Arama sonuçlarınız

1. dundaralp

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Geçmiş olsun benim nazarım da değmiş olabilir araca :=)

2. dundaralp

Chevrolet Blazere hangi LPG??

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? Buji ve buji kablolarını ben de yeni değiştirdim, buji kabloları araç LPG li olduğu için daha çabuk yıpranıyor yüksek ısıdan dolayı
  3. dundaralp

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? Şehir içinde 0,35 pek inanamadım :S haftasonu 1000 km yaptım 90 ı geçmedim zor zar düşürdüm 40 kuruşun altına.Şöyle izah edeyim bu araçlar 18 litre yakar 100 kmde normal bi kullanımda. Şehir içi kabul edelim bu değeri. Gazın litresi Sakaryada 1.950 ye...

4. dundaralp

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? Sizin araca alıcı bulabilseydim hemen yapardım takas çünkü benim de almak istediğim bi araç var sahibi 18.500 e kadar indi aracı satmadan da almak istemiyorum..Seve seve cevaplarım hatta geldiğinizde haber verin görüşebilrsek inceleriz aracı yakıt konusunda...
  5. dundaralp

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Benim aracı alsaydınız hiç masrafa girmeyecektiniz lpg stepnede, koruması var tüvden geçti daha ne olsun :D:D Diğer konuda lpg tüketimini de yazmıştım.

6. dundaralp

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? Sahibini tanımıyorum o yüzden bilgim yok. Ancak genel sorular sorarsanız araçla ilgili cevap verebilirim..

7. dundaralp

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? Kusura bakmayın telefondan yazdıgım için yanlış olmuş.Kartel korumadan bahsetmek istedim bende ki çelik gibi bir malzemeden ve arka tarafa dogru difransiyeli korumak için de 2 parça daha var alırken sahibi demişti ama pek inanmamıştım o yüzden merak ettim...
  8. dundaralp

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? Evet koruma var yaptırmak gerekiyor. Konuyla alakasız ama alt koruma bar mi aracınızda bende on orta arka korumalar var ve plastik degil sonradan mi yapıldı acaba
  9. dundaralp

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? Muayeneden geçiyor benim ki de stepnede

10. dundaralp

Ynt: Chevrolet Blazere hangi LPG?? 95 blazer kullanıyorum sıralı sistem takılı aracımda hafasonu 1000 km yaptım 400 lira yakıt harcadım..90 km ile gittiğinizde 18 litre yakıyor ortalama..

11. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sinop'a yola çıkıyorum birazdan haftasonu iyi gezmeler sizlere..
  12. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese geç oldu biraz ama :=)

13. dundaralp

Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1 Aracı ben de gördüm arkadaşlar güzel araç temiz donanımlı..Aracımı satarsam hemen alacağım..
  14. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Geçmiş olsun hangi araç isim olarak çıakramadım bizimle gelenlerden biri miydi acaba ?
  15. dundaralp

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1 YArdımcı oluruz işimiz gücümüz yok nasıl olsa :D Bursa da fuar var o sebepten gidip geliyorum hatta bursadan gelecekler de var..Bursadan ne zaman döneceğinizi söylerseniz vaktim olursa izmitte buluşup aracı incelemek isterim

16. dundaralp

Sakarya Offroadcuları olarak Sabah Gazetesindeyiz...

Ynt: Sakarya Offroadcuları olarak Sabah Gazetesindeyiz... Yok abi henüz yayınlanmamış cd olarak alacağım ben ancak haftaya geçer elime..
  17. dundaralp

Sakarya Offroadcuları olarak Sabah Gazetesindeyiz...

Ynt: Sakarya Offroadcuları olarak Sabah Gazetesindeyiz... Ne emeği abi hep beraber emek verdik
  18. dundaralp

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1 Zamınız olmazsa biz gider alır size getiririz :=)

19. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Epey kar yağacak bı yere gitmek pek kolay olmaz ama sogucak denenebilir.
  20. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Haberimiz için yeni bir konu açtım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70429.new#new

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri