Arama sonuçlarınız

1. dundaralp

Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011)

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) 2.kamp noktanızda bi selam veririm sizlere...

2. dundaralp

1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor 1 ve 2 yi ben genellikle araziye takında kullanıyorum buz ve çamur inişlerinde ağır devirde bazen 1 bazen 2yi kullanıyorum
  3. dundaralp

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor Yeri değil belki ama hiç denediniz mi 2.viteste rampada durduğunuzda araç geri kaymıyor 1 veya D de iken geri kayma oluyor..

4. dundaralp

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Eğer aracınız dizel ise turboya yağ çekiyor olabilir benim başıma geldi önceleri beyaz dumanla başladı daha sonra beyaz duman her yeri sarınca turboyu değiştirdim.
  5. dundaralp

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor Lpg ile benim de sorunum sadece ilk çalıştırmada soğukken lpgye geçişte oluyor stop edecek gibi yapıyor devir düşüyor gaza yüklendiğimde sorun kalmıyor..

6. dundaralp

95 Model Grand Cherokee (Ankara)

Ynt: 95 Model Grand Cherokee (Ankara) Bu araçlarda dif kilit mevcut mu ?

7. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben de şimdi istanbuldan geldim arabanın sagına soluna baktirdim yarın dinlenmeyi düşünüyorum gezi yapacak arkadaslara iyi gezmeler
  8. dundaralp

satılık 225/75/15 mastercraft awt 5 adet lastık

Ynt: satılık 225/75/15 mastercraft awt 5 adet lastık Güncel mi ? Diş derinliği nedir
  9. dundaralp

L.R Discovery1 & Defender Jant-Mt Lastik Tk.(235-85-16)

Ynt: L.R Discovery1 & Defender Jant-Mt Lastik Tk.(235-85-16) Hayırlı satışlar iki hafta önce ayancıktaydım ama sizle tanışma fırsatı olmadı..

10. dundaralp

12 Volt Portatif Vinç

Ynt: 12 Volt Portatif Vinç Resimleri merak ettim varsa yükler misiniz?

11. dundaralp

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Mükemmel..
  12. dundaralp

Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak ..

Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak .. guzel bir olmuş.İsmail abi senin pesine takılmak lazım :)

13. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Umuttepe'den günaydın herkese , İsmail abi resimler nerde ?
  14. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail abi teşekkür ederim..HEm aradın hem yazmışsın katılabilirsem sabah ararım...
  15. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bi gezi attınız ortaya sonra kayboldunuz nerdesiniz millet...

16. dundaralp

Off Road Donanımlı Çok Temiz Vitara - SATILDI

Ynt: Off Road Donanımlı Çok Temiz Vitara - SATILDI Güzel araç ben de bayıldım..
  17. dundaralp

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Evet uygun tabi ki burda siz yalovada mısınız ?
  18. dundaralp

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Şanzımanı indirin derim dedik size benim aracı alın :Pppp ŞAka bi yana bilemiyorum bazen ben de duyuyorum demir demire vurur gibi ses geliyor..Parça temini için ikmal oto telefonunu özelden atarım

19. dundaralp

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın :=) Parça lazım olduğu azman nerden temn edeceksiniz birini önerebilirim
  20. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Etkinlik mi dediniz nerde ne zaman :=)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri