Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 97 BLAZER LT 2" YUKSELTME
Ben torsiyonlardan biraz yükselttim..Geçenlerde 31 lastik deneyim dedim şaseye değdi..Tek çözümün dışa offsetli jant ve kupa yükseltmesi olduğunu gördüm..Yükseltme yapana henüz rastlamadık merakla bekliyorum..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Abi sağol pazar aradım ama duymadın sanırım, işlerim vardı sabahtan gelemedim kusura bakmayın..HEr zaman beklerim yengemi de al gel bi gece kalın o da tadını çıkarsın hep araba tepesinde git gel oldu onun için..
Ynt: 97 blazer ve 1 hafta içinde yaşadıklarım
Geçmiş olsun ben de 1 sene önce yaklaşık 4000 tl ye yaptırmıştım motoru Lpg varsa aracınızda kesinlikle yağını kontrol edin derim..
Dükkan açtırdım abi ne yapalım :=) Kaynak işi tamam bi de usta uyandırıp götürdüm mü inşallah alırım arabayı ordan..
Rotu söktük arabayı orda bıraktık, yarın kaynak olursa gidip takıp çıkarcaz arabayı olmazsa çekici gelecek veya rot gelene kadar araba duracak orda.Teşekkür ederim :=)