Arama sonuçlarınız

1. ahmet 53

2006 L200 Magnum 4x4 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim...?

Ynt: 2006 L200 Magnum 4x4 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim...? bahsetiğiniz yer ilyas ustanın yeri .yani doğru adres.insanlığıda ustalığı kadar iyidir.tavsiye ettiği araç varsa kesinlikle alınacak araçtır.ararsanızda benim için rahatsızlık değil aileden birine severek yardımcı olmaktır :)

2. ahmet 53

Ynt: 2006 L200 Magnum 4x4 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim...? ilyas usta kartal sanayide c3 blokta zaten kime sorsanız size yerini gösterir.kilometreye gelince plakayı 5664 mesaj atarsanız hem hasar kayıtları hemde geçmiş dönem muayneye girdiği kilometreler çıkar.bazen kilometre kayıtları...
  3. ahmet 53

Ynt: 2006 L200 Magnum 4x4 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim...? hakan bey bende kartal cevizlide oturuyorum eğer aracı baktırırken ustaylailgili sıkıntı çekerseniz ilfer oto ilyas ustayla tanışıklığımız vardır kendisi bu markada hatırı sayılır ustalardandır ihtiyacınız olursa size severek...

4. ahmet 53

Arazide En İyi Pikap Hangisi Sizce

Ynt: Arazide En İyi Pikap Hangisi Sizce şu an itabariyle en kabiliyetli araç yeni kasa ranger
  5. ahmet 53

Egr İptali

Ynt: Egr İptali eğer aracınız benzinli ise egr iptalinin sonucu fazla yakıt performans düşüşü ve arıza olarak size geri döner.aracınız dizelse egr iptali performans artışı düşük yakıt ve daha uzun ömürlü motor olarak size fayda sağlar.kısacası kulaktan dolma bilgiyle değil işin içinde olan...

6. ahmet 53

Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? siz bence marsa gidin.eğer kişileri kendilerine özel karakterlerinden dolayı iyi yada kötü diye ayırmaktansa aile yapıları çocuk yada kardeş sayıları yada daha vahimi eğitim durumlarına göre katogorilere ayırıp dürüst olan dürüst olmayan...

7. ahmet 53

Dacıa Duster Değerlendirmelerim

Ynt: Dacıa Duster Değerlendirmelerim oncelikle aracınız hayırlı olsun rabbim kazasız belasız binmeyi nasip eylesin.size birde hatırlatmada bulunayım aracınız esasen renault duster ve alt yapısı nissan qasqai.biraz ortaya karişik oldu ama bunları ben değil renaultun fransız internet sitesi...
  8. ahmet 53

Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 arkadaşlar sizi canıgönulden kutluyorum.hakikatten güzel ve eğlenceli bir gezi yapmışsınız.ALLAH muhabetinizi daim eylesin.özellikle videoları izleyince canım acaip deracede çamura bulanmak istedi :) lakin sizin gurubun bir araya gelişi tam benim aracı sattığım...
  9. ahmet 53

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi arkadaşlar muhabetinizde çamurunuzda bol olsun,hayırlı olsun :) :)

10. ahmet 53

Benzinde Çalışmama Sorunu

Ynt: Benzinde Çalışmama Sorunu hafta sonu geziye gelmem şu an için pek mümkün görünmüyor. ama ararsan telefonum 0535 326 2002 sana her türlü yardımcı olurum

11. ahmet 53

Ynt: Benzinde Çalışmama Sorunu tek nokta enjeksiyonluysa senin araçta pompa var.senin derdini en iyi usta bir elektirikçi çözer.eğer yakınsan ve zamanın olursa ben kartal cevizlideyim.işinin ehli bir elektirikçi arkadaşım var senin işinide umuyorum çözer
  12. ahmet 53

Ynt: Benzinde Çalışmama Sorunu eğer lpg den benzine geçince araç çalışmıyorsa 3 sebebi olabilir.1 benzin pompası yada otamatıği arızalı.2 benzın kesıcı arızalı.3 gazdüğmesı arızalı.not aracın enjekliyonluysa benzin pompası karburatörlüyse benzin otamatiği vardır.

13. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi arman abi sen gel dersinde gelmezmiyim .ahada geldim abi herkeze selamlar .
  14. ahmet 53

Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin..

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. benden size nacizane gurup ismi önerisi OFF BOŞVERGİTSİN ROAD :) :)
  15. ahmet 53

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. amin abi amin

16. ahmet 53

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. yok yok kardeş bana öyle sonradan asma kılıt gibi uydurma kilitli değil fabrikadan orjinal kilitlisi lazım ;D ;D
  17. ahmet 53

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. nasip olursa inşallah tanışırız :)
  18. ahmet 53

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. serkanım hilux bu saatten sonra helede galloperın üzerine beni hayatta kesmez.nasipse ya VX 100 alıp tavan yapıcam yada nıva alıp bahçede çocuklarla offrodculuk oynuyacam ;D ;D ;D

19. ahmet 53

Ynt: Sıradaki Gezimiz Tüm Sevenlere Gelsin.. arkadaşlar cumlenize hayırlı akşamlar selamlar.içinizdeki offroad aşkı ve heycanınız daim olsun.yapmayı düşündüğünüz geziye katılmayı ve sizinle tanışmayı inanin bende çok arzu ediyordum fakat çok geçerli bir mazeret yüzünden bu şimdilik pek mümkün...
  20. ahmet 53

27 Ekim 2013 Pazar (hafif Bir Gezinti)

Ynt: 27 Ekim 2013 Pazar (hafif Bir Gezinti) öncelikle selamlar.eğer hafif ağır farketmez offroad+ekmek arası sucuk+müsait olunursa bildircın avınıda araya sıkıştırabilirsek ben varım :) :) :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri