Arama sonuçlarınız

1. negrowolf

Satılık - 2004 Model Daihatsu Terrios

MARKA :Daihatsu CİNS :Terios MODEL :2004 RENK :Lacivert KM :56.000 İLETİŞİM:0532 247 13 53 AÇIKLAMA:Selamlar Ruhsat sahibinden,orjinal kazasız boyasız fabrika çıkış faturası dahi duruyor.Lastikleri yeni hiç modifikasyon yok.Arazide kullanılmamış. Mantıklı takaslara açığız.

2. negrowolf

isuzu motor lu lada niva

selamlar ben dizel isuzu motoru kullanilmis bir lada nivanin nasil bir performans saglayacagini merak ediyorum?siz deger li arkadaslarima sormak istedim dizel isuzu motoru ile bir lada iyimidir kotumu bilemedim sizden fikir almak istedim.tesekkurler.
  3. negrowolf

suzuki vitara xl7 mi,grand vitara mi?

Herkese selamlar benim sorum aile ici kullanilabilecek ama arada hafif arazi sartlarinda gezilere katilabilinecek bir arac olarak 2004-2005 grand vitara mi yoksa zannediyorum biraz sasesi digerine gore uzun olan xl 7 mi?simdiden bana cevap verme inceligini gosteren butun arkadaslara cok...

4. negrowolf

Lada - Suzuki Karşılaştırma

merhaba ben bir zamanlar lada niva sahibiydim.1600 93 model fakat arazi şanzımanı çok titriyordu.ben yeniden araba almak istesem acaba lada niva mı 95 ve üstü yoksa suzuki samurai mi bu araba bana ikinci araç külfeti olduğu içinde çok bütçe ayıramıyorum doğrusu temel bilgilere ihtiyacım var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri