Arama sonuçlarınız

1. ahmet 53

Çavuşbaşı - Polenezköy - Reşadiye Ormanlarında Gezi (26 Mayıs 2013)

arkadaşlar malesef sunucuda birsıkıntıvar fotoları yükliyemiyorum >:(

2. ahmet 53

serkan kardeşim hayırlı akşamlar.bügün istanbul dışında olduğum için şimdi fırsat bulup siteye girebildim. öncelikle dünkü gezi için teşekkur ederim.tam kafamdaki gibi çok ağır değil çokta hafif olmayan bir gezi oldu. en azından ne muhafazam nede tamponum...
  3. ahmet 53

arman abi benim ufaklığa bu hafta izin verdim,eğer arayı biraz açmassam arabaya sahip çıkacak kerata ;D

4. ahmet 53

serkan hayırlı akşamlar.uzun zamandır başlıkta hareket yok.umarım yarınki programda bir değişiklik yoktur

5. ahmet 53

bu lafın üstüne söyleyenecek tek söz ALLAH razı olsun :)
  6. ahmet 53

Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır?

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? merhaba . eğer aydere giderseniz kaplıcaya gitmeyi sakin unutmayın.birde günü birlik rize merkezde dağmaranı ve merkeze 25 km mesafedeki andon ılıcasını zamanınız olursa mutlaka programınıza dahıl etmenizi tavsiye ederim
  7. ahmet 53

serkan gezi başliğin gezenbilir ailesine hayırlı,listemiz dostlarla dolu olsun :)

8. ahmet 53

abi sensiz gezi,dastırsız rampa çıkmak olurmu. mutlaka bekleriz :)

9. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi kardeşim sorsaydın zaten kusura bakardım ;)
  10. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi serkan kardeşim bana böyle fotolar gösterme içim bir tuhaf oluyor ;D aklıma gelmişken gezi için ne zaman başlık açıyorsun.

11. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi kardeş hiç kimse gelmesede en kötü ihtimal iki araç yolun bittiği yere kadar gideriz ;)ben hertürlü garanti gelirim mangalıda semaveride yakarım ;D
  12. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi serkan başlık açmak için daha ne duruyorsun. sen yürü listeye benide yaz :)evde geçen pazarın acısını çıkarmam lazım ;)
  13. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi inşallah kardeşim.anladimki bazen çok istesende nasipten ötesi olmuyor.inşallah diyerek hafta sonunu iple, hatta vinçle çekiyorum :)

14. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi serkan inanki şu fotoğraf karelerini görünce mecburen evde kalmış olmanın vermiş olduğu acıyla içim sızladı.iyiki fotoları yukledin an azından bakarakta olsa araziyle hasret giderdim :)
  15. ahmet 53

98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı

Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı AT lastikler % 70 asfalt lastiği olduğu için ses çıkarması gayet normal.yakıta gelince düşündüğün şekilde gözle görülür cebe yansıyacak bir fark olmaz
  16. ahmet 53

98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı

Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı arkadaşım merhaba.kendi şahsi tecrubelerime dayanarak sana tavsiyem eğer çok süratli araç kullanmıyorsan hem asfalta hemde toprakta kullanırım dersen COOPER at yok ben hızlı araç kullanırım benim için asfalt performansı daha önemli diyorsan TOYO...

17. ahmet 53

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi serkan hayırlı akşamlar.işlerin yoğunluğundan siteye daha yeni bakma fırsatım oldu. işin kötü tarafı yarın galiba evden bile çıkmaya fırsatım olmayacak gibi görünüyor :( malesef geniş bir sülaleye üye olunca tombaladan olmadık zamanda mısafır çıkıyor. tüm gezi ve...
  18. ahmet 53

Trans Sibirya İçin 4x4

Ynt: Trans Sibirya İçin 4x4 öncelikle merhaba. sizin planlarınuz için en uygun araç bence vx100 ve benzinli modeli.sebebine gelince toyotanın yüksek model dizellerinde commonrail sistem mevcut bu raçlara kalitesiz mazot koyarsanız mekenik arizaya gerek yok enjektörlerden yolda kalırsınız ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri