Arama sonuçlarınız

1. burhankaynar

8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri Arman Abi öncülüğünde muhtesem bir gün yasadık herkese tekrar tesekkür ediyorum belki tekrarlarız abi ne dersin bak baya talep var :)

2. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri abi o yol fena tuzak :)
  3. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri Başda Arman Abi olmak üzere hepinize cok tesekkür ederim cok keyifli bir gündü kazasız belasız gecmeside sevindiriciydi. En kısa zamanda tekrarlayalım agalar

4. burhankaynar

Jimny - Fren - Lastik - Beylikdüzü

Ynt: Jimny - Fren - Lastik - Beylikdüzü benım otomatik 2006 jimny de 215/75/15 Bf Goodrich lastik var benımde eşim kullanıyor gün içinde o sebebden bende dğişiklik yapamıyorum cok fazla ama 215/75/15 Bf Goodrich lastik iyidir
  5. burhankaynar

8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı

Ynt: 8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı abi o konuya girme ya hanımın yüzünden aldık otomatiği zaten ;D

6. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı ah abi bende dusterın iç hacmine hastayım ama kısmet işde :)

7. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı abi geziden sonra bi suzuki bayine gitmenizde mümkün ;D
  8. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı ;D dustercıların arasındamı kaldık yoksam :)
  9. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı ;D ;D bekliyoruz abi

10. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı gezenbilirden Arman Abi ye :) varmı sesimi duyan istasyon :)

11. burhankaynar

Artık Bende Amatörüm :)

Ynt: Artık Bende Amatörüm :) Evet neler yapıyorlar insanlar bazen azım açık kalıyor umarım ukalalalık olarak algılamadınız benı kolaylıklar 73 TB1BBZ
  12. burhankaynar

Artık Bende Amatörüm :)

Ynt: Artık Bende Amatörüm :) Hayırlı Olsun öncelikle ancak belgeyi burda paylasmak cok mantıklı değil zira bu aralar kendilerine memur görüntüsü veren kişiler cok fazla bu iş için telsizi kullanıyorlar ve belgeyi burdan alıp kopyalayıp değişiklik yapmak artık cok zor değil tabi sadece şahsımca...

13. burhankaynar

Ynt: 8 Aralık Pazar Kartepe Uyar Mı Arman abi bende geliyorum Kartepe'ye ancak yanımda eşim mi olacak yoksa arkadaş mı henüz belli değil
  14. burhankaynar

Jımny 4sun-4 Sport

Ynt: Jımny 4sun-4 Sport bu araç heyecanlandırdı benı :)
  15. burhankaynar

ARAÇ TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM......

Ynt: ARAÇ TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM...... Merhaba öncelikle hoşgeldiniz siz bütceye göre teşhisi koymuşsunuz zaten niva uygun gibi hem amcınıza hem butcenıze biraz daha bütceyi artırma imkanınız varsa jimny de size uygun olur diye düşünüyorum

16. burhankaynar

JİMNY LOCK-RİGHT KİLİT

Ynt: JİMNY LOCK-RİGHT KİLİT Merhabalar bende 2006 otomatik bir jimny sahibiyim birde fiyat hakkında bilgi verin arkadaşlar :) yükselymeden sonra dusunuyorum ama fiyat cok yuksek değilse aynı andada yapılabılır. kolaylıklar
  17. burhankaynar

Jimny daha büyük olsaydı nasıl olurdu:

Ynt: Jimny daha büyük olsaydı nasıl olurdu: bence jimny nın en fazla eksikliğini hissettiğim yeri 2. kapı olayı ve bagaj bu arada konu süper hepinize tesekkurler
  18. burhankaynar

OUTDOOR - EXTREME - SCUBA % 40 İNDİRİMLİ

Ynt: OUTDOOR - EXTREME - SCUBA % 40 İNDİRİMLİ keske urunlerı burda görebılsek buraya fotografları yuklemenız mumkun mu ?

19. burhankaynar

jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir Teşekkürler arkadaslar
  20. burhankaynar

jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir Merhaba evet haklısınız belirtmemişim jimny nin yol tutuşundan memnunum aracı eşimde kullandığı için arazi için cok bir seyler yapamıyorum ama belki asfalt performansını artırabılcek bir seyler yapabılırım diye dusunuyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri