Arama sonuçlarınız

1. cudberrys

Defender Vites Sorunu

Ynt: Defender Vites Sorunu 1. vites dışındaki viteslerde ciddi bir sorun yok,sadece 3 ten 2 ye düşerken ses çıkarıyor.

2. cudberrys

Defender Vites Sorunu

93 model defender'ım 1. vitese çok zor geçiyor..genelde ilk harekette vites kolu geri atıyor ve hep 2. vitesle kalkmak zorunda kalıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  3. cudberrys

Defender Kullanımı

Ynt: Defender Kullanımı 93 model benzin + LPG defender kullanıyorum. Sorularınıza gelince: 1.Şehir içi kullanımı,park etme vs gibi konularda asla bir otomobil konforu ve rahatlığı beklemeyin. Özellikle dar yollarda oldukça zorlanırsınız. Bu konuda tek artısı ise aracın heybetli olması,diğer...

4. cudberrys

Satılık Amarok 2.0 Bitdı 180 Ps Otomatik

Araç 2012 model olup 15000 km dedir. Camlı polyester kapalı kasa,bagaj havuzu,yan basamaklar vardır ve ruhsata işlidir. Vizesi yeni yapılmıştır. Renk gümüş gri. 0 km ayarında bir araçtır. İkinci arazi aracı aldığım için ihtiyaç fazlasından satıyorum. Fiyatı 74000 TL. Bir iki gün içinde...
  5. cudberrys

Satılık X-trail

Ynt: Satılık X-trail hard off road yapmayı düşünüyorsanız standart donanımlı bir X Trail 'i kesinlikle düşünmeyin derim.

6. cudberrys

Ürkmez- Menderes 13 Ekim Offroad Etkinliği

Ynt: Ürkmez- Menderes 13 Ekim Offroad Etkinliği sağolun arkadaşlar, sizleri tanıyorum zaten..geçen yıl aralık ayında Nif dağında vardım bende..sizlerle gidince yağmur çamur vız gelir biliyorum :) sevgiler.

7. cudberrys

Ynt: Ürkmez- Menderes 13 Ekim Offroad Etkinliği Facedeki grup kapalı..bir bilgi edinemedim şimdilik.
  8. cudberrys

Ynt: Ürkmez- Menderes 13 Ekim Offroad Etkinliği Hasan bey merhaba,parkur kesin olarak belli mi ? zorluk derecesi nedir ?
  9. cudberrys

12 Mayıs Pazar Günü İzmir Dağlarında Buluşalım..

Ynt: 12 Mayıs Pazar Günü İzmir Dağlarında Buluşalım.. Arkadaşlar, koca İzmir'de bir tane babayiğit yok mu ya ?

10. cudberrys

12 Mayıs Pazar Günü İzmir Dağlarında Buluşalım..

Arkadaşlar,sıcaklar iyice bastırmadan,doğa yeşil görüntüsünü kaybetmeden bu pazar günü dağlarda biraz ortalığı toz dumana katalım derim. Tertemiz havada şöyle bir mangal ve kömürde çay keyfide cabası. Katılmak isteyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Haydi İzmir :)

11. cudberrys

Haydi İzmir Bahar Geldi. Bu Güzelliği Paylaşalım.

Ynt: Haydi İzmir Bahar Geldi. Bu Güzelliği Paylaşalım. bir dahaki sefere daha önceden haberleşelim böyle son ana bırakmayalım :)
  12. cudberrys

Ynt: Haydi İzmir Bahar Geldi. Bu Güzelliği Paylaşalım. Ayhan şu sınavını atlat hayırlısıyla sonra senin Amarok'u zorlayalım biraz :)

13. cudberrys

Ynt: Haydi İzmir Bahar Geldi. Bu Güzelliği Paylaşalım. Henüz karar veremedim. Çıkarım, araç nereye götürürse oraya :) uygunsanız buyrun birlikte çıkalım.
  14. cudberrys

Ynt: Haydi İzmir Bahar Geldi. Bu Güzelliği Paylaşalım. İzmir'in doğaseverleri hala kış uykusunda :) Ama beni yarın kimse tutamaz, baharın güzelliğini yükseklerde yaşayacağım yine. Mis gibi temiz hava ve çam kokusu isteyen takılsın peşime :)
  15. cudberrys

Ynt: Haydi İzmir Bahar Geldi. Bu Güzelliği Paylaşalım. Yapalım bir etkinlik Hasan bey.. Hatta mümkünse bu pazar günü yapalım birşey. Dağların en güzel zamanları..

16. cudberrys

YabaTv Kinali keklik yemleme kampanyasi izmir katilmi

Ynt: YabaTv Kinali keklik yemleme kampanyasi izmir katilmi Ayhan merhaba, bu tarz bir etkinlikte yer almak isterim. Etkinligin tarihi belli mi? Bu arada Duster'in keci gibi tirmandigi videoyu yollamakta biraz ihmalkar davrandim, ozur :)
  17. cudberrys

Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Biz de tesekkur ederiz. Cok guzel bir gezi oldu. En kisa zamanda benzer aktivitelerde bulusmak dilegiyle..
  18. cudberrys

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) Hasan bey,telefonunuzu kaydettim. Benim numaram 0 532 60 237 60.. Pazar günü saat 10 da Kemalpaşa yol ayrımında olacağım. Görüşmek üzere.. Ceyhun Türkoğlu

19. cudberrys

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)
  20. cudberrys

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri