Arama sonuçlarınız

1. dundaralp

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi HErkes bi eyrlere gidiyor topiği boş bırakmayın :D

2. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese
  3. dundaralp

97 BLAZER LT 2" YUKSELTME

Ynt: 97 BLAZER LT 2" YUKSELTME Ben torsiyonlardan biraz yükselttim..Geçenlerde 31 lastik deneyim dedim şaseye değdi..Tek çözümün dışa offsetli jant ve kupa yükseltmesi olduğunu gördüm..Yükseltme yapana henüz rastlamadık merakla bekliyorum..

4. dundaralp

97 blazer ve 1 hafta içinde yaşadıklarım

Ynt: 97 blazer ve 1 hafta içinde yaşadıklarım Ben de dizel toyotaya koymuştum bor 1 hafta sonra turbo gitti
  5. dundaralp

BOLOFF ile Buluşma ve Boludan dagyolundan ABANTA parkur.

Ynt: BOLOFF ile Buluşma ve Boludan dagyolundan ABANTA parkur. İsmail abi geziye güzel devam etmişsiniz zorlu parkurlar varmıydı resimleri bekliyoruz..

6. dundaralp

Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin.

Ynt: Sultanpınarında KAMP-Daglarına Bahar Gelmiş Memleketimin. Ayaklarınıza, lastiklerinize sağlık şenlendirdiniz yaylamızı :=)

7. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abi sağol pazar aradım ama duymadın sanırım, işlerim vardı sabahtan gelemedim kusura bakmayın..HEr zaman beklerim yengemi de al gel bi gece kalın o da tadını çıkarsın hep araba tepesinde git gel oldu onun için..
  8. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese..
  9. dundaralp

97 blazer ve 1 hafta içinde yaşadıklarım

Ynt: 97 blazer ve 1 hafta içinde yaşadıklarım Geçmiş olsun ben de 1 sene önce yaklaşık 4000 tl ye yaptırmıştım motoru Lpg varsa aracınızda kesinlikle yağını kontrol edin derim..

10. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi NEreye gidiyorsunuz abi ? Ben dün yine yaylada kaldım bu sefer akü bitti :D

11. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sagol abi hallettik rotu taktik indirdim arabayı yarın parça gelcek kalırsam ararım :)
  12. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Dükkan açtırdım abi ne yapalım :=) Kaynak işi tamam bi de usta uyandırıp götürdüm mü inşallah alırım arabayı ordan..

13. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese teşekkür ederim. Şimdi sanayiye gidiyorum bakalım kaynak olacak mı
  14. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Rotu söktük arabayı orda bıraktık, yarın kaynak olursa gidip takıp çıkarcaz arabayı olmazsa çekici gelecek veya rot gelene kadar araba duracak orda.Teşekkür ederim :=)
  15. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sonunda rotu kopardım :D

16. dundaralp

Sakarya-Karapürçek-Kirpiyan-Akyazı rotası...

Ynt: Sakarya-Karapürçek-Kirpiyan-Akyazı rotası... İsmail abi ellerine sağlık videoları da bekliyoruz..
  17. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Evet abi facebooktan mesaj atmıştım sana nasıl ulaştırayım ?
  18. dundaralp

Sakarya-Karapürçek-Kirpiyan-Akyazı rotası...

Ynt: Sakarya-Karapürçek-Kirpiyan-Akyazı rotası... 1 adette chevrolet blazer... :=)

19. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi geldik geldik :=) konu açarlar yakında ..
  20. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hahah evet abi ya yarın yarından sonra alcaktım sırf bu gezi için gerek kalmadı :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri