Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor
1 ve 2 yi ben genellikle araziye takında kullanıyorum buz ve çamur inişlerinde ağır devirde bazen 1 bazen 2yi kullanıyorum
Yeri değil belki ama hiç denediniz mi 2.viteste rampada durduğunuzda araç geri kaymıyor 1 veya D de iken geri kayma oluyor..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Eğer aracınız dizel ise turboya yağ çekiyor olabilir benim başıma geldi önceleri beyaz dumanla başladı daha sonra beyaz duman her yeri sarınca turboyu değiştirdim.
Lpg ile benim de sorunum sadece ilk çalıştırmada soğukken lpgye geçişte oluyor stop edecek gibi yapıyor devir düşüyor gaza yüklendiğimde sorun kalmıyor..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Ben de şimdi istanbuldan geldim arabanın sagına soluna baktirdim yarın dinlenmeyi düşünüyorum gezi yapacak arkadaslara iyi gezmeler
Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?
Şanzımanı indirin derim dedik size benim aracı alın :Pppp ŞAka bi yana bilemiyorum bazen ben de duyuyorum demir demire vurur gibi ses geliyor..Parça temini için ikmal oto telefonunu özelden atarım