıch at birde eşimde kullanıyor aracı oda etken tabı tek araba olunca fazla oynayamıyorsunuz ama sj yi alırsam 2. arac olacak ve istediğim gibi...
  8. burhankaynar

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Merhaba arkadaslar samurai almanın arefesindeyim yaylı versiyon yapılmıs offroad donanımlı bir arac buldum bu aracları cok bilmiyorum su anda jimny kullanıyorum bu araclarda neye dikkat etmek gerekir alırken
  9. burhankaynar

Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım?

Ynt: Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım? ;) haklısın

10. burhankaynar

Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım?

Ynt: Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım? 215/75/15 bf ta lastik var benim aracda ekstra kesme biçme yok yükseltme yok sürtme olduğunu söyleyen arkadasların tamponu düşmüş olabilir gecen gün benimde komsu tıklamıs tampona haberim yokdu gözle belli olmuyor 1-2...

11. burhankaynar

8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri Abi lütfen aracında Akınında kalbi kırılıyor ;D
  12. burhankaynar

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Allah utandırmasın :)

13. burhankaynar

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Yaw arkadaş başlığı görünce bir yerde battı kaldı sandım araç :)
  14. burhankaynar

1993 16v Vitara Motoru

Ynt: 1993 16v Vitara Motoru +1 suzuki motorlarda antifiriz cok önemli yaz kış kullan özellikle hararet sorununda önune gecer.
  15. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri :D

16. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri Akın ellerine saglık
  17. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri Bizde öyle yaptık dümdüz cıktık greenparka orda biraz oyalandık sonra cıkıs yapıp aşagı doğru indik 2km vardı sanırım yanlıssa düzeltin sagda milli park girişi var ordan içeri girip yukarı doğru yardırdık :) tv vericisine kadar cıktı yol
  18. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri Mustafa Abi bi pazar da piknik yapalım hafifde camur olsa şöyle çıtırdan :) havalar düzelsin tabi önce biraz coluk cocuk ziyan olur

19. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri abi sorma benzının yarısı kadar saga sola giriş parası verdik
  20. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri uygundur abi :) tabi zamanlama önemli herkese uygun bir vakit bulunursa gidelim derim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri