Arama sonuçlarınız

1. ahmet 53

Göçbeyli veya Ömerli'de Hafif Offroad Gezi Planı

Ynt: Göçbeyli veya Ömerli'de Hafif Offroad Gezi Planı arkadaşlar aslında pazar günü için bir av programımız var amma velekin bu gezi işide çekici duruyor .eğer avcı arkadaşları ekmeyi becerebilirsem sizlerle beraber olmak ve yüzyüze tanışımayı arzu ediyorum.unutmadan benim gallopere hafif yada...

2. ahmet 53

YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba. uzun zaman sonra bu bölümdeki yazılanları ve uç fikirleri okuyunca gerçekten üzüldüm. kimi çözümü sandıkta kimi ötekileştirmekte kimide yollara ve meydanlara çikarak çözüm...
  3. ahmet 53

YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI öncelikle herkez gibi bende terörü lanetliyorum fakat bir detayı unutmayalım.ülke olarak en çok izdırap çektiğimiz pkk adına savaştığını zanneden zavallılara diş bilerken onların asıl hızmet ettığı onları kendi...

4. ahmet 53

galloperımın son hali

Ynt: galloperımın son hali birkaç fotoğraf daha.
  5. ahmet 53

galloperımın son hali

Ynt: galloperımın son hali akiva kardeşim yanlış anlamassan bu konuyu genel olarak tum gallopercı arkadaşlarada bilgi olması için genel olarak paylaşmak isterim . öncelikle fiyatları tektek yaptırırken konuşmadım ama şnorkel şapka ve sineklıği toplamda 800 tl gibi bir rakkama yaptırdım . yapan...

6. ahmet 53

galloperımın son hali

Ynt: galloperımın son hali öncelikle sfari şnorkel ve ön cam üstü şapka taktırdım. daha sonra kaputa sineklık tavana sepet ve sepete montajlı hella delici sisleri taktırdım. en son olarakta cooper str lastiklerle olayı tamamladım.

7. ahmet 53

galloperımın son hali

uzun uğraşlar sonunda istediğim kıvama gelen canavarım
  8. ahmet 53

BOLUDAKİ BULUŞMAYA KATILANLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

TUM BULUŞMAYA KATILAN DOSTLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLI .4 KİŞİ CUMARTESİ GÜNÜ GIDIP PAZAR GÜNÜ DÖNDÜĞÜMÜZ KIZIK YAYLASI GEZİSİ DÖNUŞU 2 ARKADAŞİMİZİ MALESEF KENE ISIRMIŞ. DÜN GECEYİ HASTANEDE GEÇİRDİK. LÜTFEN GEZİYE KATILAN TÜM ARKADAŞLAR KENDİLERİNİ KONTROL ETSİN.
  9. ahmet 53

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi bende rize merkez muradiye . istanbulda oturuyorum

10. ahmet 53

galloperle muayneye gidecekler dikkat.....

Ynt: galloperle muayneye gidecekler dikkat..... motor numarasına bakmadıkları için yerini öğrenme gereği duymadım. ama her ihtımale karşı onuda öğrenıp sizlerle paylaşırım

11. ahmet 53

galloperle muayneye gidecekler dikkat.....

arkadaşlar bügün aracımı muayneye götürduğumde tüm çabalara rağmen şase numarasını bulamadık.uzun uğraşlar ve servısın yonlendirmesi sayesinde şase numarasının sağ arka tekerın soltarafında ana şase uzerınde olduğunu bulduk . muayneye gıdecekler bu kısmı ıyıce silerek giderse sorun yaşamadan ve...
  12. ahmet 53

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

nasipse kesinlikle oradayım . hatta şuan garanti 4 kişivle 2 çadırda hazır.birde gakkoş komşumuda kandırırsam ekstradan çiğ köfte partısıde var . :)

13. ahmet 53

Galloper Kullanıcılarına Merhaba

aslında 1 haftada bitmesı lazım ama birkaç gün sonra bitecek olan muayneyi yaptırdıktan sonra işlemlere devam edeceğim için [malum muaynede sıkıntı çekmemek için]herhalde ay sonunu bulur.
  14. ahmet 53

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... bana göre netteki ilnların aracların marka ve modellerine göre ortalama fıyatta olanlarına bakmak lazım. fiyatı düşük gibi görünenlerin istisnalar hariç tamamı yalancı ve düzenbaz . yaşadığım bir kaç örnek .yetkılı servis bakımlı ve ilk sahibinden diyen...
  15. ahmet 53

öncelikle gözümde eksik olanları tamamladıktan sonra aracı vitrine çikartmayı düşünüyorum yaptırdıklarımıda tam manasıyla bitirdikten sonra bende gerçekten beğenirsem istiyen herkeze yerini tarif ederim.çünkü yaptırdıklarım pıyasada sadece bir şnorkele 400 500 tl rakkamların istendiği bir...

16. ahmet 53

hoş geldin diyen tüm arkadaşlara teşekurler. gallopercılerden biri olarak aracımdan çok memnunum . verilen para ve alınan arazi performansı olarak tüm arazi araçları için bir kıyaslama yapılırsa benim lastikli dozerimi tek geçerim . unutmadan aracıma şu anda ön kaput sinekliği ön cam üstü şapka...
  17. ahmet 53

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) arkadaşlar 30 hazıran gunu istanbuldan katılacaklar eğer uygun olursa belli bir noktada buluşup hep beraber konvoy halınde boluya çıkartma yapalım
  18. ahmet 53

Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? aracın üzerinde 265-70-15 lastiklerle ortalama 11-12 litre arası yaktı. fakat aracın biraz hantal ve kasıntılı gitmesinden rahatsiz olduğum için bu araçları gayet iyi tanıyan bir ustadan üstündeki lastiklerin aslen ebat olarak benzinli modellere ait olup...

19. ahmet 53

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? öncelikle resim yukleme işini daha çözemedim çözünce ilk iş yüklemeyi yapacağım. ön takım parçalarını bostancı sanayı sitesinde mersedes yetkili servisinin karşısındakı hyundai parçacısından temin ettim telefonuda 0216 574 96 34
  20. ahmet 53

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? bende yeni geldım 99 model 2.5 tdı :) bu aracı çok sevdım çunku fabrikadan çıktığından beri hiç değişmemiş olan ön takımı 400 tl gibi arazi araçları için komık sayılacak bir paraya hemde komple cıvatasına kadar aldım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri