Arama sonuçlarınız

1. burhankaynar

8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :)

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) eyvallah hocam kimseyi bulamassam ben gelirim o zman :)

2. burhankaynar

Ynt: 8 haziran 2012 kemerburgaz tarafında hafif off road yapmak isteyen :) bakalım bir kac arkadas daha bulursak uğrarız umarım
  3. burhankaynar

Merhaba arkadaslar 8 haziran 2012 tarihinde kemerburgaz tarafında kucuk bir gezinti yapalım diyorum benım aracım jimny uzerinde buyuk ebat lastıgın dısında bır donanım yok bu sebeden hafif diye yazdım :) tecrubelı arkadaslarında yardımıyla kucuk bır gezı ve mangal :) karpuz v.s yapalım diyorum...

4. burhankaynar

burhan kaynar ( galeri )

Ynt: burhan kaynar ( galeri ) .
  5. burhankaynar

burhan kaynar ( galeri )

Merhabalar adım burhan kaynar profesyonel anlamda dijital baskı ve fotografcılıkla uğrasıyorum herkese kolaylıklar info@burhankaynar.com 0506 254 1903

6. burhankaynar

casio pathinder pag 40 türkçe kullanım klavuzu

Ynt: casio pathinder pag 40 türkçe kullanım klavuzu cok tesekkur ederim

7. burhankaynar

casio pathinder pag 40 türkçe kullanım klavuzu

Merhaba arkadaslar ikinci el bir pag 40 aldım elinde türkçe kullanım klavuzu olan var mı ? cok tesekkur ederim simdiden
  8. burhankaynar

TEMİZ CASİO PROTREK PRG50

Ynt: TEMİZ CASİO PROTREK PRG50 ÖZELLİKLERİ NEDİR BU MODELİN
  9. burhankaynar

Doğa fotoğrafçılığı için lens tavsiyesi

Ynt: Doğa fotoğrafçılığı için lens tavsiyesi Merhaba arkadaslar güzel tavsiyelerde bulunmus bende sigma 18-50 2.8 dc macro öneririm sana eğer cok zoom yapmak gibi bir ihtiyacınız yoksa geniş acı avantajını kullanırsınız 2.8 ise size daha berrak görüntüler verir birde macrosu var bu lensin eğer...

10. burhankaynar

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny merhabalar bende 2006 otomatık jimny sahibiyim 215 75 bf lastık var aracın üstünde ben sizin lpg ile yakıt sarfiyatınızı merak ettim lpg ye döneyim mi yoksa benzınle devam mı edeyım bilemedım tesekkurler

11. burhankaynar

jimny den gelen ikaz sesi !

Merhaba arkadaslar 2006 otomatik jimny sahibiyim aracımı 2 saat aralıksız kullandıkdan sonra cep telefonu alarmı sesıne benzeyen bir ikaz sesi verdi ancak hiç bir ikaz lambası yanmıyıordu bir kac kez tekrarladı ancak aracı stop ettikden sonra ses kesildi bilgi sahibi arkadaslar var mı bu konuda
  12. burhankaynar

Jimny Benzin Uyarı Sinyali Hakkında

Ynt: Jimny Benzin Uyarı Sinyali Hakkında bende görmedim kırmızıyı sarı yanınca gırıyorum benzıncıye ve yarısından fazlası vergi olan benzını ıcım yanarak alıyorum

13. burhankaynar

2.kemer ve çiftalan gezimiz

Ynt: 2.kemer ve çiftalan gezimiz abi iyiki ben gelmemıısım :) ben kesın bırakırdım arabayı orda :) bu arada karpuz olmadan off road mı olur ya :D bide dikkatimi cekti aydın abi rıfat batmamıs camura hıc :)
  14. burhankaynar

frontera ile karadeniz gezisi

Ynt: frontera ile karadeniz gezisi abi o tufek ne ya :) supermıs valla
  15. burhankaynar

Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz aynen abi deniz kesme seker ve mayo olsun gerisi boş :)

16. burhankaynar

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz .......
  17. burhankaynar

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz devam
  18. burhankaynar

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz :)

19. burhankaynar

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz naptımsa diğer foto ları yukleyemedım :(
  20. burhankaynar

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz 2

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd