Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: su geçişleri hakkında
Selamlar Tuğrul Hocam
ben bir arastırıyım yakın zmanda sevise gidicem zaten belki ellerinde vardır
cok tesekkür ederim ilginiz için kolaylıklar
Merhaba arkadaşlar
benim öğrenmek istediğim bir konu var su geçişlerinde akü kutup başlarına ve motorun elektrik aksamına su korumaya karsı uygulanan bir jel yada sprey var mış
bu sprey nereden alınır nerelere uygulanır v.s.
bu konuda bilgisi olan arkadaslar paylasabılırlerse sevinirim...
Ynt: Arazide Otomatik Vites Sorunu?
Merhabalar benim ilk arazi taşıtım otomatık 2006 jimny ben hiç bir sorun yasamadım sımdıye kadar baya yerlere indim cıktım ama saolsun benı bır yerlerde bırakmadı.
Ynt: 4 WD konumundayken geri viteste zorlanma !!! yardım....
Merhabalar 4 çekerde ve agır devirde tam sag yada tam solda zorlanmamız normal ön taraf saga gitmeye calısırken arka lastıkler öne gitmeye calısıyor
tecrübeli arkadaslar daha acıklayızı cevaplayacaklardır sanırım.
bende jimny i ilk...
Merhaba arkadaslar sınava giricem 4 kasım da ancak elimde kaynak yok malesef nbu konuda yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkur ederım kolaylılar herkese
Merhaba arkadaslar
2006 otomatik bir jimny mim var asfaltta performansını artırmak ıcın önerileriniz nelerdir
bu arada araçda 215 bf lastik var kramponla betonda koşmaya benziyor :) ancak devamlı lastk değiştirekde işime gelmiyor
tesekkurler
Ynt: Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak
:) Mehmet Bey
fotografcılık benım ikinci mesleğim ek işde diyebiriz
bu konuda muhafazakar değilim ancak sonu husranla bıten maceralara cok tanık olduğum için uyarmak istedim yoksa sizi azarlamak yada bu frekansada telkınler vermek kımsenın haddi...
Ynt: Columbia Gömlek Airgill Woven sıfır
Gömlek s beden ancak turkıyedekı ölçulere göre L beden gibi
şöyle örneklıyım ben 170cm boyunda ve 70 kiloyum ancak bana buyuk geldi large beden giyen arkadasım denedı onda tam oldu
Ynt: Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak
Merhabalar
Öncelikle hayırlısı olsun diyorum sizin için
Fotografcılık ciddi bir meslekdir ciddi alaka ve özen göztermek gerekli vesikalık v.s için konusmuyorum ancak düğün cektiğinizi düşünürsek
o anların tekrarı mumkun olmadığı için telefiside...
Merhaba sıfır hiç giyilmemiş gömlek Columbia Gömlek Airgill Woven
magazalardaki fiyatı 170 lira civarı netten arastırmalarıma göre bende beden sorunu oldu bu sebebden satıyorum fiyatı 100 tl
fotograflar temsili ama ürünün etiketleri üzerinde
0506 254 1903