Arama sonuçlarınız

1. burhankaynar

AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi

Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi keske bende gelebilseydim :( bebeyi biraz buyutelım ilk fırsatta bende aranızdayım

2. burhankaynar

su geçişleri hakkında

Ynt: su geçişleri hakkında :) evet haklısınız servislerde biraz pahalı olabiliyor tesekkurler ilginiz için
  3. burhankaynar

su geçişleri hakkında

Ynt: su geçişleri hakkında Selamlar Tuğrul Hocam ben bir arastırıyım yakın zmanda sevise gidicem zaten belki ellerinde vardır cok tesekkür ederim ilginiz için kolaylıklar

4. burhankaynar

su geçişleri hakkında

Merhaba arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bir konu var su geçişlerinde akü kutup başlarına ve motorun elektrik aksamına su korumaya karsı uygulanan bir jel yada sprey var mış bu sprey nereden alınır nerelere uygulanır v.s. bu konuda bilgisi olan arkadaslar paylasabılırlerse sevinirim...
  5. burhankaynar

Arazide Otomatik Vites Sorunu?

Ynt: Arazide Otomatik Vites Sorunu? Merhabalar benim ilk arazi taşıtım otomatık 2006 jimny ben hiç bir sorun yasamadım sımdıye kadar baya yerlere indim cıktım ama saolsun benı bır yerlerde bırakmadı.

6. burhankaynar

Su geçişine aracımızı nasıl hazırlarız

Ynt: Su geçişine aracımızı nasıl hazırlarız güzel konu arkadaslar pek ilgi göstermemiş bende bu soruların cevaplarını merak ediyorum

7. burhankaynar

4 WD konumundayken geri viteste zorlanma !!! yardım....

Ynt: 4 WD konumundayken geri viteste zorlanma !!! yardım.... Merhabalar 4 çekerde ve agır devirde tam sag yada tam solda zorlanmamız normal ön taraf saga gitmeye calısırken arka lastıkler öne gitmeye calısıyor tecrübeli arkadaslar daha acıklayızı cevaplayacaklardır sanırım. bende jimny i ilk...
  8. burhankaynar

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Çok özendim size ya uğur abi yine cok fotojeniksin :) umarım bir dahakine bende gelebilirim sizinle
  9. burhankaynar

Amatör telsizcilik sınavı için ders notları

Ynt: Amatör telsizcilik sınavı için ders notları cok tesekkurler

10. burhankaynar

Columbia Gömlek Airgill Woven sıfır

Ynt: Columbia Gömlek Airgill Woven sıfır satıldı

11. burhankaynar

Amatör telsizcilik sınavı için ders notları

Merhaba arkadaslar sınava giricem 4 kasım da ancak elimde kaynak yok malesef nbu konuda yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkur ederım kolaylılar herkese
  12. burhankaynar

Ynt: Columbia Gömlek Airgill Woven sıfır güncel

13. burhankaynar

jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir

Merhaba arkadaslar 2006 otomatik bir jimny mim var asfaltta performansını artırmak ıcın önerileriniz nelerdir bu arada araçda 215 bf lastik var kramponla betonda koşmaya benziyor :) ancak devamlı lastk değiştirekde işime gelmiyor tesekkurler
  14. burhankaynar

Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak

Ynt: Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak :) Mehmet Bey fotografcılık benım ikinci mesleğim ek işde diyebiriz bu konuda muhafazakar değilim ancak sonu husranla bıten maceralara cok tanık olduğum için uyarmak istedim yoksa sizi azarlamak yada bu frekansada telkınler vermek kımsenın haddi...
  15. burhankaynar

Ynt: Columbia Gömlek Airgill Woven sıfır Gömlek s beden ancak turkıyedekı ölçulere göre L beden gibi şöyle örneklıyım ben 170cm boyunda ve 70 kiloyum ancak bana buyuk geldi large beden giyen arkadasım denedı onda tam oldu

16. burhankaynar

Ynt: Columbia Gömlek Airgill Woven sıfır küçük bir indirim mevcut maksat cabuk satılsın :)
  17. burhankaynar

Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak

Ynt: Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak Merhabalar Öncelikle hayırlısı olsun diyorum sizin için Fotografcılık ciddi bir meslekdir ciddi alaka ve özen göztermek gerekli vesikalık v.s için konusmuyorum ancak düğün cektiğinizi düşünürsek o anların tekrarı mumkun olmadığı için telefiside...
  18. burhankaynar

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Bir tanede ben ekleyeyim semaverden cayı içmeden gelme :) selmalar herkese

19. burhankaynar

Merhaba sıfır hiç giyilmemiş gömlek Columbia Gömlek Airgill Woven magazalardaki fiyatı 170 lira civarı netten arastırmalarıma göre bende beden sorunu oldu bu sebebden satıyorum fiyatı 100 tl fotograflar temsili ama ürünün etiketleri üzerinde 0506 254 1903
  20. burhankaynar

Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı Üreticisininde kulananada tanıtımını yapanında ellerine saglık uzun zmandır dusunduğum bir konuydu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR