Arama sonuçlarınız

1. burhankaynar

Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz bunlarda bizim co pilot karpuz magdurunun cektiği fotoğraflar

2. burhankaynar

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz karpuz off road oldu gercekden arabaları batırmadık ama iki cengaver adam battı camura :)
  3. burhankaynar

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz arkadaslar ben kucultemedım fotoları artık yarın yuklerım gercekden cok keyıflı bir gezi oldu hafif arazi die toplandık ama cokda hafif olmadı :) bir de aydın abı sekerlerı unutmayalım bi dahakine :)

4. burhankaynar

istanbulda hafif arazi arıyorum :)

Ynt: istanbulda hafif arazi arıyorum :) peki abi öyle diyorsan :) sorun yok
  5. burhankaynar

Ynt: istanbulda hafif arazi arıyorum :) evet rıfat hocam yagmur fena bastırdı devam da edecekmıs bakalım napıcaz hafta sonu yagmaz umarım ilk deneyımımde yagmur fazla gelebılır bana :)

6. burhankaynar

Ynt: istanbulda hafif arazi arıyorum :) arkadaslar içinizde en tecrubesiz benim :) o sebeb den iş size dusuyor ben yol bilmem iz bilmem telefonumu ve mailmi yazıyorum eger gidecek tek arac bile olursa ben varım 0506 254 1903 info@burhankaynar.com burhankaynar@windowslive.com

7. burhankaynar

Ynt: istanbulda hafif arazi arıyorum :) tesekkur ederim arkadaslar önerileriniz için evet tek arac gitmemek lazım hatırlatmanız yerınde ... deco_33 ben pazar gunu gitmeyi dusunuyorum uygunsa haberleselım tanısalım bende bır seyler öğrenıyım sizden
  8. burhankaynar

merhaba arkadaslar 1 ay önce jimny sahibi oldum aracı öğrendım sanırım ve şimdi hafif arazı arıyorum artık yavas yavas arazıde kullanmakda istiyorum aracımı yenı baslayan bırısıne uygun olan bır parkur tavsıyesı olan var mı :) bu arada istanbulda kagıthanedeyım tesekkurler
  9. burhankaynar

jimny yakıt

Ynt: jimny yakıt tesekkur ederim ilgin için sizin aracınız ne kadar yakıyor kilometrede ?

10. burhankaynar

jimny yakıt

Merhaba arkadaslar 2006 model otomatik bir jimny sahibi oldum kısa sure önce üzerinde bf goodrich 215/75/15 lastık var ve genelde sehirici kullanıyorum kagıthane - taksım arası gibi son hesapladığıma göre km de 43 krş gibi bir rakam yakıt masrafı var sizce bu lastıklerı değiştirsem yakıt...

11. burhankaynar

Düğününüz hikaye olsun istermısınız?

Merhaba Düğün ve Özel gunlerınızlerınızde yanınızdayız fotograf ve baskı konusunda tecrubelerımızden yararlanmak ve hikaye tadında fotograflarla ölümsüzleştirmek ıstersenız info@burhankaynar.com www.burhankaynar.com 0506 254 1903
  12. burhankaynar

satılık Suziki Jimny

Ynt: satılık Suziki Jimny tesekkurler:) evet biraz gec kalmısız

13. burhankaynar

otomatık jımny arıyorum c3 le takas dusunen var mı ?

Merhaba Arkadaslar 2004 trıptonıc cam tavanlı sunroof lu bir aracım var uzun zmandır suzukı jimny yi arastırıyordum ve sonunda karar verdım temız bir otomatık jımny almaya ilgilenen arkadaslar varsa 0506 254 1903 burhan
  14. burhankaynar

satılık Suziki Jimny

Ynt: satılık Suziki Jimny araç satıldımı yoksa ilan hala gecerlımı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd