Arama sonuçlarınız

1. burhankaynar

Başlangıç İçin Hangi Makine'yi Önerirsiniz?

Ynt: Başlangıç İçin Hangi Makine'yi Önerirsiniz? gecmiş olsun :( kötü olmus kucuk bir canon önerisine katılıyorum cunku insanlar fotografa merak sardıkdan kısa bır sure sonra bırakıyorlar bir kenara en azından ölü yatırım olmamıs olur

2. burhankaynar

Başlangıç İçin Hangi Makine'yi Önerirsiniz?

Ynt: Başlangıç İçin Hangi Makine'yi Önerirsiniz? canon 550d 600d ve 60d aynı sensörü kullanır ve aynı kalitede fotograf cekersiniz fonksıyon olarak farklılıkları vardır ancak bu makınelerın hepsi nazik makinelerdir tabi bu makineleri elinize alıp agırlık ve boyut olarak size uygunmudur onlarada...
  3. burhankaynar

Canon 7D ve muadilleri

Ynt: Canon 7D ve muadilleri Evet kısacası you can canon :) bu fotograflar herseyi acıklıyor eline saglık ben bulamamısdım :)

4. burhankaynar

burhan kaynar ( galeri )

Ynt: burhan kaynar ( galeri ) devam...
  5. burhankaynar

burhan kaynar ( galeri )

Ynt: burhan kaynar ( galeri ) Kısmet Selim Hocam tabıkı karsılasırız ve tanısırız tesekkur ederım övgü için :) sana ve araca da yaparız bır portfolyo :)

6. burhankaynar

8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :)

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) saol abi gecen sene aldığım jimny daha değiştirmedim bu arada yarın saat 10:30 ilk kemeri gecince sağda bosluk var orda bulusalım mı uygun mu

7. burhankaynar

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) :) saol hocam
  8. burhankaynar

Canon 7D ve muadilleri

Ynt: Canon 7D ve muadilleri aslında 7d nın nikonda karsılığı yok gibi 7d doğa tutkunları için dediğiniz gibi bir videosunu izlemişdim kutuplarda buzun içinde bile calısabılıyor toz ve su yalıtımı mevcut ve tamamen magnezyum kasadır nikonda ki en yakın arkadası ise body malzemesı olarak d300s...
  9. burhankaynar

burhan kaynar ( galeri )

Ynt: burhan kaynar ( galeri ) devam

10. burhankaynar

burhan kaynar ( galeri )

Ynt: burhan kaynar ( galeri ) tesekkurler...

11. burhankaynar

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) ben pek anlamıyorum bu artikülasyon olayını :) nedir abi bu
  12. burhankaynar

Kurtarma Teknikleri

Ynt: Kurtarma Teknikleri Gerçekden cok önemlı konular tesekkurler emegı gecen arkadaslara

13. burhankaynar

burhan kaynar ( galeri )

Ynt: burhan kaynar ( galeri ) Teşekkurler Yusuf Bey polar panaromic tekniğin adı ps dahil yapabılen cok program var ama deneme yanılma yoluyla gitmek cok daha saglıklı 1 sene denedıkden sonra burdakı 2 kareyi olusturabıldım anlatımı için bir kac video vardı sanırım bulabılırsem sıze link...
  14. burhankaynar

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) Selim hocam yınede aracımı deneyebileceğim bir yerleri vardır parkurun sanırım :)
  15. burhankaynar

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) baya eylencelıymıs selım hocam :)

16. burhankaynar

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) selim hocam ben o parkura irmedım hıc benım arac girermi acep merak ettim :) yada girsem cıkabılırmıyım :)
  17. burhankaynar

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) evet abi daha vakıt var işler gucler hıc bellı olmuyorkı gecen kartaldan gecerken senın cj yı gördum masallahı var insanlar etrafındaydı :)
  18. burhankaynar

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) keyifli bir hafta sonu olacak belli umarım katılım olur :)

19. burhankaynar

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) kalabalık iyidir bende tanısmayı cok ısterım :)
  20. burhankaynar

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) :) gezi olacak abi kısmetse :) bekleriz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri