Arama sonuçlarınız

1. dundaralp

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Oo çok iyi o zaman :=) İlla diyorsanız çamurlu yollar bulalım araştırayım sizin için :D

2. dundaralp

Falken Landair /TA

Ynt: Falken Landair /TA Teşekkür ederim bilgiler için heralde cooper stt alacağım bu gidişle çoğu kişi aynı şeyleri söyledi
  3. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Abi kismeden ses yok ondan dedim :D

4. dundaralp

Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak

Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak Bence vx 80 :=)
  5. dundaralp

Falken Landair /TA

30.9,5.15 Lastik almak istiyorum Falken Landair /TA diye bir lastik buldum ancak daha önce kullanan birine veya herhangi bir yoruma rastlamadım. Aracımı asfalt yüzde 60 arazi yüzde 40 olarak kullanıyorum. Bu lastik hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

6. dundaralp

95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ

Ynt: 95 BLAZER ÖN TARAF KOMPLE 2000 MODEL 'E ÇEVRİLİRMİ Size daha önce bir telefon vermiştim Hayati bey ile görüşürseniz yardımcı olur.2000 modele çevirebiliyorsunuz ancak kapartoda işlem gerekiyor hayati bey bana daha önce söylemişti gel arabayla biz hallederiz diye bence bir konuşun..

7. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sakarya uyuma artık :=)
  8. dundaralp

1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor Hala aramaktayım bulamadım
  9. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Lastikler AT olarak geçiyor sanırım araştırdım ama kullanıcı yorumları bulamadım..

10. dundaralp

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor Güzelmiş gerçekten offstli jant ile çok güzel duruyor araç

11. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Falken Landair lastikler hakkında bilginiz var mı ?
  12. dundaralp

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor Var mı ki hiç araştırmadım

13. dundaralp

Grand Vitara 2.5 Hakkında

Ynt: Grand Vitara 2.5 Hakkında Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar yardımcı olurlar sakarya serbest muhabeet bölümüne de biz göz atın derim..
  14. dundaralp

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor Ben de aynı ebatlarda lastik kullanıyorum ancak offsetli jant bulursam çamur lastikleri takacağım
  15. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Geyveye mi ineceğiz yoksa geldiğimiz istikimatten geri mi döneceğiz ?

16. dundaralp

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor Önler torsiyonlu olduğu için aracın altında ayar yerleri var sağlı sollu ordan yükseltme yapılabiliyor. Henüz bir sorun yaşamadım. 16 jant ve lastikle biraz daha yükseltmeniz mümkün.
  17. dundaralp

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor Aracımı yükselttim arkada makaslara işlem yapıldı kavis verildi önde de torsiyonlar ayarlandı, ilk yükseltme işleminde 6 cm filan oldu ancak önden vurma sesi gelmeye başlayınca önü 1,5 cm düşürdüm makaslarda kendini biraz topladı, ön yarım cm...
  18. dundaralp

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor Ben de dışa offsetli jant arıyorum bulamadım, 31-10,5 15 lastikler viraj demirine ve saşeye sürtme yapıyor belki biraz dışa offset ve 30-9,5 lastik ile sürtme yaşamam bilgisi olan var mı lastik ebatlarınız nedir ?

19. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Güzel bi rotaya benziyor dün ben keremali yaylasına çıkmak zorunda kaldım yolda kalanlar vardı onları almaya güzel çamur var yayla yollarında..
  20. dundaralp

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Ben de bu aracı geçen aylarda kartepede gördüm çok yakışmıştı beyazlar içinde

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri