Arama sonuçlarınız

1. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi ömer abi ben nasipse hafta sonu musait olurum.inşallah beraber olup hasret gideririz.abi palamut kesin değilmi ;D ;D ;D

2. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi abi bende memleketten yeni döndüm inşallah yeni gezilerde yeniden buluşuruz.herkeze selamlar saygılar[/td][/tr][/table]
  3. ahmet 53

toyota hilux mu suzuki vitara ki

Ynt: Toyota Hilux Mu Suzuki Vitara Ki gerçek arazi ve hard offroad şartlarında tabiyki toyota vitarayla mukayese bile etmeyin

4. ahmet 53

Araç Teknik Belgesini Nasıl Bulabilirim?

Ynt: Araç Teknik Belgesini Nasıl Bulabilirim? abi öncelikle römörke bakamam çünkü praktiker kapandı :(. römörk çekmeyle ilgili verdikleri bilgi doğru.römörk çekebilmek için elekrık kablo bağlantısı ve fren limitör ayarlarının değişmesi lazım.bunlarda orjınal ekipman olmadığı için projelendirip...
  5. ahmet 53

Araç Teknik Belgesini Nasıl Bulabilirim?

Ynt: Araç Teknik Belgesini Nasıl Bulabilirim? niyazi bey hayırlı akşamlar.belki hatırlarsınız bendede aynı araçtan var.kancayı ruhsata işletmeye ihtiyacınız yok çünkü kanca sonradan romork çekmek için takılanlardan değil.fabrikanın taktığı aracın orjınal ekipmanı olduğu için trafikte ve...

6. ahmet 53

23 Haziran Cekmekoy Cavusbası Polenezkoy Turumuz.

Ynt: 23 Haziran Cekmekoy Cavusbası Polenezkoy Turumuz. ah be serkan kardeşim insan kiraz yemeye giderde bana bir haber vermezmi ;) ;) ;)

7. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi abi on numara açıklama olmuş bunun üzerine başka söze gerek yok :)
  8. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi arsenikli sen herhalde sayfaları karıştırdın.burası offroad ve gezi ile alakalı .siyaset meydanı değil.
  9. ahmet 53

Çavuşbaşı - Polenezköy - Reşadiye Ormanlarında Gezi (26 Mayıs 2013)

eğer içinde biraz cesaret, gönlünde gidilmemiş yerleri görmek ve keşfetmek arzusu varsa gideceğin yer everest olsa gözüne yayla gibi görünür :)

10. ahmet 53

Toyota Fj-75 4.5

Ynt: Toyota Fj-75 4.5 eğer bu araç için 50 binlik bir butçeniz var ve siz bu rakkamlara daha az yakan daha çok kaçan ve en önemlisi konfor konusunda mukayese bile edilmiyecek vx 100 düşünmüyorsanız bence paranıza yazık ediyorsunuz.

11. ahmet 53

geziyollarının karışık olduğuna aynen bende katılıyorum lakin rehberimiz serkan kardeşimiz olunca sıkıntı yok.maaşallah sanki yolları kendi planlamış gibi ezbere biliyor.serkan kardeşim inşallah bir program ayarlarsa takip edersen beraber tozlanırız ;D
  12. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi herkezın cuması mubarek olsun

13. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi serkan yazını şimdi gördüm ALLAHIN izniyle dostluğumuz devam ettikçe öyle kolay kolay bırakıp gidemessın. hem daha ağvaya denize gidecez unuttunmu
  14. ahmet 53

arkadaşlar bu gecelik benden bukadar.cumlenize hayırlı geceler.ALLAHA emanet olun
  15. ahmet 53

serkan bizim gakko nasıl becermişse en az on fotoyu çekerken heba etmiş.makıneyı kendi sallanırken sabit tutacağına kendi sabit durup makineyi sallamış ;D ;D ;D ;D

16. ahmet 53

serkan kardeşim sen benleyken keyfine bak biliyorsun hızarım bile var ormanı yararım yinede geçerim ;D nede olsa mesleğim ağaçlar :) önemli olan gakko heycanlanıpta panik yapmasın ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri